Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

man smile.gif anot jo - vyras sveikas, judriu yra ir gana biggrin.gif

QUOTE(Sicily @ 2007 09 07, 14:36)
..gydymas skiriamas tau ar vyrui?..

Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 09 07, 14:36)
O tas gydymas skiriamas tau ar vyrui? Nes nelabai zinau ka tie vaistai daro smile.gif

skiriami moteriai, o daro- stebuklus thumbup.gif tikrai, tikrai, žinau dau pavyzdžių wub.gif
Atsakyti
o...kaip malonu isgirst biggrin.gif nepykina manes nuo metformino bet valgyt tai tikrai naziau norisi, liuks, bo reikia sukusti ax.gif blush2.gif

sesems ir broliams bus nauji skaiciavimai smile.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 09 07, 14:41)
geri vaistai  thumbup.gif ...

Papildyta:
paiduke...tu man tikrai ivarysi 100procentini tikejima lotuliukas.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 09 07, 14:42)
... daro- stebuklus thumbup.gif .....

Atsakyti
Ei, merginos aš irgi jau pradėjau norėti pas ta Kazanivičių ir tų stebuklingų vaistų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 14:49)

paiduke...tu man tikrai ivarysi 100procentini tikejima  lotuliukas.gif

o tu dar netikėjai g.gif tikrai labai daug yra pastojusių, bet kai pasiūlė tokiai kaip man be kiaušintakių, tai jei būčiau sutikusi, tai būtų statistika tik pabloginta
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 14:04)
oj zinok dar nepradedu ir artimiausius kelis menesius nepradesiu tikrai, nes papuoliau netycia pas Kazanaviciu ir tas mane savo burtais apzhavejes liepe gert vaistus ir palaukt  doctor.gif  anot jo...per pusmeti turiu pastoti naturaliai  lotuliukas.gif  bet as aisku netikiu ir pastosiu su IVF  4u.gif  pastosiu  lithuania.gif

uoj tas Kazanavičius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ta pati visoms buria smile.gif ir man ta paty sake smile.gif net kai uzsiminiau apie vyro problemas jis atsake kad uztenka 1 spermos apvaisinimui smile.gif tik truputi manau kad ne jo srtitis su tom spermom tai galetu tiek optimizmo ir neteikti moteriskem tokiom kalbom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 07, 15:55)
uoj tas Kazanavičius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ta pati visoms buria smile.gif ir man ta paty sake smile.gif net kai uzsiminiau apie vyro problemas jis atsake kad uztenka 1 spermos apvaisinimui smile.gif tik truputi manau kad ne jo srtitis su tom spermom tai galetu tiek optimizmo ir neteikti moteriskem tokiom kalbom smile.gif

as irgi geriu jo isgirta thybona, bet man tas vaistas tikrai daug gero padare, pvz. daznai ivyksta ovuliacija, ko anksciau nebuvo. Tai dabar irgi ta pati del vyro sako, atseit netinkama sperma, nes as tipo sveika blush2.gif Mes su juo "draugaujam" jau daug metu, praktiskai uzaugau prie jo akiu , tai tikrai zinau, kad biski megsta pasigirt del savo israstu gydymo metodu, nes butent jis pirmasis Lietuvoje ir pradejo ta veikla su Thybonu, gynesi kazkoki mokslini darba, kuris patvirtino to vaisto nauda smile.gif
Atsakyti
Nu va ir aš noriu tų stebuklingų vaistų. Būčiau žinojusi apie juos, tai jau gal būčiau nestuke.gif ir nereiktų 2 IVF.
Atsakyti
man irgi ta pati sake lotuliukas.gif bet as jam kategoriskai pareiskiau, kad reikiami milijonai irgi savo darba atidirba doh.gif apie sperma..jis nieko neismano doh.gif biggrin.gif tada sako, nu gerai...bet tipo pirm pagerk vaistus pusmeti, o tada jau ir proceduru imkis, tipo IUI...nu bet as darysiu kaip man protingiau atrodo biggrin.gif

QUOTE(sauluzele @ 2007 09 07, 15:55)
... atsake kad uztenka 1 spermos apvaisinimui smile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 07 rugsėjo 2007 - 15:09
QUOTE(elijete @ 2007 09 07, 16:04)
as irgi geriu jo isgirta thybona, bet man tas vaistas tikrai daug gero padare, pvz. daznai ivyksta ovuliacija, ko anksciau nebuvo. Tai dabar irgi ta pati del vyro sako, atseit netinkama sperma, nes as tipo sveika  blush2.gif  Mes su juo "draugaujam" jau daug metu, praktiskai uzaugau prie jo akiu , tai tikrai zinau, kad biski megsta pasigirt del savo israstu gydymo metodu, nes butent jis pirmasis Lietuvoje ir pradejo ta veikla su Thybonu, gynesi kazkoki mokslini darba, kuris patvirtino to vaisto nauda  smile.gif

mielosios del Thybono as nesiginciju smile.gif tai tas vaistas stebuklas man ir padejo smile.gif bet kai jis pasake kad tureciau per pusmeti pastoti ir nieko nesigavo ... metus ... pacios zinot kaip buna tada smile.gif
na bet nera to blogo kas neiseitu i ... nestuke.gif {cia musu atveju biggrin.gif}
Papildyta:
Gero ir grazaus savaitgalio visoms smile.gif tegul grazus rudeniskas oras mums atnesa geru emociju, sypsenu, optimizmo ir svarbiausia nestuke.gif smile.gif
as tikiu mums visoms pavyks! smile.gif

(biski ciuozia stogas smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 12:06)

merginos, o gal kuri nors ilga schema nuo 21 c.d. turejote su depo diferelinu (ilgalaikio poveikio)?  g.gif  4u.gif

euromergele, man antraji IVF'a dare su ilga schema ir suleido toki diferelina, kurio viena injekcija veike 28 dienas. Gal tu apie ji klausi? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 09 07, 14:54-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 09 07, 14:54)
Ei, merginos aš irgi jau pradėjau norėti pas ta Kazanivičių ir tų stebuklingų vaistų smile.gif

o gal galima sužinot kur jis dirba, jei jau ištikrųjų tokia gera jo nestuke.gif statistika...???
juk reikia viską išbandyti mirksiukas.gif
kad tik nebūtų kaip su Pleskačiausku........ unsure.gif
ir kas tas thybon per vaistas...??? ir kada jį rekomenduoja gerti?
Atsakyti