Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nauja temelė biggrin.gif

Visoms linkiu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aciu visoms labai labai uz palaikyma, sveikinimus 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Sekmes, tampant nestuke.gif , tikrai taip bus, patikekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergytės,

keliu savo klausimuką į naują temą. Ar Crinoną reik laikyt šaldytuve? g.gif Va kokie klausimai man ramybės dabar neduoda smile.gif

Ir dar - kelių kąstelių turi būti embrioniukai, kad juos galima būtų laikyt gerais? (Čia prieš įsodinimą).

Nieko nežinau, apšvieskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ina_: 29 rugpjūčio 2007 - 11:29
QUOTE(Ina_ @ 2007 08 29, 11:29)
Sveikutės, mergytės,

keliu savo klausimuką į naują temą. Ar Crinoną reik laikyt šaldytuve?  g.gif Va kokie klausimai man ramybės dabar neduoda smile.gif

Ir dar - kelių kąstelių turi būti embrioniukai, kad juos galima būtų laikyt gerais? (Čia prieš įsodinimą).

Nieko nežinau, apšvieskit  4u.gif

As jo nelaikau saldytuve, bet ar tirai gerai darau, nezinau g.gif

o embrioniuku gerumas ne tik nuo lasteliu priklauso, yra labai daug kriteriju pagal kuriuos vertina. Siaip , jei del skaiciaus, tai astuoniu lab gerai, pav, jei sekmadieni apsivaisina, o antradieni sodina.
Atsakyti
ne, kaip tik nereikia jo laikyti saldytuve 4u.gif
o del embrionu: antra diena (t.y. sekancia po apvaisinimo), paprastai tai buna isodinimo diena, geriausiais laikomi 4 lasteliu embrionai (cia seminare taip Steponaviciene kalbejo) :4u

dar papildysiu, pagal nora55, kad sie mano mineti 4 lasteliu embrionai, sekancia diena ir buna 8 lasteliu.

QUOTE(Ina_ @ 2007 08 29, 12:29)
...Ar Crinoną reik laikyt šaldytuve? ...
...kelių kąstelių turi būti embrioniukai, kad juos galima būtų laikyt gerais? ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 29 rugpjūčio 2007 - 11:50
Ačiū labai 4u.gif gerai, kad neįgrūdau jo į šaldytuvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 29, 11:48)
ne, kaip tik nereikia jo laikyti saldytuve  4u.gif

g.gif o kodėl?Nes vaistinėje tai mačiau, kad iš šaldytuvo paėėmė blink.gif Aš asmaniškai tai ne šaldytuve laikiau, nes neturėjau tam sąlygų lotuliukas.gif

Taip, 4 ląstelių embrionai patys geriausi mirksiukas.gif
Atsakyti
a ka as zinau smile.gif nereikia, sukietes paskui biggrin.gif o nepaklausei kiek ten laipsniu pas juos saldytuve? mazu kambario temperatura mirksiukas.gif

QUOTE(Ūlla @ 2007 08 29, 13:51)
.. vaistinėje tai mačiau, kad iš šaldytuvo paėėmė  blink.gif...

Atsakyti
Aš apie Crynoną, man atrodo, kad jo negalima laikyti aukštesnėje nei 25 laipsniai temperatūroje, kadangi karščiai atlėgo, tai gal nėra reikalo jo "šaldyti" g.gif
Atsakyti
Oi, subalamūtijot jūs mane smile.gif pasiskambinau į VK, sakė nereikia jo šaldytuve laikyt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal galit papasakot kaip ten po to isodinimo reikia elgtis blush2.gif
turbut lovos režimas ? ar duoda nedarbingumą ar tiesiog vėl begi i darbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2007 08 29, 14:49)
Sveikutes  4u.gif 
gal galit papasakot kaip ten po to isodinimo reikia elgtis  blush2.gif 
turbut lovos režimas ? ar duoda nedarbingumą ar tiesiog vėl begi i darbą  blush2.gif

Sveikute 4u.gif

rekomenduojama gyventi iprasta normalu gyvenima, tik pradzioj susilaikyti nuo smileysex.gif tongue.gif

negirdejau, kad kam butu skirtas nedarbingumas g.gif nebent yra sveikateles problemu ar siaip susitaria su gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 29 rugpjūčio 2007 - 13:54