Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

Aciu visosm uz patarimus del vaikiuku atskyrimo 4u.gif Pasirodo, kelis tikrai per mazus atskyriau verysad.gif
Atsakyti
Kantriosios ir darbščiosios sanpaulietės!
Vakar persodinau 18 sanpaulijų į vazonėlius (žiemai jau), tai supratau, ką tai reiškia... doh.gif Jūs – titanikės! 4u.gif Įsitikinau, kokio pirštų jautrumo ir lankstumo reikia, kokio "zgrebnumo". blush2.gif Sodinu, žinoma, ne pirmą sykį, bet kai kiekis nemažas... Perkirpi vienkartinį indelį, statai į vazonėlį, ten jau dugnas būna paruoštas drenažo ir truputį žemių. Tada imi pilti žemes iš šonų, ir - prasideda... Tai ant lapelio, tai ant kelių, jokie šaukštai ar šaukšteliai tam netinka, tik rankos biggrin.gif
Užtat pabaiga sodinimo buvo įspūdinga: 1. pamiršusi, kad "čierkelėje" turi būti drėgna žemė, ją kirpau. Kai plastmasinė, tai kieta, kad ją kur. Kieti plastamsės gabalai dėjo man į akis cool.gif , žemės pasklido, plikom jau be žemių šaknytėm mano Boginia krasoty atsirado ant virtuvės grindų blush2.gif schmoll.gif verysad.gif Ar išgelbėjau, gal greitai paaiškės g.gif
O finalas apskritai buvo įspūdingas, vertas kino kameros. Ruošdama žemes paskutiniesiems vazonėliams, įkišau šaukštą į akmenukų (kerramzito, atrodo) drenažą ir jau pildama į vazonų dugnus pamačiau, kad kažkas ne taip... schmoll.gif g.gif Pasirodo, vyras buvo nusipirkęs ir pasidėjęs maišelį RAZINŲ... Tai rėkėm visi: ir kad galėjau žemę sugadinti, ir kad razinų gaila biggrin.gif 4u.gif
Ar manęs nevertėtų diskvalifikuoti?
Bet koks augalams dabar rojus, kai vietos vazoniukuose daug 4u.gif smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Liucerna , šaunuolė pakėliai nuotaiką , na su tomis razinomis tai gavosi šposas .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi Liucerna, nu tikrai linksmai tu cia lotuliukas.gif O gal butu naujas augaliukas is razinu isauges, auginantis is kart dziovintas razinas vietoj vynuogiu? tongue.gif lotuliukas.gif
Saunuole, graziai padirbejai. man irgi tas gresia doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Liucerna, gal reikejo palikt tas razinas, gal sanpaulijoms lb butu patike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 rugsėjo 2007 - 10:38
aš irgi jau žadėjau užsiiminėti savo daržais, bet vis laukiau, kada pasibaigs delčia. vat šiandien jau jaunas menulis
Atsakyti
ne tik delcia, bet uztemimas siandien.
bet as vis tiek antra diena gelese. menulis mergeleje, turetu but gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Ne , į mėnulį aš nežiuriu, tikį nuotaiką ir laiko turėjimą , kasdien vis tenka apie jas sukinėtis , tai palieji , persodinti , tai lapukus aprinkti , tai šiaip pasidžiaugti ....... thumbup.gif mirksiukas.gif
O kaip prasideda vaikų atskyrinėjimas tai vieno pavakario maža, nes dienos užimtos darbais .... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 rugsėjo 2007 - 15:36
na pas mane kai tokiu plantaciju nera, tai as kazkaip greitai susitvarkau bigsmile.gif
ali poto kai uzderes rolleyes.gif oi bus darbelio tongue.gif jau pas mane vaikuciai vis pasirodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 11, 16:45)
na pas mane kai tokiu plantaciju nera,
ali poto kai uzderes rolleyes.gif

Nė nepajusi kaip jų atsiras ta "plantacija"..... lotuliukas.gif
O kaip užderės tai smagiausias laikas bus...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tau gerai, Rena, pavydžiu... 4u.gif mano, kaip pardedančiosios, tai tik trijų maksiminių sanpaulijų vaikiukai lenda, vakar net sužviegiau prie lango: "Yra!", nes ilgai krapšytas ir rakinėtas blush2.gif blush2.gif lapelis pasidavė: išleido savo vaiko žalią kepurytę. (reikėjo, vištai, dar giliau įkišt... unsure.gif )
Kai išleis vaikus mano veisliniai lapukai, (o prieš tai dar šaknis!) tai turbūt alpsiu ir pereisiu jau į SELEKCININKIŲ profių forumą, nes šitame man jau bus "ne lygis' biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš netikėtai įsigijau du veislinius vaikiukus biggrin.gif
Kaip jau ir galėčiau "pasikelt"...
Iš viso jau yra 8 rūšių gėlytės (čia su tom veislinėm). Visi vaikai, išskyrus vieną, kuri suaugusi ir krauna žiedus. Gali dar pasirodyti kad kai kurios bus vienodos, nes nežinau kokie neveisliniai vaikai bus gauti iš Mmmildutės. Dar du lapeliai laukia vaikų. Jie dar neįskaičiuoti.
Kažkaip labai norėtųsi pamatyti visas žydinčias unsure.gif Taip iš karto. smile.gif
Bet taip tikriausiai nutiks tik pavasary.
Atsakyti