Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Saunuole - lepink, lepink kol gali ir save, ir pilvuka, po to teks tik pilvuka lepinti wub.gif

Taip ir laikykis, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 06, 15:07)
na ieskau pozymiu kad viskas gerai smile.gif nzn gal bandau sugalvoti tuos pozymius smile.gif
siaip viskas gerai smile.gif labai tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif
maudzia dar vis ta pilva bet maziau, bet cia po punkcijos man dar tikriausiai smile.gif
o siaip va gyvenu iprastai smile.gif na gal tiesa sakant truputuka save lepinu labiau smile.gif ir savo pilvuka lepinu smile.gif bandau prisijaukinti smile.gif

Kaip jus mergaites?smile.gif 4u.gif

o man jau nebemaudzia pilvo, krutis beveik nejautrios, bet isvadu dar nedarau. Busiu kantri iki galo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 06, 13:48)
Musmiryte, ar ruosiesi startui?

Aha ruošiuosi, bet pradedu galvoti kad gal dar ne laikas unsure.gif Visokių bėdelių atsiradę šeimoje, tai ne tas dabar galvoj. Eisiu pas U gal kitą savaitę ir tada žiūrėsim. Jei pasakys, kad viskas ok galima startuot nuo ateinančio ciklo, tai tada ir startuosiu, o jei dar ras kokių blogybių... na viskas išsispręs manau savaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2007 09 06, 16:16)
o man jau nebemaudzia pilvo, krutis beveik nejautrios, bet isvadu dar nedarau. Busiu kantri iki galo  g.gif

kiek laiko maude?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 09 06, 16:17)
Aha ruošiuosi, bet pradedu galvoti kad gal dar ne laikas  unsure.gif Visokių bėdelių atsiradę šeimoje, tai ne tas dabar galvoj. Eisiu pas U gal kitą savaitę ir tada žiūrėsim. Jei pasakys, kad viskas ok galima startuot nuo ateinančio ciklo, tai tada ir startuosiu, o jei dar ras kokių blogybių... na viskas išsispręs manau savaime  smile.gif

Manau, teisingai, nereikia ivykiu skubinti.... Viskas savaime susidelios i vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir as. Man nuo pat isodinimo neskauda ir nemaudzia pilvo, taciau krutys, tai ohoho nebandyk prisiliesti lotuliukas.gif Bet dabar prdejau jausti toki skausma kaip pries mmm, tai manau,kad nieko gero nezada. Tiesiog cia mano tokie pamastymai. Bus kaip bus.
Atsakyti
na, mergytes, perskaiciau pagaliau kuo gyvenot sia savaitele 4u.gif

Sveikinimai, Sandrarg thumbup.gif nestuke.gif wub.gif Nesiok, lauk ir buk laiminga wub.gif

visoms, kurios jau nesiojates zirniukus ir gyvenate tas neramias dvi savaites laukime - stiprybes, kantrybes ir sekmes! 4u.gif wub.gif

MARUSE, sveika atvykusi pas mus 4u.gif Jauskis kaip namie wub.gif cia tikrai surasi ir patarimu, ir paskatinimu ir supratima visame kame 4u.gif

Taigi, pridedu ir atnaujinta savo parasiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 06, 16:26)
kiek laiko maude?

Siandien lygiai savaite. Vakar vakare dar buvo ispustas, o siandien lyg nieko nebuve
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif jei i sarasiuka itraukiate pagal punkcijos data tada mane prasau i spali itraukti smile.gif nes rugsejo 22 diena pradedu vaistus vartoti,ir ruosiuosi psichologiskai antram startui 4u.gif sekmes visoms mergaitems smile.gif
Atsakyti
kuo nuosirdziausi sveikinimai tapus nestuke.gif
dziaugiuosi uz jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir linkiu daug daug sveikatos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 09 06, 19:53)
sveikos mergaites  smile.gif jei i sarasiuka itraukiate pagal punkcijos data tada mane prasau i spali itraukti  smile.gif nes rugsejo 22 diena pradedu vaistus vartoti,ir ruosiuosi psichologiskai antram startui 4u.gif    sekmes visoms mergaitems  smile.gif

Iš kur taip tiksliai žinai kada pradėsi leistis vaistus? Čia tau kokią schemą taikys?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 09 07, 08:45)
Iš kur taip tiksliai žinai kada pradėsi leistis vaistus? Čia tau kokią schemą taikys?

Manau, kad tada bus 21 c.d. g.gif , jeugu jau tokia tiksli data biggrin.gif Ir schema būna tokiu atveju ilga.
Atsakyti