Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie fotokonkursų rezultatus?

Na ir mamytei liudna kai jos mylimiausias vaikelis lieka neyvertintas 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 15, 12:23)
O man kazkaip labai gaila tu vaikuciu kurie dalyvauja konkurse ir negauna nei vieno balo.Jie visi tokie saunus,taip noretusi visiems po pirmos vietos medaly uzkabint.

O aš pritariu Sandriuks ax.gif . Tikrai labai šaunios nuotraukos ir nuostabus vaikai, o būna nei vieno balso negauna. O gal galima ir nuliniams po vieną balsą priraįinėti? Nes labai nesmagiai jaučiasi tėveliai, o savimeilė čia neturi nieko bendro su šiuo jausmu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2006 07 16, 00:44)
O aš pritariu Sandriuks  ax.gif . Tikrai labai šaunios nuotraukos ir nuostabus vaikai, o būna nei vieno balso negauna. O gal galima ir nuliniams po vieną balsą priraįinėti? Nes labai nesmagiai jaučiasi tėveliai, o savimeilė čia neturi nieko bendro su šiuo jausmu  tongue.gif

o koks piontas taip sakant? visitek žinos,kadtai žemiausias įvertinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2006 07 16, 00:44)
O aš pritariu Sandriuks  ax.gif . Tikrai labai šaunios nuotraukos ir nuostabus vaikai, o būna nei vieno balso negauna. O gal galima ir nuliniams po vieną balsą priraįinėti? Nes labai nesmagiai jaučiasi tėveliai, o savimeilė čia neturi nieko bendro su šiuo jausmu  tongue.gif

schmoll.gif juk tam ir yra konkursas kad išrinktų nugalėtojus. Ir man atrodo visai normalu kad lieka nepastebėtų nuotraukų.
Atsakyti
Tai viska suprantu konkursas yra konkursas,bet jie visi tokie saunus tie vaikuciai...Man butu labai nesmagu kai mano saunioji mergyte liktu be tasko....Juk jie musu kiekvienos sauniausi,mylimiausi,graziausi ir patys paciausi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 15:17)
Tai viska suprantu konkursas yra konkursas,bet jie visi tokie saunus tie vaikuciai...Man butu labai nesmagu kai mano saunioji mergyte liktu be tasko....Juk jie musu kiekvienos sauniausi,mylimiausi,graziausi ir patys paciausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bet jei gautu dirbtinį tašką būtų smagiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 14:17)
Tai viska suprantu konkursas yra konkursas,bet jie visi tokie saunus tie vaikuciai...Man butu labai nesmagu kai mano saunioji mergyte liktu be tasko....Juk jie musu kiekvienos sauniausi,mylimiausi,graziausi ir patys paciausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o už savo nuotrauką balsuoti negalima? g.gif tada visi garantuotai po tą dirbtiną tašką turėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 16 liepos 2006 - 17:01
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 14:17)

Ikisiol dar nebuvo konkurso graziausiam vaikui, nes jie visi graziausi savo tevams wub.gif Tai yra didziausias prizas. Konkurse renkamos graziausios nuotraukos pagal tema, ne vaikai (bent tikiuos dauguma ziuri i tai), tad nusiminti tikrai nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 16 liepos 2006 - 18:38
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 16, 12:45)
o koks piontas taip sakant? visitek žinos,kadtai žemiausias įvertinimas g.gif

va todel as nuotraukas dedu labai retai (dejau karta unsure.gif ), nes kai pvz sypsenu konkurse ju buvo keli simtai, man tikrai ant dusios butu nesmagu, kai mano vaikas liktu paskutinis, nors jo sypsenele ne prastesne schmoll.gif
todel as kai manau, kad nuotrauka nebus pastebeta, del kazkokio azarto nededu, man ant dusios ramiau tongue.gif
o siaip vistik manau, kad daznai labiau pastebimi vaikai, kuriu mamos labai aktyvios forume, jos dazniau deda nuorodeles i savo foto ir paprasciausiai tie vaiku veideliai labiau isimine. Na nesakau, kad visada tai laimi, bet tai turi itakos 4u.gif
Atsakyti
o siaip va pagalvojau, tai siulyciau rezultatuose rasyti balsus ir vietas tik pvz pirmu 10 nuotrauku, likusias isdestyt atsitiktine tvarka. Jei nuotrauku labai daug, rasyt 20 pirmu po kiek balsu gavo, tokiu budu mamoms sirdies neskaudetu, kad va mano vaikas ne balso negavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Va,va kazkas tokio galetu buti rolleyes.gif
Atsakyti
O ash tai nematau problemos, jei mano nuotrauka liko nepastebeta schmoll.gif Nei man "dushios skauda", nei apmaudu.. Jei bijociau, nedeciau nuotraukos. Man tiesiog malonu dalyvauti. Ir tiek daug dejau, nei karto nelaimejau, ir net nesitikiu laimet, mat nuotrauku mene esu zalia, musu visos - megejishkos paprasta "klipse" nuspaustos...
Man svarbu realiam gyvenime "neprakishti", virtualiam - uztenka tiesiog dalyvavimo mirksiukas.gif
Atsakyti