Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

sveikos mamytes smile.gif
mum yra 5 men ir 18 dienikiu o mes jau turime du dantukus 4u.gif
Atsakyti
Maniškei 9 mėn, ir dar neturi dantuko nei vieno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 01 18, 14:29)
Maniškei 9 mėn, ir dar neturi dantuko nei vieno  doh.gif

Mano varliukei 9 men, ne vieno dantuko!
Atsakyti
maniškio pirmas išdygo 8 mėn. ir 4 dienų, antras - be 4 dienų 9 mėn.
ir viskas. per pusantro mėnesio jokių naujų dantų.

bet aš rami. ateis laikas, bus ir dančiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaS @ 2009 01 12, 16:41)
Jus mamytes tai ziaurios, jus neisivaizduojat kaip skauda kai dygsta dantukai, nes man kai augo protinis, tai be chirurgo isikisimo buciau numirusi, o ta jusu vadinamoji chemija yra kudikiams pritaikyta, taip pat kaip ir misinukai ir espumisanas ir t.t visi kudikiams sukurti vaistai. Juk kitos mamytes net darzoves slovikeliuose perka, kurios galioja po du metus ir maitina jomis savo 6 men kudikius  smile.gif . O mano mazylei jau 3 menesiu dantys isdygo, 4 men turejo jau 4, o net nebuciau pastebejusi, nes nei zirze, nei temperaturos buvo. 7 men jau turejo 8 dantukus, dabar yra 9 menesiai tai dygsta jau kokie 5 kruminiai, biski kartais pazirzia, bet nakti visa laika miega nuo pat gimimo, niekda nesikele  smile.gif

Na, jums labai pasiseke. Maniske ir siaip jau nerami, o dabar atrodo dantukai jau ruosiasi dygti, tai naktimis buna ir kas 15 min kelimasis, ir bludinimas po 1-2 val per naktis, ir temperatura sukilo, ir diena verkimas, ir pan. Kartais gali is proto iseiti. . . Kai jau matau, kad vaikelis labai kankinasi, tai bandau tepti tepaliuku, pora kartu pavyko, tai truputi nusiramino. Bet dazniausiai jinai manes ne is tolo neprisileidzia prie burnos, ir daryk ka nori. verysad.gif
Atsakyti
Aha, man ir protinis dygsta - tai pasitepu su dentinox - nuima skausma, aptirpsta taip ta vieta thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Mano mergytei ryt bus 8 mėn ir jau turime 5 dantukus ir 6 pakeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2009 01 22, 20:46)
Na, jums labai pasiseke. Maniske ir siaip jau nerami, o dabar atrodo dantukai jau ruosiasi dygti, tai naktimis buna ir kas 15 min kelimasis, ir bludinimas po 1-2 val per naktis, ir temperatura sukilo, ir diena verkimas, ir pan. Kartais gali is proto iseiti. . . Kai jau matau, kad vaikelis labai kankinasi, tai bandau tepti tepaliuku, pora kartu pavyko, tai truputi nusiramino. Bet dazniausiai jinai manes ne is tolo neprisileidzia prie burnos, ir daryk ka nori.  verysad.gif

nuo temp ir skausmo idek viburkolio zvakute vakare pries miega ramiau pamiegos truputi,dar yra arbatele ,viena mamyte kitoj temoj buvo rasius bet nerandu doh.gif ryte pamaitinus patepk dantukus tepaliuku ir smilkinukus plonu sluoksiu natural.medum vakare nuplauk.po pietu vel patemk tepaliuku tik neduok iskart ko valgyt ar gert ir manyciau turetu apmalsinti skausma smile.gif mes taip kovojam su 3 nenaudeliu kankinanciu mano berniuka ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytei greit 9 mėnesiai,o dantuko nei vieno.Pastaruoju metu labai zirzli,naktį keliasi kas puvalandį,net nebepamenu,kada normaliai išsimiegojau g.gif.Tepu dantenytes medum arba Kamistadbaby tepaliuku,šiek tiek padeda ax.gif
Atsakyti
mums 6men.isdygo 4 priekiniai dantukai.Visi dantukai dygsta be jokiu pakitimu(temp,irzlumo ir pan.).Tikiuosi taip isdygs visi ax.gif
Atsakyti
Valio!!! Stai ir musu pirmasis dantukas siandien pasirode wub.gif balta grzi virsunele... maziukas budavo irzlus, bet nei temperaturos nei naktinio bludinejimo nebuvo thumbup.gif tikiuosi visi tokie geri dantukai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Turime du dantukus wink.gif kai dygo, tai temperatūra buvo pakilus , kankinomės abu verysad.gif
Atsakyti