Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

Teko naudotis Bioptron lempa. Vaikas buvo apsideginęs lygintuvu delną. Buvo didžiulė pūslė per visą delnuką. Poliklinikoj švitino. Vakare mažius net užsimiršdavo kurioj rankytėj "popa".
Dabar vėl buvome pasiskolinę. Švitinome siūtą žaizdą, guzą. Sutinimai aplink žaizdą žymiai sumažėjo jau po dienos.
Rezultatai akivaizdūs.
Gaila, kad tokios kainos už šią lempą mokėti negaliu. Tačiau kam ne per brangu,- tikrai verta įsigyti.
Atsakyti
Buvau be proto susitrenkus koją - nudardėjau nuo laiptų. Šildžiau po 100 vatų elementaria lempute. Pirmą traumos dieną negalėjau paeiti, trečią - jau treniravausi karatėsmile.gif Nuoširdžiai siūlau išbandyt šį metodą neįperkantiems bioptronų ir filipsų.
Atsakyti
Na,apie cheminius preparatus ,as kitos nuomones.Nuo persalimo lygiai taip pat gerai ir aspirinas ,ir stipri liepziedziu arbata.Musu propropro seneliai tikrai nezinojo tiek daug chemijos,kaip mes,bet ligotesni ir labiau alergiski tikrai nebuvo.Pusles uzdegima meskauogiu lapai gydo gal net geriau,negu kazkos NOK ar panasiai,nebepamenu.Aisku ,uzleistos ligos nepagydytu,bet niekas neliepia taip ilgai ir laukti,ypac jei tai visiems puikiai zinomi pozymiai.O apie lempa,tai irgi galiu tik gerai atsiliepti.Kiek tiesos tame ,jog tai paprasta lempute nesigilinsiu,bet nieko su visokiais cheminiais preparatais negalejau padaryti ,kad palengvinciau egzeminio pobudzio alergija slapiai zolei.Tik prasidejus pirmiems berimams ir niezuliui puolu sviesti ,tai nors nebeturiu zaizdotu delnu.Ir pasiskolinusi buvau ta lempa is visai nebetikincio jos poveikiu zmogaus.Tai tikrai buvau nuteikta priesiskai.Bet griebiausi bet ko ,kas nors kiek galejo buti panasu,kad pagelbes.Kiek zinau,lempa nesildo visai.Cia tik stipriai kocentruota sviesa.Jei jau chirurgai tik tiek mokesi fizikos,tada mums pensijos nebesulaukti wink.gif
Atsakyti
Turiu, išbandžiau tik 1 kartą. Nežinau, ar sutapimas buvo, ar kas. Žodžiu, susirgau, temp-39 C, nieko nuryt negaliu, taip gerklę skauda. Turėjau 2 tabletes antibiotikų, ir labai sąžiningai kaitinausu su ta lempa - kitą dieną buvau beveik sveika. Aišku, visumoje tas gydymas labai brangiai kainavo. Vis planuoju "gražintis" pradėti, tik va kantrybės nėra.
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2006 11 28, 14:32)
ssilva, ar pardavet ta lempa? Gal dar kartais turit? g.gif  ax.gif

As tai nepatarciau pirkti nenauja -nezinai kiek is tikruju naudota.Pats stikliukas apskaiciuotas 900 val.Taip kad nauja pirkti yra saugiau.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2006 11 28, 23:05)
As tai nepatarciau pirkti nenauja -nezinai kiek is tikruju naudota.Pats stikliukas apskaiciuotas 900 val.Taip kad nauja pirkti yra saugiau.Jos kaina yra 1540 bet galima pritaikyti nuolaida.Jeigu susidomesi parasyk i AZ.

[ sveikos,
niu girdejau, kad prie ivairiu sumusimu ir nudeginimu- super, bet prie viso kito ka jie ten raso- vargu..?Kaip ten is tikruju?]
Atsakyti
QUOTE(dzozofin@ @ 2006 11 30, 00:09)
[ sveikos,
niu girdejau, kad prie ivairiu sumusimu ir nudeginimu- super, bet prie viso kito ka jie ten raso- vargu..?Kaip ten is tikruju?]

Jeigu tik tiek tepadetu ,tai poliklinikos, ligonines,kosmetikos kabinetai ir kiti jo nepirktu.Lempa padeda stiprinti imuniteta,mazina ivairius skausmus -nereikia gerti analgetiku ir gadinti skrandzio.Labai gera instrukcija yra -galima tik ja nusipirkti ir pavartyti ,kad isitikint panaudojimo galimybem.Taip pat paklausyti gydytoju pristatymo.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 07 07, 01:53)
Buvau be proto susitrenkus koją - nudardėjau nuo laiptų. Šildžiau po 100 vatų elementaria lempute. Pirmą traumos dieną negalėjau paeiti, trečią - jau treniravausi karatėsmile.gif Nuoširdžiai siūlau išbandyt šį metodą neįperkantiems bioptronų ir filipsų.


Va nors vienas taupus žmogus atsirado. Bioptron šviesa yra elementarios aukšto dažnio elektromagnetinės bangos, kurios sklinda ir nuo elementariausios kaitrinės Edisono lemputės. Bioptron išgarsino didžiulė reklama ir "stebuklingas poveikis". Labai panašų rezultatą (greitesnis žaizdų gijimas, spuogų mažinimas ir t.t.) galime išgauti su kaitrine lempute, tik reikia drėkinti šildomą/šviečiamą vietą. Mokėti 1.5kLt tikrai neapsimoka.
Atsakyti
As dabar mastau ar pirkti ar ne , susirgo mano maziuke, ir tikrai nenoriu nuo tokiu mazu dienu ja pradeti pumpuoti vaistais... schmoll.gif tik vat tas ir trikdo, kad kaina tai is tiesu didele, o del efektyvumo nezinai kaip bus.. g.gif
Atsakyti
Turiu lempa jau pora metu. Laiks nuo laiko pakaitinu spuogus, pusleline, kai ant lupos iskyla, bet kad lempa daro stebuklus, nepastebejau. Spuogai kaip kilo, taip ir tebekyla, o puslelinei uzgyti ir su lempa ir be jos reikia mazdaug savaites. Negaleciau teigti, kad zaizdos, guzai ar melynes gyja greiciau. Bet blogo gal irgi nieko nedaro smile.gif . Taigi , neapsisprendziantiems "pirkti ar nepirkti" galiu patarti taip: jei seimos finansai labai nenukentes, pirkit, o jei del sio pirkinio puse metu ar ilgiau teks taupyti, nemanau, kad verta.
Kad neisvadintumete Zepter priese, galiu pasakyti, kad puodais, peiliais ir fenu dziaugiuosi labai. O be lempos apsieiciau...
Atsakyti
Lempa turiu nuo vasaros, o mama turi jau 5 metai. Naudojamės kai tik netingim. Broliui ausi skauda- šildom, tetis koją ir sau ir šuniui šildo. Pūslelinė, dantys ir kiti skausmai. Aš pati po operacijų randus kaitinau, greičiau sugijoir gražiai. Aišku kaina didelė, bet galima palaukt nuolaidų ir nusipirkt už 1100, su 20 proc. nuolaida.
Atsakyti
Slogai, gerklei gydyti, tai thumbup.gif O kai netingėsi ar atsiras poreikis ir kitus galus pašviesti galėsi smile.gif Pirkinys tikrai ne vienai dienai.
Atsakyti