Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie fotokonkursų rezultatus?

Niekas cia jokiu diskriminaciju neivedineja - leist, neleist, priimt, nepriimt. Tiesiog kam patinka ir priimtinos sito forumo vertybes, tie cia ir dalyvauja, ir niekas ju neizeidzia... O kam tos vertybes nepriimtinos, tai tie cia is viso ir nesilanko. O eina kitur ir kalba apie kitka...

Sitas formas tiesiog yra TOKS, o ne kitoks. Bet ir TOKS budamas, kazkodel nariu turi pakankamai daug. Tai gal nelabai ka izeidzia kudikeliu nuotraukytes, ka? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 02 18, 19:21)
Niekas cia jokiu diskriminaciju neivedineja - leist, neleist, priimt, nepriimt. Tiesiog kam patinka ir priimtinos sito forumo vertybes, tie cia ir dalyvauja, ir niekas ju neizeidzia... O kam tos vertybes nepriimtinos, tai tie cia is viso ir nesilanko. O eina kitur ir kalba apie kitka...

Sitas formas tiesiog yra TOKS, o ne kitoks. Bet ir TOKS budamas, kazkodel nariu turi pakankamai daug. Tai gal nelabai ka izeidzia kudikeliu nuotraukytes, ka? tongue.gif

Man tai visiskai vienodai - faina uzeiti ir pasiziureti. Tik kazkaip pagalvoju apie kitus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 02 18, 19:00)

Valganciu vaiku nuotrauku forumas skaudins tas, kuriu vaikai prastai valgo.

cry.gif cry.gif cry.gif Nors mano merga ir įamžinta prakandus keliatą slyvų, bet....Vis įlysdavau valgančiais pasigrožėti, papavydėti ir pasiskaudinti. Paskui dar bandžiau tas fotkes ir eksplotuoti- nevalgiukę sau ant kelių- bliūdą šalia- "pažiūrėk kaip lialia valgo". Ir taip kol visas peržiūrim- vienas kitas šaukštelis ir į burną pataiko...Prie kompanijos kaip sakant....
Atsakyti
Hereja, visiems neitiksi niekada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 vasario 2005 - 19:30
QUOTE(vobla @ 2005 02 18, 20:30)
cry.gif  cry.gif  cry.gif Nors mano merga ir įamžinta prakandus keliatą slyvų, bet...

Ui blyn, a ten tavo merga? Geeeerule nutrauka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei skaudina kazkokie konkursai, tai galima ten nosies nekist ir nesierzint be reikalo biggrin.gif
Beje, dar neturincioms vaiku,viskas dar priesaky, gali sau dziaugtis i sveikata savo jaunyste ir kitais malonumais mirksiukas.gif

As irgi turiu pareiksti, kad mane ypac siuo metu skaudina visokie "Grozio ir stiliaus" skyreliai,visokie VICTORIA SECRET ir kiti bla-bla-bla,nes vis labiau nebeitelpu i jokius remus su savo didejanciu pilvu cry.gif
Reikalauju kuo greiciau juos uzdrausti,bent jau iki kito rudens protest.gif

biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biglida @ 2005 02 18, 16:41)
Tikrai nieko nenoriu izeisti wink.gif , bet man atrodo merginos balsavo ir norejo Tave pradziugint biggrin.gif  Tavo dukrele nepaprastai sauniai atrodo, bet didele pica siais laikais nieko per daug nenustebinsi mirksiukas.gif Cia, aisku, tik mano nuomone ax.gif

Prie nuotraukos nebuvo slapyvardzio zmogaus, kuris atsiunte nuotrauka konkursui. Tad dauguma atveju balsuoji ir nezinai uz ka, t.y. uz patikusia nuotraukyte, o ne uz slapyvardi. Man tai ir nuotraukyte grazi, ir pavadinimas thumbup.gif. Tad ir pica siais laikais si ta galima nustebinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Biglida @ 2005 02 18, 17:41)
didele pica siais laikais nieko per daug nenustebinsi mirksiukas.gif

Nu Kleo, regis, lengvai nustebo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nors nedalyvavau nei vienam konkurse, bet jie tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Nemanau, kad konkursai gali ką nors diskriminuoti ar įžeisti blink.gif blink.gif blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2005 02 18, 17:59)
nu as lygiai taip pat: turiu savo sunaus foto kur jis su teciu valgo, bet kazkaip seima ir seimyninius pietus kitais isivaizduoju, tad ir foto dejau ne su mazuoju murziuku tongue.gif  ax.gif  Be to, pagalvojau, o kaip jaustis toms, kurios vaikiuku neturi, jug jos su savo seimom taip pat pietauja, bet nepastebejau tokiu nuotrauku... itariu, kad tos moterys-merginos nedalyvauja tokiuose konkursuose...o gaila....jug jos tokios pat forumo dalyves, tad siulyciau kita kart konkurso aprasyme neuzsiciklint ant vaikuciu ax.gif  smile.gif

o tu rugsteli, kokia diskusija issirutuliojo doh.gif doh.gif jug aiskiai parasiau, kad "SIULYCIAU...", ir tas pasiulymas buvo "priplaktas" prie konkretaus konkurso (apie pietus), jokios diskriminacijos niekur neizvelgiu, tiesiog parasiau toki pastebejima, kad konkurso aprasyme, kazkaip uzsiciklinta ant "maziuku", vot ir psio, ir nereikia cia isvedinet teoriju...tiesiog norejosi, kad konkursas butu bendresnio pobudzio, nes manau, kad ne viena turi fotkiu kur pvz. smagiai pietauja draugiskoj kompanijoj, o ten kaip zinia ir nuotykiu netruksta... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biglida @ 2005 02 18, 09:41)
Supermama, sveikinu su pirma vieta  4u.gif

Tikrai nieko nenoriu izeisti wink.gif , bet man atrodo merginos balsavo ir norejo Tave pradziugint biggrin.gif  Tavo dukrele nepaprastai sauniai atrodo, bet didele pica siais laikais nieko per daug nenustebinsi mirksiukas.gif Cia, aisku, tik mano nuomone ax.gif

sakai nenori izeisti, o izeidi laugh.gif
ta nuotrauka verta pirmos vietos, niekas nieko neverte uz ja balsuoti, jokiu reklamu irgi neskleide. beje, jei butu uz Supermamos nuotrauka balsave vien del to, kad ji supermamos, ji butu ir vestuviu konkursa laimejus smile.gif
taigi manau, kad visgi ne pica siais laikais zmones stebina, o aplinka aplink ta pica. beto, neturi laimejusi nuotrauka patikti apsoliuciai kiekvienam.

Supermama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man apskritai sita diskusija-kvaila g.gif . Ka reikia manyti apie konkursu rezultatus? Nugi nieko,- kas kam patiko uz ta ir isbalsavo. Taciau jauciu besiliejanti kazkoki keista, liguista pavyda verysad.gif is kai kuriu forumieciu pasisakymu... blink.gif Nesamone kazkokia schmoll.gif . Mergaites, as laimejau supermamos puodeli rolleyes.gif , negalesiu atvykti jo pasiimti....dovanoju tai mamytei kuri labiausiai neivertinta jauciasi 4u.gif
Atsakyti