Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

QUOTE(apvali @ 2009 01 12, 19:06)

o man teko is gydytoju girdeti, kad tai visiska nesamone. dantuku sveikata neturi nieko bendra su ju dygimo laiku. ges dantys ar ne priklausys nuo ju prieziuros, genu ir suvalgyto sokolado kiekio  biggrin.gif

As irgi manau, kad cia nesusiejami dalykai, nes man dantys isdygo velai nuo 9.5 men., bet dabar nieko gero burnoje neturiu schmoll.gif , vis pas odontologus lankytis reikia, nors tevu dantys geri buvo 4u.gif
Atsakyti
Vyresnėlei 7 mėn. , o mažąjai 5 mėn 4u.gif
Atsakyti
o ar yra kam pirmasis dantukas ne prieky apatinis, o koks kitas buves?
man labai idomu, nes manajai apacioj kruminio dantuko milimetrinis galiukas islindo...
Atsakyti
Musu kleckui 8men. pasidare irzli, oziukai atsirado sedim su tetuku ir galvojam, kad cia dantukai kalti siandien nueinam svertis, daktaras sako, kad dar dantuku nesimato. Pasirodo, kad toks jau musu saulytes charakteris. biggrin.gif Mes jau su tetuku bijom dantu dygimo, kas tada darysis biggrin.gif
Atsakyti
Čia gal biški ne į temą, bet gal kas žinot, kur rasti tokių ant piršto užmaunamų vaikiškų dantų šepetėlių.
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau mes turim ir antra dantuka thumbup.gif jisai pasirode pries savaite,jau po biski taisosi naktinis miegelis thumbup.gif jau nebesikelia kas valanda
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2009 01 15, 02:44)
Čia gal biški ne į temą, bet gal kas žinot, kur rasti tokių ant piršto užmaunamų vaikiškų dantų šepetėlių.
Ačiū  4u.gif  4u.gif

Mes pirkom vaiku prekiu parduotuvėje atrodo čipoline buna ju ir vaistinese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lota77: 15 sausio 2009 - 11:35
Mano leliukui, vienam is dvynuku, pirmas dantuka sislindo 5men ir 5 dienu, antras - 5 men ir 10 dienu, tad turim jau abu apatinius dantukus thumbup.gif Nebuvo nei piktas lelius, nei dar kokiu negalavimu pastebejom ax.gif
O broliuko perliuku dar laukiam, nors labai jau ryskus dantuku konturiukai ax.gif
Atsakyti
mamytes atasakykit kokie dantukai turetu dygt po to kai islenda apacioje.... Mazylei pastebejau dantuka virsuj sone - ne per viduri viruj turi visu pirma prasikalti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 01 17, 23:35)
mamytes atasakykit kokie dantukai turetu dygt po to kai islenda apacioje.... Mazylei pastebejau dantuka virsuj sone - ne per viduri viruj turi visu pirma prasikalti?  blush2.gif

Šiaip turėtų viršuje per vidurį kaltis tie dantukai,bet kaip mūsų gydyt sako jog dabar jie lenda kaip nori. Kad ir mums trečias dantukas išlindo ne viršuje kaip turėtų būt,bet išdygo apačioje šalia tų 2 dantukų smile.gif
Atsakyti
neturim dar dantuku.........
Atsakyti
mums metai ir 5men ir jau turim 12 isdygusiu ir dar 4bedygstancius biggrin.gif maiskei irgi velai isdygo,gal kokiu 8men biggrin.gif
Atsakyti