Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

QUOTE(Nerilė @ 2008 06 04, 17:23)
Mažei šį sekmadienį 10 mėn., o dantuko nei vieno! wub.gif Turbūt į mamą bus atsigimus. Man dantys išaugo, kai metukai suėjo. Ir iki trisdešimties metų su stomatologais-odontologais reikalų neturėjau. ir dabar tik kelios plombos yra. biggrin.gif

Mano dukrytei pirmas dantukas pasirode 9 men.,o kad butu tokie sveiki kaip Jusu. thumbup.gif
Atsakyti
pirmi du dantukai isdugo i 8 men pabaiga, o kiti du 11 men t.y dabar kalasi
Atsakyti
o mes irgi ,dar neturime dantuku smile.gif ,bet laukiam,laukiam,kalnai seliu varva lotuliukas.gif
Atsakyti
dukrytei 7,5men dantu nei vieno 4u.gif ,as tai nesinervuociau taip jei ne aplinkiniu klausimas "tai kiek jau dantuku turit?" sakau dar nei vieno nera ax.gif ir tada toks uzknisantis nusistebejimas "nei vieno? swoon.gif " gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
man neramu kad apacioj tik trys dantukai. ketvirto niekaip nesulaukiam doh.gif virsuj 7 tai tikrai yra gal ir astuoni, o va pcioj nors tas pagrindinis kur seniausiai turejo isdygt- nera g.gif ir zyniunet nesimato.. mazyliui 1, 2 m.
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2008 06 17, 11:07)
dukrytei 7,5men dantu nei vieno 4u.gif ,as tai nesinervuociau taip jei ne aplinkiniu klausimas "tai kiek jau dantuku turit?" sakau dar nei vieno nera  ax.gif ir tada toks uzknisantis nusistebejimas "nei vieno? swoon.gifgun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

pas mus tas pats:)

bet ir pas mane tik 9 men atsirado pirmi, tai gal cia ir pas vaika taip
Atsakyti
8 menesiu proga isdygo pirmasis dantukas, po 2 sav. antras
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2007 08 29, 20:57)
Tikrai nepergyvenk. Kuo vėliau dantukai išdygsta, tuo jie būna tvirtesni.

mums 8men dantu dar neturim biggrin.gif
vyresnelei pirmas isdygo 9men bet kad tvirti jie butu nepasakyciau, pas dantista keliavom vos sulauke 4m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita111: 17 birželio 2008 - 19:32
dantuku laukem nuo 4 menesiu, o pirmas isdygo lygiai 10 menesiu clap.gif . Iskart pasirode trys, o dabar beveik menuo kaip nieko naujo g.gif g.gif g.gif ir vel laukiam...
Atsakyti
O as manau kad ateis laikas ir isdygs tie dantukai, tik mes be reikalo nervuojames, o tie nervai ir musu mastymai kad greiciau galetu pacio proceso nepagreitina.Tad belieka tik dziaugtis mazyliu.O kai ateis laikas viskas savaime susitvarkys.
Atsakyti
mums tuoj 11men bet dar net nesimato.. schmoll.gif bet nieko, viska ir taip sukramtom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano mazyliui 7.5men jau lenda is karto du dantukai,tai turim truputi bedos,temperatura blink.gif blink.gif
kai buvom pas daktare 7 menesiu apziurejus mazyli,pasake kad gali buti kad neuztenka kalcio,tai patare duoti varkytes..ir zinokit po savaites pradejo kaltis dantukai 4u.gif
Atsakyti