Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

mums prasidejo 8 menuo, bet dantuku dar neturime, kartasi pagalvoju kaip butu smagu ju kuo greiciau sulaukti 4u.gif , na, bet ka padarysi- nenori ie dantukai islisti ir ka tu jiems g.gif
beje, pas mane dvynukai- du berniukai biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi dar be dantu biggrin.gif O jau greit su tais klausimais man kompleksa ivarys, ka besutiksi "a dantuku turit" isgirsta neigiama atsakyma ' nu kaip cia dabar..." jau nervai nebelaiko schmoll.gif O visi jau nuo 4 menesiu mums dantis prikisa...net issiziot nebegaliu (ar neramiau miegojo, ar siaip slogyte buvo) tai vis kaip susitare "dantukai matyt..." kokie dar dantukai, kad nuo 4 menesiu seiles kibirais, viska drasko, o ju net su ziburiu nerasi lotuliukas.gif

bet kai tik turesim, butinai atbegsim klaust kaip palengint ju prasikalima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 04 birželio 2009 - 08:50
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 06 04, 09:49)
Mes irgi dar be dantu  biggrin.gif  O jau greit su tais klausimais man kompleksa ivarys, ka besutiksi "a dantuku turit" isgirsta neigiama atsakyma ' nu kaip cia dabar..." jau nervai nebelaiko  schmoll.gif  O visi jau nuo 4 menesiu mums dantis prikisa...net issiziot nebegaliu (ar neramiau miegojo, ar siaip slogyte buvo) tai vis kaip susitare "dantukai matyt..." kokie dar dantukai, kad nuo 4 menesiu seiles kibirais, viska drasko, o ju net su ziburiu nerasi  lotuliukas.gif

bet kai tik turesim, butinai atbegsim klaust kaip palengint ju prasikalima  4u.gif

Va va, tie klausimai ir komentarai jau baigia is proto isvest. Kaip mane per nestuma buvo jau uzknise visi negyvai - ka turesi, bern. ar merg? Kai sakiau, kad nezinau, visi akis ispusdavo - kaip tai????Tau ka, neidomu???????? blink.gif
Nebijok, velyvi dantukai dazniausiai neskausmingi smile.gif
Atsakyti
Aciu dievui ne mes vienos kurios dantuku neturime ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 06 04, 11:33)
Va va, tie klausimai ir komentarai jau baigia is proto isvest. Kaip mane per nestuma buvo jau uzknise visi negyvai - ka turesi, bern. ar merg? Kai sakiau, kad nezinau, visi akis ispusdavo - kaip tai????Tau ka, neidomu???????? blink.gif
Nebijok, velyvi dantukai dazniausiai neskausmingi smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pazistamas vaizdelis doh.gif doh.gif doh.gif
tikra teisybe, kad kuo veliau, tuo lengviau jie lenda (nors informacijos turejau prisirinkus visiskai priesingos doh.gif , atsei atvirksciai viskas) as net nepastebejau, kai islindo musu dantuzas, ziuriu pas maziu kraujas is lupytes bega, galvoju nu kas cia dabar, ogi baltuoja thumbup.gif thumbup.gif prasikanda vargsiukas vis, paciam keista, tikriausiai, kad kazkas burnoj astraus atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Nu mes irgi dar bedanciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2007 08 29, 10:32)
Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera g.gif ?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu? g.gif Kada isdygo jums pirmas dantukas? thumbup.gif

dantukai dygsta visiems vaikams skirtingu laiku,sakoma kad panasiai kaip ir ju teveliams vaikysteje tongue.gif Tikekimes ir mums praeis neskausmingai tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mwraki: 05 birželio 2009 - 03:10
Mes pirmu dantuku sulaukem 5.5 men. smile.gif
Atsakyti
Smagu, kad yra tokia temelė, nes galvočiau, kad mes vieni dar bedančiai. Mums gi jau 9 mėnesiai ir kelios dienos, požymiai rodėsi nuo 4 mėn., bet kol kas dar niekas neišdygo. Kitą mėnesį leisimės į ilgą kelionę lėktuvu - labai tikiuosi, dantukai mums neapsunkins kelionės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2009 06 05, 15:24)
Smagu, kad yra tokia temelė, nes galvočiau, kad mes vieni dar bedančiai. Mums gi jau 9 mėnesiai ir kelios dienos, požymiai rodėsi nuo 4 mėn., bet kol kas dar niekas neišdygo. Kitą mėnesį leisimės į ilgą kelionę lėktuvu - labai tikiuosi, dantukai mums neapsunkins kelionės g.gif

aciu dievui, kad nors nusiraminau, nes jau buvau tikrai sunerimus. pozymiai irgi prasidejo dar ne keturiu nesulaukus, o jau ir 8 prasidejo, tuo labiau, kad kaimynas 4 men. ir jau turi 2 dantis, tai galvojau, kad mum kalcio ar ko truksta, nes girdejau, kad kai pradeda duot calcigrana, tai ir pasipila dantys biggrin.gif
Atsakyti
mum dantenos pabalo seilejasi viska i burna kisa jau dantukai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mes dantuku susilaukem 4 menesiu, wub.gif juos pasitiko auksta temperatura doh.gif dabar jau turim 5...6pakeliui 4u.gif
Atsakyti