Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 08 11, 15:39)
tikrai nekas tavo plaukuciams unsure.gif as ir dazau plaukus,tai manuosius tik peroksidas (kai uzsimanau sviesesniu)sugadina arba karstas dziovituvas,todel man plaukus tik kirpykloj ir dziovina.
gal pabandyk kaukiu.tarkim kefyro ar majonezo,dauguma moteru jas giria ax.gif ar kokiu vit plaukams,buna tokios ampolytes,beja,kiek laiko praejo nuo to sugadinimo?gal reikia palaukti,kol plaukai per laika isiplaus?

čia praeitą šeštadienį darė, tai jau kelis kartus ploviau... Dėjau alyvuogių aliejaus, šiek tiek pagerėjo... Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 12, 14:30)
aciu aciu jau siandien zadu tai padaryti.  smile.gif
Papildyta:

man lygiai tokia pati beda  unsure.gif  Tik dazus Palete naudoju as. Visada jais dazydavau. Uztekdavo 2 dezuciu, o dabar gavausi kazkokia marga, ir sruogos netokios lenda, ir mano naturaliu islenda, daziau antra karta, bet vel tas pats  doh.gif  sakau gal dazai kokie nekkybiski pasitaike  blink.gif

Buvo ir man tai praeitais metai, ta vieta isdege daugiau sauleje, del to gavosi skirtumas tarp spalvu ir 2 dazymas ne labai padejo. Veliaus susiligino spalva.
Atsakyti
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=Chocolate] SKATINA PLAUKU AUGIMA
sumaisykite 2-3 saukstus pomidoru minkstimo ir sauksta smulkiai supjaustyto svoguno.gauta mase palikykite diena.paruosta kauke krupsciai itrinkite isplautu plauku saknis.palaikykite apie 30min. ir gerai isplaukite siltu vandeniu.sios kaukes akivaizdus rezultatai po 6-10kartu,per savaite galima naudoti 2-3k.

sveikos smile.gif noreciau paklaust gal kas daretes tokia kauke? ar nesijaucia po plovimo svoguno kvapo?
Atsakyti
Manau, kad įpratinau plaukus prie dažno plovimo. Anksčiau net 5 dienas neplauti jie atrodė normaliai, bet kai pradėjau dažnai plaukus laku purkšti, tekdavo kas vakarą plauti galvą, kad neliktų formavimo priemonių likučių. Dabar pastebėjau, kad plaukai jau kitą dieną po trinkimo gerokai susiriebaluoja. Ar įmanoma kaip nors susigrąžinti buvusią plaukų būklę? Nežinau, ar verta bandyti rečiau trinkti plaukus ir vaikščiot su aliejuota galva, gal jau čia ir nebeatitaisoma padėtis... doh.gif
Atsakyti
Aš tai nusipirkau natūralių alijošiaus sulčių (Aloe Vera) iš vaistinės ir susipyliau į purškiamą bonkutę ir kas vakarą prieš gulant papurškiu plaukų šaknis visur bei galiukus, ir dar veidą pasipurškiu biggrin.gif tai iš pradžių kelis vakarus tai labai degino ir išrausdavo, bet gan greit praeidavo, o dabar tai visai malonei išvis jaučesi tongue.gif skaičiau kad alijošius labai gerai nuo plaukų slinkimo, o ant veido papurškiu, kad naikintų spuogus bei lygintų odą. Na alijošius aplamai vaistinių augalų karalium nominuojamas biggrin.gif nuo visko gydo tongue.gif tai manau tikrai nieko neturetų pakenkti. Gal kas iš jūsų taip irgi naudoja/naudojot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ole @ 2008 08 26, 06:53)
Aš tai nusipirkau natūralių alijošiaus sulčių (Aloe Vera) iš vaistinės ir susipyliau į purškiamą bonkutę ir kas vakarą prieš gulant papurškiu plaukų šaknis visur bei galiukus, ir dar veidą pasipurškiu biggrin.gif tai iš pradžių kelis vakarus tai labai degino ir išrausdavo, bet gan greit praeidavo, o dabar tai visai malonei išvis jaučesi tongue.gif skaičiau kad alijošius labai gerai nuo plaukų slinkimo, o ant veido papurškiu, kad naikintų spuogus bei lygintų odą. Na alijošius aplamai vaistinių augalų karalium nominuojamas biggrin.gif nuo visko gydo tongue.gif tai manau tikrai nieko neturetų pakenkti. Gal kas iš jūsų taip irgi naudoja/naudojot? smile.gif

as ir turiu visa buteli ju nusipirkus,bet naudojau tik karta-kosuliui gydyti.siaip kad ir koks jis butu geras tas aloe vera as ji maisyciau su kitais komponentais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolie23 @ 2008 08 13, 12:42)
čia praeitą šeštadienį darė, tai jau kelis kartus ploviau... Dėjau alyvuogių aliejaus, šiek tiek pagerėjo... Ačiū už patarimus  4u.gif

ner uz ka mirksiukas.gif kai turiu panasiu problemu ir kitam galiu patart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ExTra^ @ 2008 08 10, 21:46)
Sveikutes  smile.gif  turiu tokia bjauria broblemele, kirpykloje daziau plaukus panasia spalva kaip visada, bet daziukus savo naudojau (GARNIER, jau kelerius metus juos naudoju ir jokiu problemu nebudavo), ta kart man kazkaip nudaze prastai, atauge plaukai liko svieseni, o jau ragave dazu normalaus atspalvio kaip patys dazai. Po sio karto dar 2kart pas kirpeja daziau plaukus panasia tamsia spalva, firma dazu ta pati ir man kaip liko taip liko tas sviesesnis ruozas, niekaip man neuzdazo. Kirpeja pirma palaike dazus istepus ant sanku ataugusiu ir to sviesesnio ruozo, o po to istepe likusius, taciau menkai tepadejo... ka daryti?!  verysad.gif

Pas mane buvo tokia sruoga kuri nusviesejo manau nuo to, kad perilgai dazai buvo ant plauku g.gif ta sruoga vis nusiplaudavo greiciau nei kiti plauku dazai ir sunkiai uzsidazydavo, deja turejau laukt kol ataugo verysad.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif
o galima butu gauti ir man patarimeli ? Mano plaukai vidutinio ilgio, labai ploni, neklusnus, galiukai labai issisakoje, buna kad ir randu i 4 dalis issisakojusi ! reguliariai kerpu galiukus, kas 2menesius, bet efekto per daug didelio nera. Dabar nukirpo tikrai daug ju, tai lyg va trecia savaite ir dar sveiki. Suprantu, kad negalima fenuoti plauku, bet nefenavus, jie isvis glotnus tampa... Nezinau, vis rekomenduoja kaukes man namu salygomis pasidarytas, bet kazkaip as nepratus tokius dalykus daryt, o pirktines tik dar labiau riebaluoja plaukus, kiek bandziau... gal koki sampuna , kad plauku apimti padidinti ar ka ? ar cia tik per reklama taip gali but apimtis plauku padidinta ? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eve_: 11 rugsėjo 2008 - 21:01
labutis 4u.gif turiu tokią problemytę ax.gif
vakar kirpykloje dažiausi sruogytėm plaukus.mano buvo tokie labai šviesūs,tai norėjau,kad juos šiek tiek patamsintų,tad su kirpėja nutarėm,kad geriausia būtų sruoginti šviesiom ir tamsesnėm sruogom.viskas būtų gal ir nieko,tačiau kai plovė galvą ji man su kažkuo plaukus pilkino doh.gif tai gavosi tokia nekokia spalva doh.gif gal yra kokia priemonė,kuri pašviesintų ir nuimtų tą pilkumą g.gif dažyt daugiau nenoriu,kad nepradėtų slinkt plaukai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ole @ 2008 08 26, 08:53)

Noreciau placiau apie tai suzinoti smile.gif ar visose vaistinese buna alijosiaus sulciu ir kokia kaina?Ar neriebaluoja plauku?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 17, 21:10)
Noreciau placiau apie tai suzinoti smile.gif ar visose vaistinese buna alijosiaus sulciu ir kokia kaina?Ar neriebaluoja plauku?

ir mane tas pats domina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ka manote apei cemeryciu vandeni-man kirpeja pasake, kad jis ne tik nuo pleiskanu, bet ir stiprina plauku saknis. Jis buvo dinges is vaistiniu, bet ir vel aptikau ;-) Ka dar patartumete is naturaliu priemoniu stiprinanciu plaukus.Beje, visada dazau sviesiai plaukus ir naudoju daug apliejuku galams, bet matau, kaip vistiek jie trupa.. Bandau dabar aliejaus, kiausinio ir citrinos kauke.

aciu ;-)

Atsakyti