Nendriuke,
QUOTE(Nendrė @ 2007 09 04, 16:29)
Sveikutės visos. Nepasigedot manęs? Gryžau po viso mėnesio atostogų. Gaila tik kad gryžau su liūdnom naujienom. Darėm IVF - nepavyko. Krapštom pinigėlius antram kartui. Šitam skyrelį nesilankiau iš viso - tai kai kurios gal manęs net nežino mergaitės, bet pas nėštukes ir mamytes negalėjau ir nedrysau rašyt.
Sėkmės visoms begaudančioms
P.S. tik neieškokit užuojautos žodžių, mums viskas bus gerai. Aš užsispyrus, vyras dar labiau: nepasiduodam ir nepasiduosim.
Sėkmės visoms begaudančioms
P.S. tik neieškokit užuojautos žodžių, mums viskas bus gerai. Aš užsispyrus, vyras dar labiau: nepasiduodam ir nepasiduosim.
labai aciu uz silta priemima
mergaites
tikiu kad su tokia saunia kompanija visos musu visu bedos yveikiamos
turejome jau 2bandymus ICSI o dabar spalio menesy ruosiames daryti 3
tik dar del tiklios dienos neaisku
norejau paklausti gal kuri nors is jusu bandete su ta ......niu nezinau tikslaus pavadinimo,bet vienu zodziu kai yskelia embriono dangala kad jis geriau ysitvirtintu?
tikiu kad su tokia saunia kompanija visos musu visu bedos yveikiamos
turejome jau 2bandymus ICSI o dabar spalio menesy ruosiames daryti 3
norejau paklausti gal kuri nors is jusu bandete su ta ......niu nezinau tikslaus pavadinimo,bet vienu zodziu kai yskelia embriono dangala kad jis geriau ysitvirtintu?
Sveikinu
Geros sveikatos ir nešiojimo
Geros sveikatos ir nešiojimo
Sandrarq, sveikinam
Nendre, gerai tas užsispyrimas, įveiksit viską jo pagalba
QUOTE(sandrarg @ 2007 09 04, 21:36)
aciu dar karta uz palaikymus ir patarimus, taciau truputi jauciuosi nekaip pries jus mergaites, noriu kad dziaugsmas aplankytu ir jus. 
Baik tu, turi teise dziaugtis savo stebuklu ir visos cia uz tave dziaugiasi. Kuo daugiau sekmingu istoriju, tuo daugiau vilties laukiancioms
Linkiu ir as kad tas stebuklas kiekviena aplankytu
Sveikinu, kokios geros naujienos!!!
Jau issigandau kad dingai del, jog nepasiseke.
, labas mergaites, buvau dingusi, bet turbut manes niekas ir nepasigedote, nes retokai apsilankydavau. Turiu nuostabia naujiena, esu nestuke
is pirmo IVF, abu su vyru esame labai laimingi, kitoje savaiteje eisiu pasidaryti ekoskopa, jau penkta sav; kaip pas mane gyvena mazas zmogeliukas, o gal du. Labai noriu kad jus visas aplankytu tokia neapasakoma laime ir sekme.

QUOTE(sandrarg @ 2007 09 04, 21:05)