Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie fotokonkursų rezultatus?

blink.gif blink.gif ПОЧИТАЛА НЕКОТОРЫЕ ПОСТЫ doh.gif doh.gif

СКАЖУ ПО ПОПОВОДУ РЕЗУЛЬТАТОВ КОНКУРСА- Я ЧЕЛОВЕК ОБЪЕКТИВНЫЙ cool.gif ГДЕ ПОБЕДИЛА СУПЕРМАМА, ЕЕ ФОТО БЫЛО ЛУЧШЕЕ (ДЛЯ МЕНЯ), ВО- ПЕРВЫХ БЛЕСК В ГЛАЗАХ И СНЯТО ОЧЕНЬ УДАЧНО. Я ДАЖЕ НЕ ЗНАЛА, ЧТО ЭТО ОНА - Я ЕЕ КАК-ТО ПО ДРУГОМУ ПРЕДСТАВЛЯЛА unsure.gif НЕ БУДУ ГОВОРИТЬ КАК blush2.gif

ДЕВОЧКИ- ДАЖЕ СОБАКА НЕ КУСАЕТ КОРМЯЩУЮ РУКУ biggrin.gif
Atsakyti
rezultatai lieka rezultatais, ale paaiškinkit man,kaimietei, kodėl antroms ir trečioms vietoms prizų nebeduoda net simbolinių? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip neduoda? biggrin.gif Simbolinius duoda - medalius. mirksiukas.gif
tikrų tikriausias pats virtualiausias vertingiausias apdovanojimas. thumbup.gif
Atsakyti
Taigi medalį gavai biggrin.gif Kuo ne simbolinis prizas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 05 02, 17:18)
rezultatai lieka rezultatais, ale paaiškinkit man,kaimietei, kodėl antroms ir trečioms vietoms prizų nebeduoda net simbolinių? biggrin.gif  biggrin.gif biggrin.gif

Uzsimanei hah.gif jei visom vietom nupirkt prizus-SuperMama i bankrota nueis tongue.gif
Atsakyti
ai man kad ir lipdukas būtų buvęs geras prizas, vis kažkoks atminimas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 05 02, 16:39)
ai man kad ir lipdukas būtų buvęs geras prizas, vis kažkoks atminimas biggrin.gif  biggrin.gif

ot materialistė pasidarei tam savo kaime laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Racegirl @ 2005 05 02, 18:04)
ot materialistė pasidarei tam savo kaime laugh.gif

kaip tik norėjau rašyti : "ot kokia ta chilli materialistė ania?" ax.gif
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tu, Cilli, gavai visai neblogą dovaną - proga vadinasi biggrin.gif Ir taip, ir anaip žiūrint, geras daiktas drinks_cheers.gif

Namiokas vadinasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 gegužės 2005 - 18:30
QUOTE(Noa @ 2005 05 02, 19:28)
O tu, Cilli, gavai visai neblogą dovaną - proga vadinasi biggrin.gif Ir taip, ir anaip žiūrint, geras daiktas drinks_cheers.gif

Namiokas vadinasi  ax.gif

nu tu Noa kak vsegda savo stiliuj biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man kazkaip labai gaila tu vaikuciu kurie dalyvauja konkurse ir negauna nei vieno balo.Jie visi tokie saunus,taip noretusi visiems po pirmos vietos medaly uzkabint.
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 15, 12:23)
O man kazkaip labai gaila tu vaikuciu kurie dalyvauja konkurse ir negauna nei vieno balo.Jie visi tokie saunus,taip noretusi visiems po pirmos vietos medaly uzkabint.

o man atrodo kad tiems vaikuciams vienodai rodo blink.gif tie prizai ir balai - tik mamyciu savimeilei paglostyti bigsmile.gif
Atsakyti