QUOTE(carvel @ 2005 11 04, 20:18)
O as parasiau toki prasyma,kad neleistu niekam ju isivaikinti,gal is mano puses ir savanaudiska,bet as greit prisirisu kaip prie savu,o ar juos kas ir butu vargu beisivaikines nes jau per dideli,o antra ,ju atsisake net treji globejai

,labai jau paduke......svarstom apie galimybe globoti dar viena toki maziuka
O argi taip galima?Turiu galvoj,kad paraset apie prasyma neivaikinti.Man tai pasake:arba pati isivaikinat,arba leidziat ivaikinti.O as ivaikinti negalejau,nes nesutiktu mano suauge vaikai.Broliukus ,kuriuos auginau 4 metus(viena-nuo 3 menesiu)turejau paruosti ivaikinimui:pervedziau per gydytojus,psichologus,parasiau ju aprasyma

Ir tai buvo nuolatine globa

Atvirai pasakius tai nezinau ka ir galvoti apie tarptautini ivaikinima

Kai raso:oi kaip dabar nuostabiai gyvens tokie tai ivaikinti vaikai,as ziuriu labai skeptiskai.Ivairiu yra nuomoniu...Bet mes mazi zmogeliai,pries veja nepapusi:(((Stengiuos apie tai negalvoti,juo labiau,kad vienas is ju jau nemazas,tai kazin ar ivaikins.Cia galima paatvirauti:mazylis labai pasiutes,jo isdykavimai tokie neeiliniai,net kartais pagalvoju:gal jam su proteliu negerai?O man jau metuku nemazai,jau anuku turiu,kazin ar man pavyks ka gero is jo isauginti?O gal isaugs?Kartais is tu isdykeliu visai geri zmones isauga