Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(akedite @ 2007 09 07, 19:03)
o gal galima sužinot kur jis dirba, jei jau ištikrųjų tokia gera jo  nestuke.gif  statistika...???
juk reikia viską išbandyti mirksiukas.gif
kad tik nebūtų kaip su Pleskačiausku........  unsure.gif
ir kas tas thybon per vaistas...??? ir kada jį rekomenduoja gerti?

dirba jis Via Medica, kaune sukilelių 88 ir vilniui trakų 8, jis yra endokrinologas
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 09 07, 13:10)
jo, Kazanavičius visoms siūlo tą thybon(stebuklingas vaistas), matyt ir tau pasiūlė, aišku labai džiugu, nes tikrai daug kam pavyko nestuke.gif , bet kai jis man pasiūlė nedaryt IVF, nors ir jau buvo pašalinti kiaušintakiai, tai man biškelį durnas juokas buvo užėjęs lotuliukas.gif
o tu tikėk, a vdrug pasiseks, nes jo statistika rodo, kad daug kam pavyko thumbup.gif  thumbup.gif
oi kaip būtų super  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi tas Kazanavičius, jis jau greitai jausis tikru nevaisingumo specilistu, jis mums siūlė su MB ICSI-siniu turtu testą po sueities pasidaryti, tai aš pasakiau, kad ten nebus į ką žiūrėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 09 07, 19:10)
dirba jis Via Medica, kaune sukilelių 88 ir vilniui trakų 8, jis yra endokrinologas

ačiū Paiduke 4u.gif už išsamų atsakymą

tai vat ir nebežinau ar verta man pas jį žygiuot...??? g.gif
su mano vienu kiašintakiu ir MB prastu turteliu.....
o kaži kokius ten stebuklus tas thybon padaro...???
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2007 09 07, 19:29)
ačiū Paiduke 4u.gif už išsamų atsakymą

tai vat ir nebežinau ar verta man pas jį žygiuot...??? g.gif
su mano vienu kiašintakiu ir MB prastu turteliu.....
o kaži kokius ten stebuklus tas thybon padaro...???

ar verta g.gif , jei skydliaukė netirta ar kada nors buvo pakitimų, tai manau tikrai verta

o thybon kiek girdėjau labai padeda toms pas kurias didžiausia bėda nereguliarus ciklas, ovuliacijos nebuvimas, jis parduodamas tik vokiečių vaistinėse
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 12:06)
mane irgi amzhinai kamuodavo toks klausimas  biggrin.gif gaila, tik, kad niekada netycia netiketai taip nesigavo sad.gif galima pries tai nueiti pasitikrint jeigu labai neramu, pries pat pradedant leistis vaistus, 20 c.d. bet turbut jeigu dideliu atsargumo priemoniu nepataria imtis gydytojai, tai muset ir tokiu atveju nekenkia..bet...cia gydytojai geriau atsakytu  4u.gif
kauniete31 ..o tau pati gydytoja pasiule purskiamus ar taip sutaret? senokai negirdejau kad naudotu purskiamus  4u.gif

merginos, o gal kuri nors ilga schema nuo 21 c.d. turejote su depo diferelinu (ilgalaikio poveikio)?  g.gif  4u.gif

euromergele,gydytoja pati man pasiule purskiamus vaistus vartoti smile.gif
Atsakyti
mergytes,o kur ta Kazanaviciu rasti ir to thybon gauti?mane tai sudomino blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 09 07, 20:04)
ar verta  g.gif , jei skydliaukė netirta ar kada nors buvo pakitimų, tai manau tikrai verta

na, kažkada seniai esu buvusi pas poliklinikos endokrinolgę, nusiuntė išsitirt, tai lyg ir nieko blogo tuomet nerado ir nematė, tyrimus kažkokius irgi darė, lyg tai geri buvo...
o ovuliacija pas mane irgi vyksta ir be vaistų, tad gal ir nereikia blaškytis su tais gydytojais... g.gif
dėkui, kad paaiškini viską 4u.gif
sėkmės tau nestuke.gif sulaukiant mažuliuko
kaip suprantu jau nebe daug ir liko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 07, 20:29)
mergytes,o kur ta Kazanaviciu rasti ir to thybon gauti?mane tai sudomino blush2.gif  blush2.gif

kelios žinutės aukščiau, parašiau kur jis dirba
QUOTE(akedite @ 2007 09 07, 20:33)
na, kažkada seniai esu buvusi pas poliklinikos endokrinolgę, nusiuntė išsitirt, tai lyg ir nieko blogo tuomet nerado ir nematė, tyrimus kažkokius irgi darė, lyg tai geri buvo...
o ovuliacija pas mane irgi vyksta ir be vaistų, tad gal ir nereikia blaškytis su tais gydytojais... g.gif
sėkmės tau  nestuke.gif  sulaukiant mažuliuko

jis yra endokrinologas, o endokrinologiniai sutrikimai turi didelės įtakos nepastojimui
nesakau, kad reikia eiti būtent pas Kazanavičių, bet skydliaukės hormonai turi būti normoj

ačiū už linkėjimus wub.gif
Atsakyti
Skaiciau, kokius vaistukus jus leidotes ir leidziates, nezinau pas mane visai kitokie, ir pries keliu dienu embrionu ydejima jie man israse leistis GESTONE, po 4ml, po idejimo leidausi toliau 2 sav, kai patvirtino kad teigiamas doze padvigubino 4ml, pas mane sikna visa skaudi, negaliu sedeti, nei guleti ir dar y pilva tebesileidziu CLEXANE, Gestone tai hormonas kuris paruosia gimda ateinanciam embrionui. O Clexane tai kad po kiausineliu emimo nesusidarytu trombai. Sakykite mergaites ar jums taip buvo. Ir man nezmoniskai skauda krutine.
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2007 09 07, 21:33)
sėkmės tau  nestuke.gif  sulaukiant mažuliuko

Sutinku, kad skydliauke svarbu. Pas mane pacia ji isoperuota. Bet kai gydytojai pasakiau, tai visai neliepie eiti pas endokrinologa. Pasake, kad uztenka hormoninio tyrimo is kraujo, kuri dare klinikoje. Ten matosi hormonu kiekiai. Jei jis normoje - viskas tvarkoje. Aisku, del visa ko gydytojos gali paklausti ar verta pasitikrinti.
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 07, 13:39)
Cia vienkartine doze. Po to eis Gonalis nuo 2cd. As M ir V.

O kodel 19??? Net neklausiau.... Man ir preita karta 19 leido  g.gif

Sveikute, Virge,

man ir taiko taip pat. Nuo 19 d. - vienkartine doze (vakar gavau, o dar siandien sedyne skauda:) ) veliau - gonalis nuo 2 d. Gydytoja neaiskino kodel 19 diena,nors as manau, kad skaiciuoja asmeniskai pagal ciklo trukme. Pas mane 26 dienos. Vadinasi 19 + 7 (per kurias turi prasideti mm) tai ir iseina 26, nepazeidziant ciklo trukmes. Na, bet cia tik mano spejimas... ax.gif

Darviena,

gal galetum ir mane i sarasiuka itraukti. Mano 1 ir, tikiuosi, sekmingai paskutine IVF spali. Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikute, Darviena,
truputi susimaisiau del IVF laiko - gi rugsejis bus smile.gif Jei jau irasei, tai pataisyk, prasau. Aciu smile.gif
Atsakyti