Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

QUOTE(Kerpena @ 2007 09 11, 17:55)
Kažkaip labai norėtųsi pamatyti visas žydinčias  unsure.gif Taip iš karto.  smile.gif
Bet taip tikriausiai nutiks tik pavasary.

Tai ir mano noras buvo , kai pradėjau tik nuo kelių vazonėlių , ir vieną pavasarį sužydo pirmieji sanpaulijų žiedukai , o jų buvo net 11 veislių , tai žinokite džiaugiausi , kaip mažas vaikas saldainį gavusi , bet ir ne tik aš , net kaimynės prašydavosi į "peržiūra ",mat pirmas aukštas , ir per langą puikiai matosi tas grožis, o po to ilgai dar klausinėdavo ,. ar nauja kokia pražydo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 rugsėjo 2007 - 17:36
Aš irgi apie savo mažyles vis ratais ratais-taip ir noris kaip tai meškutei iš multiko už lapukų timptelt,kad greičiau augtų blush2.gif biggrin.gif Ir kada pas mane taip sužydės,kaip pvz., pas Ainą wub.gif g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif O pas mane , mano auginama margalapė Witch Doctor susikrovė jau pumpuriukus , tai pirmasis jos žydėjimas , oi kai nekantru... g.gif
O šiaip šiuo metu žydi 8 skirtingų veislikių , smagu , gražu... thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 rugsėjo 2007 - 18:53
Oi Liucerna prajuokinai su tom razinom!!!
Kvatojau iki ašarų wink.gif

thumbup.gif

smagu, kai tie mūsų popinamo lepinami augaliukai pirmus žiedelisu iškleidžia ir nusišypso saulytei ir mums wink.gif

Gavusi iš Sugardo žydinčią Skybird, buvau žado netekusi nuo to žiedų mėlynumo ir fantastiško švelnaus grožio. Vaikas ir tas džiaugėsi, nes tokio mamytės juoko senokai nebuvo girdėjęs. Aš kaip vaikas džiaugiausi bigsmile.gif

O sakome - salotos saloootos... Nagi fainos tos mūsų "salotos" 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kerpena,2007 09 11, 16:55]
Iš viso jau yra 8 rūšių gėlytės (čia su tom veislinėm).
Pasigirsiu ir aš ax.gif .Šiuo metu turiu 10 skirtingų maksiminų sanpaulijų.Visas pirkau žydinčias,tai man žydi visa palangė,kitos jau ir ne pirmą kartą.Pasidauginau iš lapelių pirmą kartą gyvenime visas,tai vaikučių visi lapeliai turi.Jau turbut laikas atskirti tik neprisiruošiu,nors ir vazonėlių ir žemių ir kiminų turiu.Tada tie visi vaikučiai dar dvi palanges užims lotuliukas.gif .Na, o pirmieji 2 veisliniai lapukai dar tik šakneles turi, vaikučių nekantriai tebelaukiu ax.gif
Atsakyti
Jūros Banga,
sveikinu, nes Tu laikaisi saiko jausmo! Jau pati suvokiu, kad azartiškai "įsigyti" naują augaliuką (o tai ohoho, kaip norisi! blink.gif ) dar ne viskas. Svarbiausia, išmokti kantrybės ir nuoseklumo jį prižiūrint. Man patinka tavo kelias: po truputį, pradedant nuo maksiminių dauginimo, nuosekliai... Bus įdomu, kaip seksis su veisliniais. Sėkmės!
Atsakyti
Žinot supermamytės supergėlininkės, niekada nevertinau sanpaulijų blush2.gif Na, atrodė tokios močiučių gėlytės.
Bet dabar, kai peržiūrėjau jūsų fantastiškas kolekcijas wub.gif Net nežinau ką ir pasakyti, grožis nerealus. Šaunuolės jūs 4u.gif
Atsakyti
Matyt, "močiutės" turėdavo ir kantrybės, ir ramybės, reikalingos šioms gėlėms... 4u.gif
Atsakyti
user posted image. .......... ........... Sigute*
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted imageSu Gimtadieniu user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 11 rugsėjo 2007 - 23:25
QUOTE(white tea @ 2007 09 11, 15:02)
ne tik delcia, bet uztemimas siandien.
bet as vis tiek antra diena gelese. menulis mergeleje, turetu but gerai rolleyes.gif

oho unsure.gif , o as orai.lt paziurejau, kad kaip tik jaunas prasideda. ir vakar truputi paravejau
Atsakyti
kadangi jau baisiai truksta vietos namie, atsisveikinu su keliomis grazuolemis:

Octavia,
Metelitsa,
Nikomu Ne Dam,
Lemon Kisses

visos siuo metu zydi wub.gif , kas noretumet rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 12 rugsėjo 2007 - 08:35
Octavia,
user posted image
Metelitsa,