Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 12:06)
merginos, o gal kuri nors ilga schema nuo 21 c.d. turejote su depo diferelinu (ilgalaikio poveikio)?  g.gif  4u.gif

Nezinau ar pas mane "depo", taciau man 19 c. d. diferelino 3,75 ml suleista g.gif
Atsakyti
19? kodel? ar komentavo gyd. ar neklausei? jeigu cia dviem savaitem, o ne kasdiena leistis, tada depo 4u.gif Kas tave ruosia?

QUOTE(Virge @ 2007 09 07, 12:15)
.. 19 c. d. diferelino 3,75 ml suleista  g.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 12:22)
19? kodel? ar komentavo gyd. ar neklausei? jeigu cia dviem savaitem, o ne kasdiena leistis, tada depo  4u.gif  Kas tave ruosia?

Cia vienkartine doze. Po to eis Gonalis nuo 2cd. As M ir V.

O kodel 19??? Net neklausiau.... Man ir preita karta 19 leido g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virge: 07 rugsėjo 2007 - 11:40
Aciu uz informacija, Virge smile.gif cia tikrai depo 4u.gif man vel rekomendavo ilga schema, bet kadangi nebenoriu tu leidimusi kasdieniniu, tai sutarem, kad su depo darys, bet nuo 21 c.d. o paskui dar sake jeigu reikes prides keleta dieneliu vienkartiniu diferelino doziu. Darau isvada, kad nuo kelintos dienos susileisto depo - individualiai sprendzia mirksiukas.gif

ar dar kuri nors buvo ruosiama IVF'ui su depo diferelinu (tik turiu ilga schema omeny, bet ne super super ilga, kuria prie endometriozes daznai taiko)? girdejau, kad Mezieniene taip ruosia..kazi cia lankosi jos pacientes?

QUOTE(Virge @ 2007 09 07, 12:39)
Cia vienkartine doze.

Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 09 07, 08:15)
taip suprecr slopinantys, nezinau man sake reiks ji purkstis,vadinasi dar jis yra naudojamas siais laikais  smile.gif

Pas mus naudojami arba šiti purškiami, arba Suprefact leidžiami ax.gif
Atsakyti
euromergele
kaip džiugu, kad jau pradedi thumbup.gif o kada jau pradedi leistis vaistus?
Atsakyti
oj zinok dar nepradedu ir artimiausius kelis menesius nepradesiu tikrai, nes papuoliau netycia pas Kazanaviciu ir tas mane savo burtais apzhavejes liepe gert vaistus ir palaukt doctor.gif anot jo...per pusmeti turiu pastoti naturaliai lotuliukas.gif bet as aisku netikiu ir pastosiu su IVF 4u.gif pastosiu lithuania.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 09 07, 14:00)
.. jau pradedi thumbup.gif ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 14:04)
oj zinok dar nepradedu ir artimiausius kelis menesius nepradesiu tikrai, nes papuoliau netycia pas Kazanaviciu ir tas mane savo burtais apzhavejes liepe gert vaistus ir palaukt  doctor.gif  anot jo...per pusmeti turiu pastoti naturaliai  lotuliukas.gif  bet as aisku netikiu ir pastosiu su IVF  4u.gif  pastosiu  lithuania.gif

jo, Kazanavičius visoms siūlo tą thybon(stebuklingas vaistas), matyt ir tau pasiūlė, aišku labai džiugu, nes tikrai daug kam pavyko nestuke.gif , bet kai jis man pasiūlė nedaryt IVF, nors ir jau buvo pašalinti kiaušintakiai, tai man biškelį durnas juokas buvo užėjęs lotuliukas.gif
o tu tikėk, a vdrug pasiseks, nes jo statistika rodo, kad daug kam pavyko thumbup.gif thumbup.gif
oi kaip būtų super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 11:51)
ar dar kuri nors buvo ruosiama IVF'ui su depo diferelinu (tik turiu ilga schema omeny, bet ne super super ilga, kuria prie endometriozes daznai taiko)?

Man taike tokia schema su depo diferelinu, kai pirma karta dariausi.
Atsakyti
aha...skyre thybon ir metformina dar smile.gif buvau jau suplanavus si menesi startuot, netgi rugpjuti jau startuot..bet jis man viska apverte aukstyn kojom rolleyes.gif is pradziu net supanikavus buvau..bet dabar nusprendziau, kad visai ir gerai..pailsesiu zmoniskai apie situs reikalus negalvodama, o paskui jau griebsiu jauti uz ragu biggrin.gif
kai pasake, kad pastosiu naturaliai..sakau oo..puiku..bet kagi daryt su vyro ICSI'ine sperma bigsmile.gif lotuliukas.gif kai pasake savo nuomone..tai tik patvirtino pats nesuprasdamas, kad visgi gal as geriau jau darysiu IVF, tik jau po jo gydymo smile.gif ar jis man pades...parodys ateitis smile.gif bet manau, kad mano 4 kartas bus paskutinis biggrin.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 09 07, 14:10)
...
oi kaip būtų super  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu Sicily mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O tas gydymas skiriamas tau ar vyrui? Nes nelabai zinau ka tie vaistai daro smile.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 07, 14:31)
aha...skyre thybon ir metformina dar  smile.gif bet manau, kad mano 4 kartas bus paskutinis  biggrin.gif 

geri vaistai thumbup.gif mane nuo metformino pykino, mažiau valgiau, biškį buvau sukūdus thumbup.gif
o dėl ketvirto karto paskutinio, tai tu dar gerai pagalvok ax.gif , nes jei vienas lelius bus po ketvirto, tai juk norėsi kada jam brolio ar sesės, g.gif nors tada vėl iš naujo gal skaičiuoti reiktų
laikau kumščius wub.gif
Atsakyti