Įkraunama...
Įkraunama...

Bioptron lempa

Pribrendau ir ash parashyti smile.gif
Turim vidutine lempa, naudojam pora men. Ishgydem vaikui karpas ant kojos thumbup.gif Na nevisai karpos ten buvo, bet kazkokie keisti spuogeliai, dermatologe pasake kad sukelejas moliuskas ir liepe gydyti labai stipria rugshtimi ( kas gyde karpas tas zino, labai degina aplinkine oda ir gydyti reikia labai ilgai verysad.gif ) Po kel savaiciu shvitinimo spogeliai eme nykti thumbup.gif Tai man leido isitikinti kad efektas tikrai yra smile.gif
Bet kas liecia gerkle, tai net nezinau g.gif Nesirgau jau 10 metu ( bent jau tiek laiko negeriau antibu), o dabar pradejo skaudeti gerkle , pradzioj shvitinau su bioptronu, kol nepasirode puliai gerkleje ir teko gerti antibiotikus verysad.gif doh.gif
stiprinam vaikams imuniteta bet kaip sergo taip ir serga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 01 18, 21:05)
Turim vidutine lempa, naudojam pora men.

kiek mokejote uz vidutine lempa? Ir kur pirkote? Mes irgi norim pirkti, bet va vis ieskai kur pigiau smile.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renema: 07 vasario 2007 - 14:02
QUOTE(renema @ 2007 02 07, 15:01)
kiek mokejote uz vidutine lempa? Ir kur pirkote? Mes irgi norim pirkti, bet va vis ieskai kur pigiau smile.gif...
Papildyta:

Kaina 1540 lt .Siulyciau pirkti lizingu ,tuomet gausi daikta ,o issimokesi per metus.Ir jokio pabrangimo ,pakol kas.Veliau zada brangti lizingo paslauga.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 02 07, 18:31)
Kaina 1540 lt .Siulyciau pirkti lizingu ,tuomet gausi daikta ,o issimokesi per metus.Ir jokio pabrangimo ,pakol kas.Veliau zada brangti lizingo paslauga.

o tai cia vidutine, tai kiek cm skersmuo , gal 11 cm ? Ar cia ta mazute tokia, kaip fenas? ax.gif smile.gif Ir kaina 1540 vidutines?
Papildyta:
Tai va tiksliai jau zinau kokios noreciau, t.y. Bioptron Pro? Kokia jos kaina ?
Atsakyti
QUOTE(renema @ 2007 02 12, 00:53)
o tai cia vidutine, tai kiek cm skersmuo , gal 11 cm ? Ar cia ta mazute tokia, kaip fenas?  ax.gif  smile.gif  Ir kaina 1540 vidutines?
Papildyta:
Tai va tiksliai jau zinau kokios noreciau, t.y. Bioptron Pro? Kokia jos kaina ?

Bioptron Pro su stovu kainuoja 5123 lt .
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 02 12, 18:36)
Bioptron Pro su stovu kainuoja 5123 lt .

Bet kaina tai tikrai kosminė... g.gif g.gif
Atsakyti
Del gerkles nezinau, ar padeda, nes jos niekada neskauda, bet slogai ir balsui man labai padeda. Kelis kartus buvo balso stygu uzdegimas, neprakalbejau visa visa savaite, gydytoja nezinojo net kaip gydyt, pradejau sviesti su bioptronu - po keliu kartu pagerejo. Kitus kartus iskart sildziau, praejo per pora dienu. O esant slogai pagerejimas pasijaucia iskart kai pasvitinu. Draugas su bioptronu beveik isnaikino randus, bet cia pagelbejo ne tik bioptronas, bet ir didziule kantrybe - puse metu kasdien svitino po 2 kartus
Atsakyti
Jau daug metų naudoju poliazituotą šviesą skleidžiantį, gydymui ir sveikatos profilaktikai skirtą prietaisą BIOPTRONĄ. Neįsivaizduoju, kaip be jo išsiverstume visa šeima. Noriu paklaust, gal kas naudojat taip pat? Kokiems negalavimams gydyti naudojat sau ir vaikams? Gal sugalvojot kokių būdų, kaip mažylius įkalbėt ramiai sėdėt procedūrų metu? smile.gif Aš taikau bioptrono procedūras tik miegantiems, kitaip zyzia, ramiai neišsėdi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2007 01 18, 12:39)
uošviene, tai vaikui supratau 1 su trupučiu metukų, tai toks gi jau supranta, kai pasakai kad užmerkt akytes reikia. O jei bus smalsu ir atsimerks, tai šviesa gal privers užsimerkti. O jei neprivers, tai vykdomose prezentacijose sakoma, kad galima žiūrėti į tą šviesą, ji nekenkia, tiesiog yra rekomenduojama užsimerkti kai švieti ir nežiūrėti kaip ir į bet kurį šviesą skleidžiantį šaltinį.
Jei kartais nerasi info, tai slogą reikia gydyti šviečiant į sinusų vietas po 4 min suaugusiam kas pusvalandį(vaikam per pus trumpesnis laikas). Gerklę į kaklo šonus, bei į pačią  gerklę(prieš tai papurškus oxsisprejum). Irgi šviečiu kas pusvalandį.
Kaip kitiem sekasi gydytis aš nežinau, bet man gerklę, tai labai sušvelnina(bent jau seiles galiu nuryti), o kai gydau slogą, tai kažkaip išdžiovina gleivinę, nustoja lašėt iš nosės.

Jau kokius 5 metus naudojam bioptroną. thumbup.gif Neįsivaizduoju, kaip be jo išsiverstume visa šeima. Pagrinde gydomės gerklės skausmą, nubrozdinimus, sumušimus ir pan. Ačiū, kad parašei, jog į sinusų vietas reikia šviest, esant slogai. Aš visada šviesdavai nosį, gal sinusų vietose geriau veiks - pabandysiu. O gerklę šviečiu tik kaklošonuose, priekyje - ne, nes negalima skydliaukės šviest, kadangi suaktyvina jos veiklą.
Atsakyti
Girdėjau, kad negalima taikyti procedūrų bioptronu, jei žmogui pakilusi temperatūra. Gal kas galit pasakyt, ar tai tiesa ir kodėl?
Atsakyti
QUOTE(krienas @ 2007 01 07, 20:23)
Perskaičiau atsiliepimus, ne mažiau pusės neigiamų smile.gif
Tiems ir toms, kas mąsto savo smegenim, dar nepraplautomis gudručių prekybos agentų, siūlau užmesti akį čia: http://forum.elektro...dc31c62d50bb2eb

esu priesh tokius stebuklus nusiteikusi ax.gif
uzmeciau i ta psl aki,labai idomu buvo paskaitineti mirksiukas.gif
kas turi pinenzu,tai tegu perka.tiksliau ne kas turi,o kam negaila ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 11, 14:18)
Jau daug metų naudoju poliazituotą šviesą skleidžiantį, gydymui ir sveikatos profilaktikai skirtą prietaisą BIOPTRONĄ. Neįsivaizduoju, kaip be jo išsiverstume visa šeima. Noriu paklaust, gal kas naudojat taip pat? Kokiems negalavimams gydyti naudojat sau ir vaikams? Gal sugalvojot kokių būdų, kaip mažylius įkalbėt ramiai sėdėt procedūrų metu?  smile.gif Aš taikau bioptrono procedūras tik miegantiems, kitaip zyzia, ramiai neišsėdi  ax.gif

Nelabai seniai ir mes įsigijome. Manieji "išsėdi", žinoma su visokiais fintais thumbup.gif Mažoji vis skaičiuoja, tai iki dešimt, tai iki dvidešimt ... ir pan. Bet juk jiems trumpiau ir reikia... kiek iškenčia tiek thumbup.gif Vaikams dažniausiai gydau slogą, o sau pūslelinę. Labai gerai gydo įvairias žaizdas, bet aš tik pradedu naudot, dar kartais užmirštu. O šiaip galiu pasakyti, kad tai tikrai liux daiktas bigsmile.gif
Atsakyti