Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

nu va, visokie ivykiai, gyvenimas eina i prieki, viesulai siaucia, o meile vis pro sali... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 08 30, 18:30)
nu va, visokie ivykiai, gyvenimas eina i prieki, viesulai siaucia, o meile vis pro sali...  unsure.gif

wub.gif Ateis juk mes ja tikim mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas skaitėte Alain de Botton "Romantinis sąjūdis"? lengvas skaitalas su pafilosofavimais apie meilės ieškojimą, ir su laiminga pabaiga bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Gera girdėti, jog kai kuriom mergaitėm juda meilės reikalai į priekį thumbup.gif

Viesulas kaip Karlsonas išskrido, bet tikrai sugrįš biggrin.gif "Geras" daiktas neprapuola lotuliukas.gif Patupės savo uoloje, praeis pms ir pargrįš. lotuliukas.gif

Oi, kiek turiu visko jums papasakoti, net nežinau nuo ko pradėti lotuliukas.gif Visą popietę man drugeliai po pilvą skraido, šypsena kaip už milijoną biggrin.gif
Atsakyti
GV, pasakokis pasakokis - smalsu be galo bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam wub.gif wub.gif
Atsakyti
Taigi pavarysiu savo įspūdžius, nes man reikia išsipasakoti, kitaip sprogsiu blush2.gif
Jau berods minėjau, kad dirbu transporto firmoje. Beveik visą dieną viena sėdžiu biure ir popieriukus tvarkau, klientus priiminėju ir t.t. Kadangi firma transporto, tai ir klientija daugmaž vyriška. Kadangi didžioji dalis vyrų - nedap...ę kuiliai atsiprašau už pasakymą, tai retas, kuris praleidžia progą mane pakalbinti. Visi tie pokalbiai taip ir pasibaigia... Su rusu ,beje, taip pat susipažinau ir su dar vienu ankstesniu vyruku (su juo santykiai klostėsi puikiai kol nepaaiškėjo, jog varo dviem frontais doh.gif )
Visą šią savaitę bendrauju su nuostabiai gražiu vyruku, kuris dar ir geras ir kas svarbiausia aš jam patinku lotuliukas.gif Atėjo jis pas mane į firmą susitvarkė reikalus ir net nepastebėjau kaip mes visą savaitę vis sulipę... net rusas pradėjo truputį piktintis. Nes kaip tik atvažiuoja savo mersiuku pas mane, taip ir randa berniuką, pavadinkim jį klientu lotuliukas.gif thumbup.gif Konkurencija tarp jų kažkokia jaučiasi- susitinka, pasipučia kaip ežiai ir stengiasi neparodyti kaip jie vienas kitam nepatinka. Tai va šiandien po darbo su klientu ėjom pasivaikščioti. Buvo gera, be to jis mane netikėtai pabučiavo blush2.gif lotuliukas.gif Jau kaip skaniai thumbup.gif Dar ir dabar po nugarą šiurpuliukai bėgioja...
Bet žinant mano sėkmę meilėje, tuoj paaiškės kokia nors jo keistenybė ar dar kas nors.
Fuuu...nuleidau garą lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 19:56)
Bet žinant mano sėkmę meilėje, tuoj paaiškės kokia nors jo keistenybė ar dar kas nors.

Vat sitas tik nefaina schmoll.gif
Neprisigalvok nieku ir viskas bus gerai su nuostabiai graziu vyruku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 30 rugpjūčio 2007 - 20:04
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 20:56)

Fuuu...nuleidau garą  lotuliukas.gif

Tai va kur tu pradingus is SM, super thumbup.gif ziurek laikyk ta berniuka jei jis vertas wub.gif
saunuole
paskutinis musu punktas bus atejo meile:))
gerai gerai lai pavydi tas rusas:)))
kai visi tai visi, kai nei vieno tai nei vieno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2007 08 30, 19:30)
Gal kas skaitėte Alain de Botton "Romantinis sąjūdis"? lengvas skaitalas su pafilosofavimais apie meilės ieškojimą, ir su laiminga pabaiga  bigsmile.gif

turiu! skaičiau.. bet tik pusę perskaičiau ax.gif gal ir nieko.. bet nepalyginsi su Brigita Jones lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 20:56)

nu GV čia tai geras!!! bigsmile.gif Jėga! Imk balioną už tokią sėkmę 4u.gif lotuliukas.gif
Ale tas paskutinis sakinys tai užkliuvo! Tai tikras tikriausias Prisišaukitas!!! doh.gif
Baik tu taip! Tau sekasi Meilėje! Ir dar kaip sekasi! Jokiom keistenybėm čia net nekvepia! O tai kas buvo, buvo tik kvaili sutapimai, jokia ne tendencija schmoll.gif
Va! lotuliukas.gif

Prašom stropiai vykdyti 8 punktą!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 19:56)
Buvo gera, be to jis mane netikėtai pabučiavo  blush2.gif  lotuliukas.gif  Jau kaip skaniai  thumbup.gif Dar ir dabar po nugarą šiurpuliukai bėgioja...

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
jo...
sveikinimai!!!
kaip fainiai!
tik neprisisauk ko negero!
tikek, kad bus viskas ok smile.gif
kaip faina- siurpuliukai... ir as noriu noriu noriu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gimusi_vasara, vau kooookios naujienos bigsmile.gif
šaunuolė thumbup.gif
niu laikom už tave kumščius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip kitos supermylimiausios laikosi? ką veikinėjat? ax.gif