nu va, visokie ivykiai, gyvenimas eina i prieki, viesulai siaucia, o meile vis pro sali...

QUOTE(Naoko @ 2007 08 30, 18:30)
nu va, visokie ivykiai, gyvenimas eina i prieki, viesulai siaucia, o meile vis pro sali... 

Gal kas skaitėte Alain de Botton "Romantinis sąjūdis"? lengvas skaitalas su pafilosofavimais apie meilės ieškojimą, ir su laiminga pabaiga

Labas
Gera girdėti, jog kai kuriom mergaitėm juda meilės reikalai į priekį
Viesulas kaip Karlsonas išskrido, bet tikrai sugrįš
"Geras" daiktas neprapuola
Patupės savo uoloje, praeis pms ir pargrįš.
Oi, kiek turiu visko jums papasakoti, net nežinau nuo ko pradėti
Visą popietę man drugeliai po pilvą skraido, šypsena kaip už milijoną

Gera girdėti, jog kai kuriom mergaitėm juda meilės reikalai į priekį

Viesulas kaip Karlsonas išskrido, bet tikrai sugrįš

Oi, kiek turiu visko jums papasakoti, net nežinau nuo ko pradėti

GV, pasakokis pasakokis - smalsu be galo

Laukiam laukiam

Taigi pavarysiu savo įspūdžius, nes man reikia išsipasakoti, kitaip sprogsiu
Jau berods minėjau, kad dirbu transporto firmoje. Beveik visą dieną viena sėdžiu biure ir popieriukus tvarkau, klientus priiminėju ir t.t. Kadangi firma transporto, tai ir klientija daugmaž vyriška. Kadangi didžioji dalis vyrų - nedap...ę kuiliai atsiprašau už pasakymą, tai retas, kuris praleidžia progą mane pakalbinti. Visi tie pokalbiai taip ir pasibaigia... Su rusu ,beje, taip pat susipažinau ir su dar vienu ankstesniu vyruku (su juo santykiai klostėsi puikiai kol nepaaiškėjo, jog varo dviem frontais
)
Visą šią savaitę bendrauju su nuostabiai gražiu vyruku, kuris dar ir geras ir kas svarbiausia aš jam patinku
Atėjo jis pas mane į firmą susitvarkė reikalus ir net nepastebėjau kaip mes visą savaitę vis sulipę... net rusas pradėjo truputį piktintis. Nes kaip tik atvažiuoja savo mersiuku pas mane, taip ir randa berniuką, pavadinkim jį klientu
Konkurencija tarp jų kažkokia jaučiasi- susitinka, pasipučia kaip ežiai ir stengiasi neparodyti kaip jie vienas kitam nepatinka. Tai va šiandien po darbo su klientu ėjom pasivaikščioti. Buvo gera, be to jis mane netikėtai pabučiavo
Jau kaip skaniai
Dar ir dabar po nugarą šiurpuliukai bėgioja...
Bet žinant mano sėkmę meilėje, tuoj paaiškės kokia nors jo keistenybė ar dar kas nors.
Fuuu...nuleidau garą

Jau berods minėjau, kad dirbu transporto firmoje. Beveik visą dieną viena sėdžiu biure ir popieriukus tvarkau, klientus priiminėju ir t.t. Kadangi firma transporto, tai ir klientija daugmaž vyriška. Kadangi didžioji dalis vyrų - nedap...ę kuiliai atsiprašau už pasakymą, tai retas, kuris praleidžia progą mane pakalbinti. Visi tie pokalbiai taip ir pasibaigia... Su rusu ,beje, taip pat susipažinau ir su dar vienu ankstesniu vyruku (su juo santykiai klostėsi puikiai kol nepaaiškėjo, jog varo dviem frontais

Visą šią savaitę bendrauju su nuostabiai gražiu vyruku, kuris dar ir geras ir kas svarbiausia aš jam patinku

Bet žinant mano sėkmę meilėje, tuoj paaiškės kokia nors jo keistenybė ar dar kas nors.
Fuuu...nuleidau garą

Kaip faina
Vat sitas tik nefaina
Neprisigalvok nieku ir viskas bus gerai su nuostabiai graziu vyruku

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 19:56)
Vat sitas tik nefaina

Neprisigalvok nieku ir viskas bus gerai su nuostabiai graziu vyruku

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 20:56)
Fuuu...nuleidau garą

Tai va kur tu pradingus is SM, super

saunuole
paskutinis musu punktas bus atejo meile:))
gerai gerai lai pavydi tas rusas:)))
kai visi tai visi, kai nei vieno tai nei vieno

QUOTE(*Martina* @ 2007 08 30, 19:30)
Gal kas skaitėte Alain de Botton "Romantinis sąjūdis"? lengvas skaitalas su pafilosofavimais apie meilės ieškojimą, ir su laiminga pabaiga 

turiu! skaičiau.. bet tik pusę perskaičiau

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 20:56)
nu GV čia tai geras!!!

Ale tas paskutinis sakinys tai užkliuvo! Tai tikras tikriausias Prisišaukitas!!!

Baik tu taip! Tau sekasi Meilėje! Ir dar kaip sekasi! Jokiom keistenybėm čia net nekvepia! O tai kas buvo, buvo tik kvaili sutapimai, jokia ne tendencija

Va!

Prašom stropiai vykdyti 8 punktą!!!

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 19:56)
Buvo gera, be to jis mane netikėtai pabučiavo
Jau kaip skaniai
Dar ir dabar po nugarą šiurpuliukai bėgioja...

jo...
sveikinimai!!!
kaip fainiai!
tik neprisisauk ko negero!
tikek, kad bus viskas ok

kaip faina- siurpuliukai... ir as noriu noriu noriu

Gimusi_vasara, vau kooookios naujienos
šaunuolė
niu laikom už tave kumščius
kaip kitos supermylimiausios laikosi? ką veikinėjat?

šaunuolė

niu laikom už tave kumščius

kaip kitos supermylimiausios laikosi? ką veikinėjat?