Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

Sigute,
Žmogaus gyvybė yra jo siela. Tu esi sanpaulisčių siela, vadinasi, drauge ir gyvybė smile.gif
Tenepritrūksta šviesos T avajam žydėjimui! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano zyduoles, jau rado nauja mama bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 09 12, 10:51)
Sigute,
Žmogaus gyvybė yra jo siela. Tu esi sanpaulisčių siela, vadinasi, drauge ir gyvybė   smile.gif
Tenepritrūksta šviesos T avajam žydėjimui! 4u.gif  drinks_cheers.gif

Ačiu Liucerna , šiandien švyčiu , kaip žydinti sanpaulija ant palangės..... lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 12 rugsėjo 2007 - 10:09
atskyriau vaikiukus, gal bus norinciu rezervuotis? issiusti galeciau po 2-3 savaiciu mirksiukas.gif :
Emerald Lace 3vnt
Sun Sizzle 1vnt
Paradise Lost nebeliko
Misty Cloud nebeliko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 12 rugsėjo 2007 - 11:41
[quote=Liucerna,2007 09 11, 22:06]
Jūros Banga,
sveikinu, nes Tu laikaisi saiko jausmo!

Oi, Liucerna, neprižadu, kad ir kitamet taip bus ax.gif lotuliukas.gif
Jau dabar planuoju, kokias kitas gėles kam atiduoti, kad daugiau vietos liktų sanpaulijom, nes jei pavyks per žiemą neblogai išgyventi su sanpaulijom, kitamet jų įsigysiu daugiau mirksiukas.gif Kad tik suspėčiau viską apeiti doh.gif
Atsakyti
Sigute, su tortadieniu happybday.gif Daug graziu ziedeliu 4u.gif wub.gif ir placiu palangiu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiu visoms už sveikinimus , ir labai norėčiau jog palangės prasiplėstu , ot tai geras palinkėjimas..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Apie palanges ir R Soduose rekomenduotas lyginimo lentas... Betgi jos brangios, apie 60-80 litų, bent Kaune... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 09 12, 22:05)
Apie palanges ir R Soduose rekomenduotas lyginimo lentas... Betgi jos brangios, apie 60-80 litų, bent Kaune... g.gif

maximoj maciau ir po 10-15 litu.Lyginimus kazin ar atlaikytu tokia lenta,bet sanpauliju vaukucius turetu...

Bet man kazkaip nesinori apsistatyti lyginimo lentom g.gif
Atsakyti
Sigute ir Tea

Kad žmogus būtų laimingas reikia
Tiek nedaug:
Truputį saulės kai lyja,
Lašo lietaus kai kaitra už lango,
Didžiulės šypsenos kai liūdna,
Minutės vienatvės kai triukšminga,
Muzikos ir juoko kai nuobodu,
Artimo glamonių kai nepaliaujamai sunku.
Žmogui reikia laimės.
Su gimtadieniu
Atsakyti
Mergaitės , nuoširdus ačiu jus už sveikinimus , ištikrųjų tai labai pakelia nuotaiką .
Pas mane viena lyginimo lenta , ji atrodo visai gerai , aišku daugiau tai jų juk nepristatysi , pas mane ji stovi prie pat lango , truputuką žemesnė sulig palange,tai žiurisi neblogai , o mokėjau seniau tik 10LT , pakankamai stipri , galiu ir pati sėdėti lotuliukas.gif , o sanpaulijų telpa 30 vazonėlių , tai mane labai tenkina.... g.gif
user posted image
Atsakyti
oho kiek daug, mane vyras turbūt iš namų išvarytų, jam tik porą gėlių namie užtenka
Atsakyti