Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 11, 15:21)
Smagu Jums,anksti dantukus turite thumbup.gif  thumbup.gif o mums jau bus 8men ir dantuku nerasta verysad.gif

ir mes panašaus amžiaus neturim dantų... bet visi požymiai rodosi -- begalinis seilėjimasis, visko kišimas į burną, liežuviuko kaišiojimas, apatinės lūpos čiulpimas, neramios naktys, slogytė naktim.. o dantų kaip nėr taip nėr.. doh.gif
Atsakyti
Galima paprastai patikrinti,jei dantukas ir jau balta matos tai reikia švariai švariai nusiplovys rankas pažiūrėti ar "kimba" tas taškiukas.Jei kabinasi,jaučiasi kad kietas,vadinas dantykas.Jei minkštas tai stomatitas arba pienligė greičiausiai thumbup.gif
Atsakyti
gali buti ,kad dantukai lenda.Mano dukrytei pirmi dantukai prasikale 4 men. net du iskart, soske.gif
Atsakyti
tikrai dantukas lenda, mano0 mažiukei pirmieji dantukai prasikėlė kai jai suėjo vos 4 mėn ir iškart 2 wub.gif o po poros savaitėlių dar 2 wub.gif
Atsakyti
Mums jau uz savaites sesi menesiai, seilejames nuo 3 men., bet paskutiniu metu tai ypatingai pykstames, ypac diena, rankos burnoj ir saukiam, arba kandam mamai i smakra ir ranka. Dantenos atrodo kietos ir baltos, bet kazkaip man atrodo, kad pirmieji isdygs virsutiniai dantukai, nes ten ir paburke, o apacio nei matyt nera dantuku. 4u.gif
Atsakyti
Mes jau apie menesi esam neramus, irzlus ir pikti doh.gif Diena dar kaip diena, pamyluoju, pasupuoju ir nurimsta, o va nakti... Miega neramiai, muistosi, kai nakti pabunda valgyti, partaukia buteliuka pora kartu, ir spjauna. Kai vaikas zinda, i dantenytes suteka daug kraujo, ir jos labai dirginasi. Pries keleta dienu pastebejau ant apatinies dantenytes, ne virsuj busimo dantuko, o sone, kaubureli, ir ji palietus mano burbulas iskart muistosi. Tai bandau spet, kad tai pirmasis dantukas lenda i pasauli bigsmile.gif Pries maitindama, patepu dantenytes saldanciu tepaliuku, palaukiu pora minuciu, ir tada sunelis puikiai valgo. Tiesa, kad miegas butu bent truputi ramesnis, pries miega dedu maziui Viburcol homeopatines zvakutes, ir tai padeda (bandziau viena nakti nedet, tai buvo balius ojojo doh.gif ). Kantrybes mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 16 spalio 2007 - 08:19
na mum ir 3men ir 21diena,siandien as ir apacioje pamaciau balta taskiuka,o ir dantenos patinusios,ir apacioje irvirsuje,ji nerami,o kai pradedu masazuoti dantenas ji nurimsta,atsipalaiduoja,na laukiu kaip cia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2007 10 18, 15:23)
na mum ir 3men ir 21diena,siandien as ir apacioje pamaciau balta taskiuka,o ir dantenos patinusios,ir apacioje irvirsuje,ji nerami,o kai pradedu masazuoti dantenas ji nurimsta,atsipalaiduoja,na laukiu kaip cia bus  mirksiukas.gif

Turbut,kad dantukai jus aplankys anksti-saunu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

gal galit parasyti kokie dar buna dantuku dygimo pozymiai?
Atsakyti
musu mazute irgi labai nerami tapo, naktim malasi, prabunda daznai, seilejasi unsure.gif dar nieko, nors galvojau dantukai...
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 10 19, 21:47)
musu mazute irgi labai nerami tapo, naktim malasi, prabunda daznai, seilejasi unsure.gif dar nieko, nors galvojau dantukai...

AS jautikejausi,kad mano mazyleinuo3menbus dantukai blush2.gif nes buvo labainerami,blogaimiegojo,daugseilejosi ir nieko.Jau8 men,odantuku nerasta iki siol g.gif
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2007 10 09, 21:12)
Jeee pas mus jau dyksta dantukas  ax.gif

Mergytei 10 men,jau turim viena dantuka ir jau salia pasirode antras. thumbup.gif
Atsakyti