Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

Mūsų mažiukui 10 mėn su kapeikom, bet dar neturim nei vieno dančio. Laukiam. Tik užknisa kitų stebėjimasis mad.gif
Atsakyti
pas mus 7 men ir dar neturime, bet cia paveldimumas, tad laukiam thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mums metukai o turim du didelius apačioje dantukus,viršuje atrodo ruošiasi kažkas lysti,bet....o seilių upeliai doh.gif
Atsakyti
Neseniai rašiau, kad neturim dantų, o va jau šiandien ir išdygo vienas smile.gif Be savaitės 11 mėn mirksiukas.gif Bet oiiiiii koks kankinantis mums tas dygimas..... doh.gif
Atsakyti
Jus tik nepergivenkit vieniem anksiau kitiem veliau idigsta va mano puseseres dukrai metukai ir astuoni menesiai,ji turi 7 dantukus,o mano viriskaitis 7 menesiu jau 6 turi. tai,kad cia jau kaip dantukai nores taip ir islis biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif manau daugelis pergyvena ne del to kad dar nera dantuku, o del to kad taip ilgai dygsta... Mano zuiki va jau 4 menuo kaip dantenos kankina.. buna dienu kad visiskai nieko i burna neisileidzia, problema tada didele su valgymu... nu bet aprimsta kuriam laikui ir vel skausmingos dantenos.. o ir tepaliukas nelabai padeda.. taip ir norisi tuos dantukus iskrapstyti, kad vaikiuko nekankintu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mano mergytei pirmas dantukas isdygo 6,5 men., o berniukui beveik 10 men. tongue.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau ,ir ramiau pasidare,smile.gif pasirodo ne mes vienos be dantu ,o jau 9men suejo 4u.gif ,nors laukiam tai nuo 6men. ax.gif tikekimes greitu metu sulauksim biggrin.gif Mano pirmajai mergelei isdygo pirmi 5 men.tai ir laukiam jau senai....Mane irgi erzina tie stebejimaisi ir pastovus klausinejimas "na tai ar jau isdygo?! " arba "kiek jau dantuku turit? " o mes- nei vieno !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi bijojau kad ilgai nera, net pas gyd. klausiau
o pto 9 men iskart 2:) apacioje bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus ,tai nuo sesiu men lyg ir dygsta ,o dar iki siol nevieno neturim 4u.gif tai ziuriu ne vieni mes bedanciai tokio amziaus bigsmile.gif biggrin.gif tai lauksim dar ax.gif
Atsakyti
oi kaip palengvejo smile.gif o jau klaust norejau ar neveluoja dantukai ax.gif mum jau 9 men ir 10 dienu o dantuku kaip nera taip nera doh.gif o tikejomes su vyru kad anksti isdygs nes pas mus tai nuo 4 men dygti pradejo biggrin.gif bet kekviena diena tikimes kad gal ryt jau bus lotuliukas.gif ir kai tik verkia vyras sako o dantukas lenda bet... thumbup.gif
Atsakyti
Na pas mus pirmas dantukas pradejo list 10 men ir 3 dienos, praejo menuo, o jo islinde tik puse, kazkaip neskuba tie dantukai ir pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anoli*: 30 rugpjūčio 2008 - 21:20