mes jau turim 5 dantukus turejom du 6 men. o pries savai issikale dar 3 visi is karto

maniškei pirmas dantukas išdygo, kai jai dar 7 mėnesių nebuvo. dabar mums 9 mėnesiai, turim 3 dantukus

Mums 8 menesiai ir dar neturim dantu,bet nepergyvenom

mazylei jau 8 men dar neturi nei vieno dantuko bet labai istine dantenos tai daktare sake pagerti kalcio, tai jau siandien gavo pirma sauksteli kalcio sirupo, tikiuosi pades nes kuo toliau ji tuo labiau kankinasi

QUOTE(SVETA K. @ 2007 11 27, 19:53)

daug kur rasiau, gal cia rasiu ats. maniskiui preis kelias isdygo pirmas apatinis dantukas, po keliu dienu virsuj du. o apacioj nera antro
gal kas zinot kodel?

Sveikos,
mano mažylei jau virs devynių mėnesių, o dantukų nėra...
Visi požymiai, kad jau tuoj tuoj reiškiasi jau nuo kokių penkių mėnesių, o sulaukti niekaip nesulaukiam.
Taigi, kada vėluodami dygsta dantukai?
mano mažylei jau virs devynių mėnesių, o dantukų nėra...
Visi požymiai, kad jau tuoj tuoj reiškiasi jau nuo kokių penkių mėnesių, o sulaukti niekaip nesulaukiam.
Taigi, kada vėluodami dygsta dantukai?
QUOTE(waidusiukas @ 2008 01 31, 12:28)
o mums pirmas dantukas isdygo 11.5 men
dabar beveik 1ir 2 men o turim tik 3 dantukus.gydytoja ramina, kad nieko baisaus o man verkti norisi 

o mums nuo 3 menesio bobutes sake, kad jau dygsta dantukai, o isdygo pirmasis lygiai 9 menesiu, bet jau kai pradejo dygt - tai 6 is karto per 6 savaites. o dabar 1,2 men. ir ramu, vis tie patys 6