Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Ina_ @ 2007 09 04, 13:38)
Ačiū, kad nepamiršot  4u.gif
Taip, mano žirniukai jau pilvelyj... Stumiu dienas. Lėtai, bjaurybės, eina.

JolkitaS, o kada tau įsodinimas buvo? Man penktadienį.

Mano kaip balionas smile.gif kiek žinau, lygtai norma čia taip. Svajoju, kad jis ir nebesusitrauktų  ax.gif

Labas, tai vadinasi ta pacia diena pasiemem savo zirniukus. Tu VK Vilniuj? Jo, pilvas tai tikrai balionelis, bet kad tik rezultatas butu nestuke.gif , tegu buna nors ir dar didesnis blush2.gif
Atsakyti
Labutis visoms!
dėkui už palaikymą ir gerus linkėjimus 4u.gif

smile.gif+2007 09 04, 14:03-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 09 04, 14:03)
Ina, saugok, kalbink savo žirniukus wub.gif  wub.gif
kaip tau sekėsi, kiek folikulų buvai užauginusi, kiek apsivaisino, kelių ląstelių įsodino?
sekmės visoms mergytėms wub.gif

Folikulų buvo apie 20. Labai bijojau punkcijos, nes ana buvo nesėkminga - kiaušialąstės nesubrenduios. Šį kartą išpunktavo 12, o apsivaisino 4. kelių ląstelių dabar nepamenu ax.gif turiu užsirašius, reiks pažiūrėt.

QUOTE(sandrarg @ 2007 09 04, 23:05)
Turiu nuostabia naujiena, esu nestuke nestuke.gif 

Sveikinimai didžiausi! rašyk naujienas, kiek leliukų pas tave, kaip jautiesi ir t.t.

QUOTE(JolkitaS @ 2007 09 05, 10:11)
Labas, tai vadinasi ta pacia diena pasiemem savo zirniukus. Tu VK Vilniuj? Jo, pilvas tai tikrai balionelis, bet kad tik rezultatas butu  nestuke.gif , tegu buna nors ir dar didesnis  blush2.gif

Aha, aš VK Vilniuj, o tu? Gal ir matėmės netyčia tenai smile.gif nematei tokios trizniojančios ir bijančios adatų? jei matei, tai ten aš buvau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 05 rugsėjo 2007 - 20:10
QUOTE(Ina_ @ 2007 09 05, 11:58)
Labutis visoms!
dėkui už palaikymą ir gerus linkėjimus  4u.gif
Folikulų buvo apie 20. Labai bijojau punkcijos, nes ana buvo nesėkminga - kiaušialąstės nesubrenduios. Šį kartą išpunktavo 12, o apsivaisino 4. kelių ląstelių dabar nepamenu  ax.gif  turiu užsirašius, reiks pažiūrėt.

Situacija kaip pas mane, aš taip pat buvau užauginusi apie 20, 13 išpuktavo, apsivaisno tik 6 iš jų 3 buvo tinkami įsodinimui smile.gif
na dabar laukiam teigiamo rezultato wub.gif
Sandrarg wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 05 rugsėjo 2007 - 20:11
sandrarg, dideliausi wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, as taip pat ruosiuosi 1-IVF+ ICSI,vakar buvom pas daktariuko,man taikys ilgaji protokola...neaiskumu pilna galva doh.gif viskas maisosi,vaistu kruva,mano situacija tokia,IVF-darausi ne Lietuvoj,siuo metu geriu KT,jas uzbaikti tureciau sekmadieni,tai yra rugsejo 9d.bet ju uzbaikt neleido(pamirsau paklaust, kodel )reikes jas pagerti dar savaitele,(is naujos pakuotes),rugsejo 12 pradesiu leistis vaistus Decapeptyl 0.5mg/ml,apie siuos vaistus nieko nezinau,gal kuri esate kanors girdejusi,o gal ir vartojusi.Vaistu saraselis toks,Decapeptyl 0.5mg/ml 28 INJECT.0.2ml,Puregon 100 E 14,Pregnyl 5000 E 2 ampul,Progestan 100mg no 120 caps,cia viska parasiau kaip uzrasyta recepte.Taip bijau,kad ko nors nesumaisyciau.....visiskai pasimetusi verysad.gif Gal kanors ne taip parasiau tai prasau nepykite...
Atsakyti
cia tau vaistai visam protokolui surasyti ir palaikymui po isodinimo biggrin.gif visu iskarto tikrai nereikes leistis. Paprasyk kad surasytu ka kada vartot, kai pradesi, zinok bus viskas kurkas greiciau smile.gif Decapeptyl lietuvoj negirdejau kad kam duotu, bent jau as..cia turbut analogas diferelinui. Viskas bus normaliai smile.gif

QUOTE(MARUSE @ 2007 09 05, 16:20)
Sveikos mergytes, as taip pat ruosiuosi 1-IVF+ ICSI,vakar buvom pas daktariuko,man taikys ilgaji protokola...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 05 rugsėjo 2007 - 15:27
Sveikos visos,

Sandrarg sveikinu! Lengvo nesiojimo tau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 05 rugsėjo 2007 - 20:12
QUOTE(Nendrė @ 2007 09 04, 16:29)
Sveikutės visos. Nepasigedot manęs? Gryžau po viso mėnesio atostogų. Gaila tik kad gryžau su liūdnom naujienom. Darėm IVF - nepavyko. Krapštom pinigėlius antram kartui. Šitam skyrelį nesilankiau iš viso - tai kai kurios gal manęs net nežino mergaitės, bet pas nėštukes ir mamytes negalėjau ir nedrysau rašyt.

Sėkmės visoms begaudančioms  4u.gif

P.S. tik neieškokit užuojautos žodžių, mums viskas bus gerai. Aš užsispyrus, vyras dar labiau: nepasiduodam ir nepasiduosim.

verysad.gif Nendre...Pasigedau, turėjau vilčių, kad tyla kažką reiškia.. Labai gaila..

Šaunu, kad nepasiduodat.. Laikykis wub.gif
Atsakyti
ku ku smile.gif visoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 06, 13:14)
ku ku smile.gif visoms wink.gif

Ku ku ku ku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 06 rugsėjo 2007 - 12:28
Kas cia per gegutes ??????? Juk ruduo uz lango blink.gif
Sauluzele, kaip laikaisi???? Kaip nuotaikos???

Musmiryte, ar ruosiesi startui?
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 06, 13:48)
Kas cia per gegutes ??????? Juk ruduo uz lango  blink.gif 
Sauluzele, kaip laikaisi???? Kaip nuotaikos???
Musmiryte, ar ruosiesi startui?

na ieskau pozymiu kad viskas gerai smile.gif nzn gal bandau sugalvoti tuos pozymius smile.gif
siaip viskas gerai smile.gif labai tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif
maudzia dar vis ta pilva bet maziau, bet cia po punkcijos man dar tikriausiai smile.gif
o siaip va gyvenu iprastai smile.gif na gal tiesa sakant truputuka save lepinu labiau smile.gif ir savo pilvuka lepinu smile.gif bandau prisijaukinti smile.gif

Kaip jus mergaites?smile.gif 4u.gif
Atsakyti