Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

kokiom priemonem nuimti plauku geltonuma, kuris gavosi, kai sviesinausi plaukus?
Atsakyti
princesse gal gali ka nors patart? ar esi susidurusi su panasia problema? kad sakai kantrybes tongue.gif
Atsakyti
nusipirkit kauke rost volos,super dalykas,ir plaukai silkiniai,ir augima skatina,o ir kaina nekanda blush2.gif
http://www.cosmeticm...ds/linda/about/
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 11, 23:02)
nusipirkit kauke rost volos,super dalykas,ir plaukai silkiniai,ir augima skatina,o ir kaina nekanda blush2.gif
http://www.cosmeticm...ds/linda/about/

O kur tokia rasti galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2008 08 11, 22:25)
princesse gal gali ka nors patart? ar esi susidurusi su panasia problema? kad sakai kantrybes tongue.gif

niaaa, plauku nesviesinau, kazkodel man tamsiaplaukes ir raudonplaukes grazesnes blush2.gif galiu duot tik labai paprastus, ir visiems zinomus patarimus: pastoviai drekink plaukus, nesisviesink daugiau, ir plaukai ataugs savaime tongue.gif gerk vitaminus, ir galu gale juk daba begale tu visokiu augima skatinanciu priemoniu, kaip ir "dzintars", "natur vital", "babuska agafija" ir t.t. paskaityk tema apie plauku augima, manau ten tikrai rasi daug geru patarimu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ExTra^ @ 2008 08 11, 22:12)
O kur tokia rasti galima?  blush2.gif

aha - ir mane domina kur ju galima rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 08 12, 00:32)
aha - ir mane domina kur ju galima rast  g.gif

as pirkau litfarmos vaistinej,bet manau galima butu rast ir kitose,arba kur prekiaujama rusiska kosmetika g.gif
Papildyta:
QUOTE(wilioke @ 2008 08 11, 19:02)
kokiom priemonem nuimti plauku geltonuma, kuris gavosi, kai sviesinausi plaukus?

o swiesinai turbut milteliais ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 08 10, 11:48)
Vaistinėje nusiperki dilgėlių, porą šaukštų į stiklinę įdedi, jas užplikai karštu vandeniu, palaikai kol pritrauks, perkoši, kiek ataušini ir skalauji plaukus.  smile.gif  4u.gif

aciu aciu jau siandien zadu tai padaryti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ExTra^ @ 2008 08 10, 21:46)
Sveikutes  smile.gif  turiu tokia bjauria broblemele, kirpykloje daziau plaukus panasia spalva kaip visada, bet daziukus savo naudojau (GARNIER, jau kelerius metus juos naudoju ir jokiu problemu nebudavo), ta kart man kazkaip nudaze prastai, atauge plaukai liko svieseni, o jau ragave dazu normalaus atspalvio kaip patys dazai. Po sio karto dar 2kart pas kirpeja daziau plaukus panasia tamsia spalva, firma dazu ta pati ir man kaip liko taip liko tas sviesesnis ruozas, niekaip man neuzdazo. Kirpeja pirma palaike dazus istepus ant sanku ataugusiu ir to sviesesnio ruozo, o po to istepe likusius, taciau menkai tepadejo... ka daryti?!  verysad.gif

man lygiai tokia pati beda unsure.gif Tik dazus Palete naudoju as. Visada jais dazydavau. Uztekdavo 2 dezuciu, o dabar gavausi kazkokia marga, ir sruogos netokios lenda, ir mano naturaliu islenda, daziau antra karta, bet vel tas pats doh.gif sakau gal dazai kokie nekkybiski pasitaike blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 12, 10:22)
as pirkau litfarmos vaistinej,bet manau galima butu rast ir kitose,arba kur prekiaujama rusiska kosmetika g.gif
Papildyta:

o swiesinai turbut milteliais ane g.gif

nea
Atsakyti
Gal kas nors zinote, kaip daznai galima skalauti plaukus dilgeliu nuoviru? ax.gif Kad nebutu per daug ir netsirastu koks salutinis poveikis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 12, 15:43)
Gal kas nors zinote, kaip daznai galima skalauti plaukus dilgeliu nuoviru?  ax.gif  Kad nebutu per daug ir netsirastu koks salutinis poveikis... doh.gif

speju, kad kaskart plaunant plaukus. tik po kokio menesiuko kokia pertaukele reiktu padaryt g.gif
Atsakyti
wilioke,2008 08 11, 20:02]

blink.gif
Atsakyti