Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

Sveikos mamytes 4u.gif
Na sugalvojau ir as parasyti nes vis skaitau,bet nieko neparasau blush2.gif ,labai esu sunerimus mums dar nera net dvieju menesiu,o jau turim dantuka blink.gif gal yra ir daugiau vaikuciu su taip anksti prasikalusiais dantukais?
Atsakyti
QUOTE(sandrulia9 @ 2009 02 09, 16:34)
Sveikos mamytes 4u.gif
Na sugalvojau ir as parasyti nes vis skaitau,bet nieko neparasau blush2.gif ,labai esu sunerimus mums dar nera net dvieju menesiu,o jau turim dantuka blink.gif  gal yra ir daugiau vaikuciu su taip anksti prasikalusiais dantukais?

Skaiciau zurnale, kad labai retai, bet buna vaikuciu, kurie gimsta su jau isdygusiais dantukais 4u.gif Visi vaikai skirtingi ir tikrai cia nieko blogo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulia9 @ 2009 02 09, 17:34)
Sveikos mamytes 4u.gif
Na sugalvojau ir as parasyti nes vis skaitau,bet nieko neparasau blush2.gif ,labai esu sunerimus mums dar nera net dvieju menesiu,o jau turim dantuka blink.gif  gal yra ir daugiau vaikuciu su taip anksti prasikalusiais dantukais?

Gali nusiraminti, musu mazajai irgi dar nera dvieju menesiu, o jau kalasi apatiniai du dantukai. As skambinau sunerimusi pazystamai vaiku odontologei, tai ji mane paguode, kad tai yra normalu, vienintelis minusas, anksti isdyge dantukai anksciau genda biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mamytes tikrai ramiau pasidare 4u.gif
Atsakyti
mano dukrytei pirmieji 2dantukai isdygo kai buvo 6men. ir iki siol daugiau nesulaukiam, nors virsuj pabale, bet snipstas g.gif na tikekimes greitai sulauksim smile.gif
Atsakyti
sveiki! mum 5 men. praeita treciadieni buvom pas gydytoja. pasiskundziau, kad maziukas naramus pasidare, vakarais blogai uzmiega, sakau gal dantukai, o gydytoja pasiziurejo ir sako: "ka jus! dantukais cia net nekvepia!" si pirmadieni pasirode pirmas dantukas, o antradieni -antras lotuliukas.gif va kaip buna biggrin.gif
norejau paklaust, ar gali buti, kad butent del to mano lialius beveik visa men. vakarais kartas nuo karto toks irzlus buvo?
Atsakyti
QUOTE(NiuTaM82 @ 2009 02 11, 12:43)
sveiki! mum 5 men. praeita treciadieni buvom pas gydytoja. pasiskundziau, kad maziukas naramus pasidare, vakarais blogai uzmiega, sakau gal dantukai, o gydytoja pasiziurejo ir sako: "ka jus! dantukais cia net nekvepia!" si pirmadieni pasirode pirmas dantukas, o antradieni -antras lotuliukas.gif va kaip buna biggrin.gif
norejau paklaust, ar gali buti, kad butent del to mano lialius beveik visa men. vakarais kartas nuo karto toks irzlus buvo?

Mes visa menesi buvom piktos, kaip velniukai. Nuejoma pas gydytoja, paziureti gal dantukai, pasake, kad irgi nieko nematyti po savaites turejom jau 2 dantukus.

Nieko tie gydytojai nesupranta apie dantu dygima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatakuz1 @ 2009 02 10, 23:37)
mano dukrytei pirmieji 2dantukai isdygo kai buvo 6men. ir iki siol daugiau nesulaukiam, nors virsuj pabale, bet snipstas g.gif na tikekimes greitai sulauksim smile.gif

O mes piirmo dantuk sulaukeme 7 menesiu,o po to vienas po kito -dabar turim 9.Pries kelias dienas smarkiai suviduriuojam,temperatura-o po to dantukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2009 02 12, 13:28)
Mes visa menesi buvom piktos, kaip velniukai. Nuejoma pas gydytoja, paziureti gal dantukai, pasake, kad irgi nieko nematyti po savaites turejom jau 2 dantukus.

Nieko tie gydytojai nesupranta apie dantu dygima lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
o nuotaikos pagerejo po to kai dantukai pasirode?
Atsakyti
QUOTE(NiuTaM82 @ 2009 02 12, 15:42)
lotuliukas.gif
o nuotaikos pagerejo po to kai dantukai pasirode?

Pagerejo nuotaikos, o kaip mamytei pagerejo, nes jau zombiu buvo pavirtusi biggrin.gif Bet jau prasideda piktumai, turbut kiti dantukai kalsi schmoll.gif
Atsakyti
mums antra diena laikosi temperatura,37.4-37.9,buvom pas daktare,kraujo tyrimai geri.Bet irzlus naktim nemiega verke,diena irgi tas pats,galvoju gal dantukai virsutiniai lenda,?nes apacioj jau yra,bet jie isdygo ramus buvo.Mums 5.5men.viska i burna kisa,seile varva,neramu kazkaip.gal kas buvot susidure ,kiek ta emperatura laikesi? verysad.gif
Atsakyti
Laba diena musu panelei 10 menuo irgi irzli tai as patepu kamistado tepaliuku ir dar idetu viburcol zvakute (nakciai) padeda, o gal jums gripas idek paracetamol zvakute jeigu kokie 38 temperaturos, vaikui bus ramiau ir tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaake25: 13 vasario 2009 - 10:41