Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

Sąžiningai peržiūrėjau visą puslapį, taip ir neradau, kuo šis prietaisas iš esmės skiriasi nuo halogeninės lemputės. Nebent poliarizuota šviesa? Bet tai poliarizuotas stiklas kainuoja vos keletą litų. (bent kadaise "Garso" kinoteatre už pamestus akinius su dviem poliarizuotais stiklais bauda buvo 15 lt). Visos kitos charakteristikos - elementari halogeninės lemputės šviesa. (UV nuima paprastas stiklas). Už ką mokėti tokius pinigus? unsure.gif

Beje, apie pačią poliarizaciją. Gana įdomiai parodomas pats poliarizacijos procesas (paveikslėlyje). Jie ką, "poliarizuoja" šviesą paprastu veidrodžiu? g.gif

dabar apie "Informaciją":

Skyrelis Moksliniai tyrimai atrodo taip:

Daugiau kaip:
100 patentų
500 mokslininkų
1000 klinikų
5000 gydytojų
Daugelio metų patirtis ir atlikti tyrimai patvirtino teigiamą BIOPTRON šviesos terapijos poveikį ir nulėmė įvairų jos pritaikymą daugelyje medicinos sričių.
Ši terapija tapo nauju, pasaulyje pripažintu gydymo metodu, taikomu kaip prevencinė, terapinė ir reabilitacinė priemonė.

Kompanijos BIOPTRON AG mokslininkų komanda, norėdama ištirti BIOPTRON šviesos terapijos ypatybes ir terapinį efektyvumą, daugelyje šalių nuolatos dirba su ekspertais, mokslininkais ir gydytojais.

Ką nors, išskyrus tuščias reklamines frazes matote? Nors kokią patikrinamą informaciją?

Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2010 09 27, 17:12)
Sąžiningai peržiūrėjau visą puslapį, taip ir neradau, kuo šis prietaisas iš esmės skiriasi nuo halogeninės lemputės. Nebent poliarizuota šviesa? Bet tai poliarizuotas stiklas kainuoja vos keletą litų. (bent kadaise "Garso" kinoteatre už pamestus akinius su dviem poliarizuotais stiklais bauda buvo 15 lt). Visos kitos charakteristikos - elementari halogeninės lemputės šviesa. (UV nuima paprastas stiklas). Už ką mokėti tokius pinigus? unsure.gif

Beje, apie pačią poliarizaciją. Gana įdomiai parodomas pats poliarizacijos procesas (paveikslėlyje). Jie ką, "poliarizuoja" šviesą paprastu veidrodžiu? g.gif

dabar apie "Informaciją":

Skyrelis Moksliniai tyrimai  atrodo taip:

Daugiau kaip:
100 patentų
500 mokslininkų
1000 klinikų
5000 gydytojų
Daugelio metų patirtis ir atlikti tyrimai patvirtino teigiamą BIOPTRON šviesos terapijos poveikį ir nulėmė įvairų jos pritaikymą daugelyje medicinos sričių.
Ši terapija tapo nauju, pasaulyje pripažintu gydymo metodu, taikomu kaip prevencinė, terapinė ir reabilitacinė priemonė.

Kompanijos BIOPTRON AG mokslininkų komanda, norėdama ištirti BIOPTRON šviesos terapijos ypatybes ir terapinį efektyvumą, daugelyje šalių nuolatos dirba su ekspertais, mokslininkais ir gydytojais.

Ką nors, išskyrus tuščias reklamines frazes matote? Nors kokią patikrinamą informaciją?

Man susidaro nuomone kad jus be galo norite to bioptrono ir visiems pavydite kas juos turi ar isigyja.Pavydas jus prazudys.Zmones kurie tai turi jaucia nauda ir pagerejuse sveikata.Visi kvaili tik jus vienas protingas is kur toks pasiputimas.Komentuojat kiekviena fraze, o informacijos visai neturite nes ji ne visa internete.Nezudykite saves nusipirkite bioptrona.
Atsakyti
Aš ne pasipūtęs, šiaip pilvas auga... blush2.gif
Nei man reikia to prietaiso, nei aš jo noriu. Turiu kur pinigus padėt ir be to. Tiesiog forumas tam ir skirtas, kad diskutuoti. Kai tik pristatomas stebuklingas prietaisas, tuoj kyla noras išsiaiškinti, iš kur toks stebuklingas poveikis. Pagal aprašymą ir charakteristikas, tai pas mane namie vonioj spintelė tą patį daro. Vat ir kyla klausimai...
Šiaip man įdomiausia, kuo prietaiso gamintojams ultravioletas neįtiko? Ir vitaminas D gaminasi, ir gamint paprasčiau, ir šiaip mikrobus naikina...
O dėl pagerėjusios sveikatos, tai šildymo (ar šiaip placebo) naudos niekas neneigia. Blogiau, jei bus kaip su Kašpirovskiu. Negydomos ligos pasekmes mačiau...
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2010 09 27, 23:53)
Aš ne pasipūtęs, šiaip pilvas auga... blush2.gif
Nei man reikia to prietaiso, nei aš jo noriu. Turiu kur pinigus padėt ir be to. Tiesiog forumas tam ir skirtas, kad diskutuoti. Kai tik pristatomas stebuklingas prietaisas, tuoj kyla noras išsiaiškinti, iš kur toks stebuklingas poveikis. Pagal aprašymą ir charakteristikas, tai pas mane namie vonioj spintelė tą patį daro. Vat ir kyla klausimai...
Šiaip man įdomiausia, kuo prietaiso gamintojams ultravioletas neįtiko? Ir vitaminas D gaminasi, ir gamint paprasčiau, ir šiaip mikrobus naikina...
O dėl pagerėjusios sveikatos, tai šildymo (ar šiaip placebo) naudos niekas neneigia. Blogiau, jei bus kaip su Kašpirovskiu. Negydomos ligos pasekmes mačiau...

Jai ultravioletas gamina vitamina D tai as indijos princese.
Tavo tos diskusijos tikrai nesuprantamos ar tu tiek protingas kad tokiu paprastu dalyku nesupranti.
Nuo kada soliariumai yra sveika ir kokius jie mikrobus naikina,o kad sukelia odos vezi tai jau yrodyta.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2010 09 27, 23:08)
Jai ultravioletas gamina vitamina D tai as indijos princese.
Tavo tos diskusijos tikrai nesuprantamos ar tu tiek protingas kad tokiu paprastu dalyku nesupranti.
Nuo kada soliariumai yra sveika ir kokius jie mikrobus naikina,o kad sukelia odos vezi tai jau yrodyta.

Skaitykit princese vikipediją
Piktnaudžiauti nesveika niekuo. Tas pats dalykas gali būti ir vaistas, ir nuodas. Viskas priklauso nuo kiekio.
Atsakyti
Man taip atrodo, kad Rivo is tu zmoniu, kurie tiesiog viskam priestarauja... Noreciau paklausti, kai gydytojas Jums israso kokiu nors vaistu, Jus irgi domites ju pagaminimo budu, gamyklos stovesena, mokslininku pavardemis ir nuopelnais g.gif As tai ne. Bioptrona isbandziau ir zinau, kad padeda. Zinoma ne visur ir ne nuo visko, bet... tikrai padeda. Ir man visai nusispjaut, kaip ten gaminamas tas stiklas, kaip luzta ar vingiuoja sviesos srautas cool.gif
Atsakyti
Kai gydytojas išrašo - viena, kai siūlo internete nesidomėdami nei ligos simptomais, nei buvusiu gydymu - kita. Vaistų gamybos technologija, klinikiniais bandymais rūpinasi atitinkamos įstaigos prieš juos registruojant. Informacinį lapelį perskaitau visiems naujai pradedamiems vartoti vaistams. O universalūs prietaisai visada kelia įtarimą. (šitas bent jau pakenkti negali).
Atsakyti
Nesiruošiu aš čia diskutuoti - teisti ar ginti, bet Rivo, čia yra
Viskas apie Bioptroną internetinis puslapiukas. Tau rūpimais klausimais diskutuok ten. Gal kas iš TEN sugebės Tave įtikinti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiunčiau į temą BIOPTRON Compact
Subj Klausimas apie esminius prietaiso veikimo principus.

Paskaičius informaciją jūsų puslapyje, kyla nemažai klausimų:

1. Kuo iš esmės skiriasi bioptron šviesa nuo paprastos halogeninės lemputės šviesos? Spektras beveik atitinka (UV nuima ir paprastas stiklas), taip pat polichrominė ir nekoherentiška. Poliarizuoti taip pat įmanoma paprastu poliarizaciniu filtru.

2. Įgudusių ir darbščių meistrų pagaminti, rankų darbo BIOPTRON spalvoto stiklo filtrai yra praturtinti bioinformacija.

Kokia bioinformacija tai praturtinta? Iš vis, kas ta bioinformacija?

3. Naudodamas biofizikinius metodus ir prietaisus Ciuricho bioinformacijos institutas metų metus tobulino spalvoto stiklo struktūrą, kuri užtikrina optimalų šviesos lūžį.

Kur yra "Ciuricho bioinformacijos institutas" (google nerado). Lūžis paprastai naudojamas arba šviesai skaidyti į sudėtines dalis, arba pakeisti kryptį. Kokia proga čia laužiama?

4. Ši stiklo masė yra gaunama iš augalų, brangakmenių, metalų, mineralų, mikroelementų, o taip pat iš inertinių dujų, fermentuojančių medžiagų ir kt.

Va šitą tai būtinai paaiškinkit. Na tiesiog labai įdomu, kaip sugebama sulydyti dujas, organiką, metalus, brangakmenius? Kokie augalai ir fermentuojančios medžiagos sugeba išgyventi bent švino lydimosi temperatūroje?

Žiūrim, kiek išsilaikys :-)
Atsakyti
Sveiki,
labai noreciau sulaukti patarimo/pagalbos. Paskolino mum trumpam bioptron'a, taciau nezinau, kaip tiksliai ji naudoti. Esu persalusi (sloga, kartais gerkle paskauda), taip pat 3men kudikis pasloguoja. Neturim mes to purskiklio, ar galima be jo gydytis ir kaip tai daryti? (o jei purskikli butina tureti, kur galima jo isigyti?) Kur svitinti ir kokiu atstumu, kaip daznai ir kaip ilgai? Nedrasu man kudikeliui naudoti..cia skaiciau, kad nieko tokio akims, jei vaikas paziuri i ta sviesa?
Labai lauksiu atsakymo, nes trokstam buti sveikos kuo greiciau smile.gif

p.s. ir jei skauda gerkle ar yra angina, tai reikia kaklo sriti sildyti ar issiziojus tiesiai i 'migdolus'?
4u.gif
Atsakyti
Is patirties - jei puline angina, geriau nesviesti... nes puliuoja dar stipriau (arba tai sutapimas)

Del slogos, as svieciuaosi taip: 2 supyps. kaktos kaire puse (virs antakio), 2 kaire puse skruosto su dalimi nosies, po to 2 desine.... ir 2 desine... Mazdaug 5 cm. atstumu. (pas mane tas mazas).

Vaikui svieciu arba taip, tik po viena supyps., arba kakta per viduri (tarp antakiu) ir nosi.
Kai skauda gerkle, galima sviesti ir isoriskai (gerai ipurksti Oksi). Dar gerai vaikams pasviesti i saules rezgini...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 10 04, 17:10)
Is patirties - jei puline angina, geriau nesviesti... nes puliuoja dar stipriau (arba tai sutapimas)

Del slogos, as svieciuaosi taip: 2 supyps. kaktos kaire puse (virs antakio), 2 kaire puse skruosto su dalimi nosies, po to 2 desine.... ir 2 desine... Mazdaug 5 cm. atstumu. (pas mane tas mazas).

Vaikui svieciu arba taip, tik po viena supyps., arba kakta per viduri (tarp antakiu) ir nosi.
Kai skauda gerkle, galima sviesti ir isoriskai (gerai ipurksti Oksi). Dar gerai vaikams pasviesti i saules rezgini...

Rekomenduoju sviesti kai yra pulinga anrina,jai puliuoja tai reiskia valosi ir sis procesas greiciau baigiasi naudojant bioptrona.Prie slogos oxsy butinybe.
Atsakyti