Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

mes jau turim 5 dantukus turejom du 6 men. o pries savai issikale dar 3 visi is karto thumbup.gif
Atsakyti
maniškei pirmas dantukas išdygo, kai jai dar 7 mėnesių nebuvo. dabar mums 9 mėnesiai, turim 3 dantukus smile.gif
Atsakyti
Mums 8 menesiai ir dar neturim dantu,bet nepergyvenom 4u.gif
Atsakyti
mazylei jau 8 men dar neturi nei vieno dantuko bet labai istine dantenos tai daktare sake pagerti kalcio, tai jau siandien gavo pirma sauksteli kalcio sirupo, tikiuosi pades nes kuo toliau ji tuo labiau kankinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2007 11 27, 19:53)
Mums 8 menesiai ir dar neturim dantu,bet nepergyvenom  4u.gif

drinks_cheers.gif normalu,jeigu vaikuciui pirmasdantukas isdygsta 1m
Atsakyti
Mano mazylei 7,5 men bet dantuku dar nera tai labai labai laukiam rolleyes.gif
Atsakyti
daug kur rasiau, gal cia rasiu ats. maniskiui preis kelias isdygo pirmas apatinis dantukas, po keliu dienu virsuj du. o apacioj nera antro g.gif gal kas zinot kodel? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano mažylei jau virs devynių mėnesių, o dantukų nėra...
Visi požymiai, kad jau tuoj tuoj reiškiasi jau nuo kokių penkių mėnesių, o sulaukti niekaip nesulaukiam.
Taigi, kada vėluodami dygsta dantukai?
Atsakyti
Bobutės sako, kad kuo vėliau išdygsta, tuo stipresni būna mirksiukas.gif

Mums priešingi rekordai gręsia, dar devynių mėnesių nėra, o jau 8 dantys blink.gif Ir kai jau dygsta tai kruvom doh.gif Ir mažylis neramus, ir mama nuo tų dantukų kartai nukenčia tongue.gif
Atsakyti
mano dukrytei pirmas dantukas išdygo lygiai 7mėn. biggrin.gif
Atsakyti
o mums pirmas dantukas isdygo 11.5 men blink.gif dabar beveik 1ir 2 men o turim tik 3 dantukus.gydytoja ramina, kad nieko baisaus o man verkti norisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(waidusiukas @ 2008 01 31, 12:28)
o mums pirmas dantukas isdygo 11.5 men  blink.gif dabar beveik 1ir 2 men o turim tik 3 dantukus.gydytoja ramina, kad nieko baisaus o man verkti norisi verysad.gif

o mums nuo 3 menesio bobutes sake, kad jau dygsta dantukai, o isdygo pirmasis lygiai 9 menesiu, bet jau kai pradejo dygt - tai 6 is karto per 6 savaites. o dabar 1,2 men. ir ramu, vis tie patys 6 smile.gif smile.gif
Atsakyti