Dokumentiskai pakeiciau viska kas man buvo reikalinga. Ir tai dariau ne del saves, O DEL VAIKO SAUGUMO. Niekam neleisiu kaisioti nosies, kas ji buvo, kokia praeitis. ta praeitis man reikalinga, kad galeciau jai pasakyti, o pasaliniams nera butinybes. Pries priimdama si sprendima as apgalvojau viska labai gerai, nesigailiu.
As savo mergaitei keiciau varda,pavarde(mums pavarde-tai kaip patvirtinimas,kad mes seima),bet man labai nepatiko tai,kad jos gimimo liudijime liko registracijos vieta,nes ten toks mazas miestelis,kur net gimdymo namu nera ir vieni kitus pazysta!Ir labai smagu buvo,kai poliklinikoj sesele pasake:o as irgi is ten kilus

Jei buciau tik galejus,buciau keitus ir gimimo vieta,nes ji kitam gale lietuvos kur mes gyvenam,kur niekad nesu buvus ir tikrai tai sukels nepatogumu vaikui(nors jis ir zinos teisybe),nes pase visada bus gimimo vieta.Ir tikrai bus tokiu situaciju,kai jos klaus:o kodel tu gimei kitam gale Lietuvos,kai visada gyveni cia?
Taip,tai nepaslaptis,bet velgi-nevisiems,nes atsiras tokiu,kurie neprasyti ieskos jos saknu:"o gal ji mano giminaites-gegutes dukra

Ir labai gaila,kad nesikeicia asmens kodas,juk pagal ji laisvai gali surast zmogu.Tai kur cia slaptumas?