Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nendriuke, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 09 04, 16:29)
Sveikutės visos. Nepasigedot manęs? Gryžau po viso mėnesio atostogų. Gaila tik kad gryžau su liūdnom naujienom. Darėm IVF - nepavyko. Krapštom pinigėlius antram kartui. Šitam skyrelį nesilankiau iš viso - tai kai kurios gal manęs net nežino mergaitės, bet pas nėštukes ir mamytes negalėjau ir nedrysau rašyt.

Sėkmės visoms begaudančioms  4u.gif

P.S. tik neieškokit užuojautos žodžių, mums viskas bus gerai. Aš užsispyrus, vyras dar labiau: nepasiduodam ir nepasiduosim.

ploja.gif saunuoliai, uzsispyrimas kartais buna geras dalykas
Atsakyti
labai aciu uz silta priemima blush2.gif mergaites
tikiu kad su tokia saunia kompanija visos musu visu bedos yveikiamos thumbup.gif
turejome jau 2bandymus ICSI o dabar spalio menesy ruosiames daryti 3 smile.gif tik dar del tiklios dienos neaisku verysad.gif
norejau paklausti gal kuri nors is jusu bandete su ta ......niu nezinau tikslaus pavadinimo,bet vienu zodziu kai yskelia embriono dangala kad jis geriau ysitvirtintu? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif , labas mergaites, buvau dingusi, bet turbut manes niekas ir nepasigedote, nes retokai apsilankydavau. Turiu nuostabia naujiena, esu nestuke nestuke.gif is pirmo IVF, abu su vyru esame labai laimingi, kitoje savaiteje eisiu pasidaryti ekoskopa, jau penkta sav; kaip pas mane gyvena mazas zmogeliukas, o gal du. Labai noriu kad jus visas aplankytu tokia neapasakoma laime ir sekme. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu thumbup.gif
Geros sveikatos ir nešiojimo nestuke.gif
Atsakyti
Sandrarq, sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ACIU JUMS LABAI, PASIMELSIU UZ JUS VISAS KAD MAZAS ANGELIUKAS APLANKYTU IR JUS angel.gif , TAI JUSU PALAIKYMAS IR TIKEJIMAS MUMS ATNESE SU VYRU SEKME. Labos mergaites.
Atsakyti
Nendre, gerai tas užsispyrimas, įveiksit viską jo pagalba thumbup.gif
Atsakyti
Nendriuk wub.gif

sandrarg, sveikinu 4u.gif puikiai suprantu tavo dabartinius jausmus wub.gif Lengvo tau nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
aciu dar karta uz palaikymus ir patarimus, taciau truputi jauciuosi nekaip pries jus mergaites, noriu kad dziaugsmas aplankytu ir jus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrarg @ 2007 09 04, 21:36)
aciu dar karta uz palaikymus ir patarimus, taciau truputi jauciuosi nekaip pries jus mergaites, noriu kad dziaugsmas aplankytu ir jus. 4u.gif

Baik tu, turi teise dziaugtis savo stebuklu ir visos cia uz tave dziaugiasi. Kuo daugiau sekmingu istoriju, tuo daugiau vilties laukiancioms wub.gif
Linkiu ir as kad tas stebuklas kiekviena aplankytu wub.gif
Atsakyti
Sveikinu, kokios geros naujienos!!! drinks_cheers.gif Jau issigandau kad dingai del, jog nepasiseke. blush2.gif

QUOTE(sandrarg @ 2007 09 04, 21:05)
4u.gif , labas mergaites, buvau dingusi, bet turbut manes niekas ir nepasigedote, nes retokai apsilankydavau. Turiu nuostabia naujiena, esu nestuke nestuke.gif  is pirmo IVF, abu su vyru esame labai laimingi, kitoje savaiteje eisiu pasidaryti ekoskopa, jau penkta sav; kaip pas mane gyvena mazas zmogeliukas, o gal du. Labai noriu kad jus visas aplankytu tokia neapasakoma laime ir sekme.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti