mum pirmas dantukas isdygo 8 men, o antro laukiam laukiam jau 2,5 menesio ir nekaip nesulaikiam, taip i vaikstom su vienu szkapliuku

QUOTE(spicykimmy @ 2009 06 07, 13:02)
mum pirmas dantukas isdygo 8 men, o antro laukiam laukiam jau 2,5 menesio ir nekaip nesulaikiam, taip i vaikstom su vienu szkapliuku 

Labai pralinksminai, Spicykimmy

Sveikos mamytes,
mums jau beveik 5 menesiai, bet dantuku dar neturim. Nors dantenos lyg ir baltos. Kas paziuri visi sako kad jau greitai turesim dantukus. Bet mano nuomone dantenos baltesnes virsuje nei apacioje. Idomu - juk pirmiausia apacioje dygsta?
mums jau beveik 5 menesiai, bet dantuku dar neturim. Nors dantenos lyg ir baltos. Kas paziuri visi sako kad jau greitai turesim dantukus. Bet mano nuomone dantenos baltesnes virsuje nei apacioje. Idomu - juk pirmiausia apacioje dygsta?

QUOTE(mimi1 @ 2009 06 07, 17:22)
Sveikos mamytes,

Na, taip daugumai yra, bet buna ir kitaip. Pas musu kaimynu dukryte is vis isdygo du kruminiai. Tai gal virsuj pirmiau turesit.
mes beveik 7 men,bet irgi be dantu,o pozymiai visi seniausiai prasideje
mes irgi jau 8.5 men be dantuku dar
o galvojau, kad issikals 4 menesiu, kai seiletekis padidejo... nors pirmam suneliui 7 men abu islindo
ai, bet nesijaudinu, grazus ir be dantu

mums 11 mėn.
turim apačioje du dantukus ir.... lenda iltiniai viršuje
Keista
Kaip atrodys..

Kaip atrodys..

mums pirmi du islindo 8men,9,5men islindo virsuj vienas,o dabar desimt menesiu dar 3lenda virsuj,tai dantenos tokios bordines,kad net i melynuma nesa,sunkiai mums kalasi dantukai,kazkaip man per ilgai

Mano mergytei 5 men., ir 1 sav. Jei jau kalasi pirmas dantukas. Norejau paklausti tu kuriu vaikuciai jau su dantukais, kaip vaikuciai miegodavo naktim? Mano mergaite labai prastai miega. Visa nakti turiu kaisioti soski, nes kitaip isbustu ir reiketu isnaujo migdyti. Sianakt nuo 24 val kas pusvalandi soski kaisiojau. Tik iskrenta ir ji jau muistosi. Bet tai jau gal gera menesi tesiasi, kai dar dantuko nebuvo, ir nesuprantu ar ji taip be soskio negali gyvent ar cia del dantuko toks jautrumas
Nezinau kada tai baigsis, bet jau ilga laika naktys bemieges

mano dukrytei pirmas dantukas isdygo 4,5men, antras pradejo dygti 5men, o dabr mum jau 8men ir virsuje turim viena kandi ir dvi iltys
pirmasis kandziukas sunkiai lenda labai, todel ir naktys bemieges, nes su kiekvienu dantuko dygimu, mum sloga,gerkle ir kosulys uzpuola, tepu vaistukais tas dantenas, bet tam tarpui kol uzsala keliom minutem, o del soskes
nzn mano dideliu priblemu nera, nori isspjauna nakti, nori vel isideda, kaip ir diena. bet labai jau grauzia zaisliukus, taip pasikaso savo dantenas, nes juk jiem skauda kol prasikala pro dantenas dantukas.
galbut maziesiems soske reikalinga, jog jie nusiramina, ir ciupldami soske taip jie "masazuoja" savo dantenas, kol islys dantukas.
beja mano mazoji jau dvi soskes taip sukramte, kol dygsta dantukai, nes jai labai patinka isikisti i burnyte soske ir sukasti, o paskui paimti su rankytem ir traukti
matot kiekvienam kleckui skirtingai

galbut maziesiems soske reikalinga, jog jie nusiramina, ir ciupldami soske taip jie "masazuoja" savo dantenas, kol islys dantukas.
beja mano mazoji jau dvi soskes taip sukramte, kol dygsta dantukai, nes jai labai patinka isikisti i burnyte soske ir sukasti, o paskui paimti su rankytem ir traukti

matot kiekvienam kleckui skirtingai

QUOTE(Mirka @ 2009 06 10, 09:38)
mums 11 mėn.
Keista
Kaip atrodys..

Kaip atrodys..