Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 13, 13:34)
Mergaitės , nuoširdus ačiu jus už sveikinimus , ištikrųjų tai labai pakelia nuotaiką .
Pas mane viena lyginimo lenta , ji atrodo visai gerai , aišku daugiau tai jų juk nepristatysi , pas mane ji stovi prie pat lango , truputuką žemesnė sulig palange,tai žiurisi neblogai

o ziuriu pas tave visos gelytes plastmasiniuose vazoneliuose pasodintos smile.gif kiek suprantu joms patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 09 13, 13:53)
oho kiek daug, mane vyras turbūt iš namų išvarytų, jam tik porą gėlių namie užtenka

Bet čia tik trečia dalis . thumbup.gif
O , kas link vyro , aš jį jau prieš keliolika metų išvariau... :lotuliukas: lotuliukas.gif Mylėjo tik pora gėlių... lotuliukas.gif

QUOTE(rena @ 2007 09 13, 13:58)
o ziuriu pas tave visos gelytes plastmasiniuose vazoneliuose pasodintos  smile.gif kiek suprantu joms patinka g.gif

Taip mano sanpaulijos auga plasmasiniuose vazoniukuose , ir atrodo jom visai gerai , nes auga , bujoja , žydi kaip matote , o ko daugiau reikia , o ir vazonėlių vienodų ne problema gauti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 13 rugsėjo 2007 - 13:23
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 13, 14:17)
O , kas link vyro , aš jį jau prieš keliolika metų išvariau... :lotuliukaslotuliukas.gif Mylėjo tik pora gėlių... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mildute, smile.gif
sunku buvo įskaityti geltoną šriftą, bet pavyko. Matyt, taip reikėjo, niekas neatsitinka be reikalo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sigutės "antroji palangė" puiki, kažin, ar tokią plačią lyginimo lentą galima gauti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 09 13, 15:13)
Mildute,  smile.gif
sunku buvo įskaityti geltoną šriftą, bet pavyko.

kita karta pries skaitydama su pele pasizymek visa sakini biggrin.gif
Atsakyti
o maniskis myli kasi,formule ziureti, o as myliu geles, tai palanges panaudoju savo paskirciai thumbup.gif aciu dievui, kad kolkas neturiu palangiu trukumo bigsmile.gif

Lemon Kisses, isleido vaikiuka, o virsutiniai lapukai sudziuve, o kotukas ir toliau auga g.gif ir kas is jo bus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 rugsėjo 2007 - 14:31
pabandytu maniškis pasakyt žodeli,dėl gėlių gun_bandana.gif nors jis ir pats mėgsta augalus,ypač sodo augalai jo žinioj,bet net idomu kada jau prasižios kad nebepatinka mano sanpaulijos g.gif bet tyli gal dėl to,kad pagaliau mane įkalbėjo,jog leisčiau statyt karvelidę ir karvelius augint biggrin.gif dabar kol kas glaudžiasi apie 40 jo augintiniu pas kitus būdoj smile.gif Na,o gryžtant prie pagrindinės temos,ka šiandien per šposą pamačiau blink.gif susiruošiau atskyrinėt vaikiukus nuo lapo,ogi pasiimu Suncoust circus candy vazonėli ir savo akimis netikiu,kad pas viena mažulyti vaikiuką žiedeli matau blink.gif ar taip gali būt? g.gif o gal man vaidenasi? bigsmile.gif ar galima dabar ji skirt nuo motininio ar ka daryt? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 09 13, 15:39)
pas viena mažulyti vaikiuką žiedeli matau  blink.gif ar taip gali būt? g.gif o gal man vaidenasi? bigsmile.gif ar galima dabar ji skirt nuo motininio ar ka daryt?                   

va čia tai čiūdai! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 13, 12:34)
Mergaitės , nuoširdus ačiu jus už sveikinimus , ištikrųjų tai labai pakelia nuotaiką .
Pas mane viena lyginimo lenta , ji atrodo visai gerai , aišku daugiau tai jų juk nepristatysi , pas mane ji stovi prie pat lango , truputuką žemesnė sulig palange,tai žiurisi neblogai , o mokėjau seniau tik 10LT , pakankamai stipri , galiu ir pati sėdėti  lotuliukas.gif , o sanpaulijų telpa 30 vazonėlių , tai mane labai tenkina.... g.gif
user posted image

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 13, 13:58)
o ziuriu pas tave visos gelytes plastmasiniuose vazoneliuose pasodintos  smile.gif kiek suprantu joms patinka g.gif

Mano irgi visos plastmasiniuose. 1 turejau moliniam, bet ten daug dazniau laistyt reikejo, ir siaip kazkaip ji letai reiskesi. gal vel pabandyt reiketu g.gif 4u.gif
Papildyta:
Na,o gryžtant prie pagrindinės temos,ka šiandien per šposą pamačiau  blink.gif susiruošiau atskyrinėt vaikiukus nuo lapo,ogi pasiimu Suncoust circus candy vazonėli ir savo akimis netikiu,kad pas viena mažulyti vaikiuką žiedeli matau  blink.gif ar taip gali būt? g.gif o gal man vaidenasi? bigsmile.gif ar galima dabar ji skirt nuo motininio ar ka daryt?                 

tikrai ispudinga bigsmile.gif wub.gif Bet bijau, kad apie panasias situacijas anksciau buvo diskutuota, kad geriausia tokiu atveju ziedukus nugnybti... verysad.gif pas mane tokiu greituoliu nepasitaike, tai as niekad ir negnybau. gaila gi kazkaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 13, 13:34)
o sanpaulijų telpa 30 vazonėlių , tai mane labai tenkina....

wub.gif wub.gif

QUOTE(Aina @ 2007 09 13, 15:19)
kita karta pries skaitydama su pele pasizymek visa sakini

doh.gif o aš vis akis gadindavau- ačiū 4u.gif
Atsakyti
susiruošiau atskyrinėt vaikiukus nuo lapo,ogi pasiimu Suncoust circus candy vazonėli ir savo akimis netikiu,kad pas viena mažulyti vaikiuką žiedeli matau  blink.gif ar taip gali būt? g.gif o gal man vaidenasi? bigsmile.gif ar galima dabar ji skirt nuo motininio ar ka daryt?

nu kokia spartuole bigsmile.gif

QUOTE(diinka @ 2007 09 13, 16:37)
doh.gif  o aš vis akis gadindavau- ačiū 4u.gif

negali but unsure.gif ir tu tokiu dalyku nezinojai rolleyes.gif
Atsakyti