Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie fotokonkursų rezultatus?

Konkursai vyksta pagal pasiula,bet sakyciau galetu buti savaite nuotrauku pasiula ir savaite vertinimai. Tiek balsuojantiems,tiek dalyvaujantiems butu paprasciau.
Atsakyti
Sveikos. O kodėl nepaskelbtas naujas konkursas? Aš taip norėčiau įdėt ir savo mažylio nuotraukytę, bet vis... pražioplinu. Tik žiūriu - jau baigėsi verysad.gif
O gal ir gerai, kad vis nespėju. Iš Jūsų minčių matau, kad liūdna, kai vaikiukas negauna nei taško. Bet juk iš dalies taip jau yra - visi juk negali būti laimėtojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2006 07 16, 20:59)

Man svarbu realiam gyvenime "neprakishti", virtualiam - uztenka tiesiog dalyvavimo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif labai sveikas požiūris cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryteb @ 2006 07 16, 20:16)
Iš Jūsų minčių matau, kad liūdna, kai vaikiukas negauna nei taško. Bet juk iš dalies taip jau yra - visi juk negali būti laimėtojai g.gif

va as todel praktiskai ir nededu fotkiu, kad man jis laimetojas be kitu ivertinimo tongue.gif
ir siaip galetu atranka fotkiu konkursui but kiek grieztesne, na kad bent atitiktu tema, nes tikrai didele dalis buna, ai svarbu ka nors idet unsure.gif
Atsakyti
o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2006 07 16, 19:48)
o siaip va pagalvojau, tai siulyciau rezultatuose rasyti balsus ir vietas tik pvz pirmu 10 nuotrauku, likusias isdestyt atsitiktine tvarka. Jei nuotrauku labai daug, rasyt 20 pirmu po kiek balsu gavo, tokiu budu mamoms sirdies neskaudetu, kad va mano vaikas ne balso negavo  mirksiukas.gif

Pritariu 100 proc. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Taip pat pritariu nuomonei, kad dažniau laimi labiau matyti veidai, aš tikrai pastebėjau tą tendenciją smile.gif

Manyčiau daugumai fotokonkursuose svarbu dalyvavimas, o ne didžiausias prizas, bet nei viena nesitiki ir nenori, kad jos vaiko nuotrauka būtų visiškai neįvertinta. Tad irgi siūlyčiau skelbti nugalėtojų taškus/balsus, o visus kitus palikti dalyviais, tada tikrai nebus nuoskaudų. Konkursuose tai ir būna: yra prizinės vietos, bet jei nelaimėjai, tiesiog dalyvavai ir tai jau laimėjimas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 07 17, 07:20)
o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu  isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu

Labai gera mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš manau, kad reikia rodyt kiek balsų kas gavo. Juk kartais 2 ar 5 balsai. Na, nors ir vienas vis šioks toks įvertinimas. kai pirmą nuotrauką dėjau gavau mažiau balsų , paskui buvo daugiau. Tačiau kartą visai neatitiko temos nuotrauka, nors atrodė tiek daug ir visiškai neatitinkančių tos temos . Tai dabar labai seniai dėjau nuotraukas. Gal dar kada pabandysiu. Ir jokio noro į kitus žiūrėti juk savo turiu gražuolę.
Atsakyti
o man tai sirdies neskauda kai maniskis gavo tik 1 balsa,man labai gerai kad ir vienam kazkam patiko musu nuotraukyte rolleyes.gif visi pirmi ne gali buti.tiktai esu skaiciusi,kad kai mamytes nezino uz kuria foto balsuoti,balsuoja uz pazystamas,nors gal yra ir vertesniu.va sito tai gal ir nereikia daryti g.gif reikia objektyviai vertinti visus dalyvius,o ne pazystamus su kuriais draugaujate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 07 17, 08:20)
o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu  isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu

labai labai gerai thumbup.gif moderatorėms reikėtų pranešti, nes idėja liuks
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 18, 07:29)
o man tai sirdies neskauda kai maniskis gavo tik 1 balsa,man labai gerai kad ir vienam kazkam patiko musu nuotraukyte  rolleyes.gif visi pirmi ne gali buti.tiktai esu skaiciusi,kad kai mamytes nezino uz kuria foto balsuoti,balsuoja uz pazystamas,nors gal yra ir vertesniu.va sito tai gal ir nereikia daryti  g.gif reikia objektyviai vertinti visus dalyvius,o ne pazystamus su kuriais draugaujate  blush2.gif

Nu kaip nebalsuosi uz pazystama ax.gif juk ir ji uz tavo mazuliuka prabalsuos 4u.gif Kadangi neturiu cia daug pazystamu,tai objektyviai nuomonei tasku ir uztenka wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu as irgi cia nieko nepazystu,tai mano nuomone taip pat objektyvi,ir balsu man tikrai uztenka rolleyes.gif tik va sunku patiketi kad kitos mamos pyksta,kai gauna mazai balsu g.gif
Atsakyti