Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 21:25)
Gimusi_vasara, vau kooookios naujienos bigsmile.gif
šaunuolė thumbup.gif
niu laikom už tave kumščius  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip kitos supermylimiausios laikosi? ką veikinėjat?  ax.gif

as tai darba bandau rasyt renku medziaga internete, siandien labai gerai pasportavau klube, ten buve vyrukai nenuleido nuo manes akiu, kazkaip nesureiksmindavau niekada to, bet siandien kazkaip gerai pasijauciau...bet meile dar toli grazu nekvepia...kolkas galva pilna minciu...nzn kur gauti kambari vilniuje nuo rugsejo 10

verysad.gif
Papildyta:
GV o kaip tau jis neblogas toks atrodo? mirksiukas.gif atitinka reikalavimus:)?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 21:34)
as tai darba bandau rasyt renku medziaga internete, siandien labai gerai pasportavau klube, ten buve vyrukai nenuleido nuo manes akiu, kazkaip nesureiksmindavau niekada to, bet siandien kazkaip gerai pasijauciau...bet meile dar toli grazu nekvepia...kolkas galva pilna minciu...nzn kur gauti kambari vilniuje nuo rugsejo 10
verysad.gif

na pabandyk paskambinėt pagal skelbimus g.gif
Atsakyti
As tai jau pakeliui link 12-to punkto.. smile.gif Praeita nakti mazai miego buvo blush2.gif blush2.gif
Dar pries miegeli susirasysiu sau visus punktus ir ketinimus ant balto lapo biggrin.gif
Atsakyti
ech... man irgi reiks tuoj 12 punktą vykdyt verysad.gif bet ne dėl to kaip Viltei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 21:36)
na pabandyk paskambinėt pagal skelbimus g.gif

sunkiai nieko nera jau birzelio menesi nieko nebuvo uz normalia kaina, o db prasideda viskas nuo 1400lt verysad.gif verysad.gif verysad.gif uz nuoma, man per brangu verysad.gif
Atsakyti
Beja, dar viena pokalbi aptarti su jumis noriu biggrin.gif biggrin.gif
Sian susirasem su vaikinuku ir kalba isejo apie tai, kad jis teige, jog zmones pritraukia panasius i save smile.gif tai va jei nori geriausia ir pati turi stengtis buti kuo geresne smile.gif As jo paklausiau kaip cia yra, kokia as esu jei siuo metu nepritraukiu nieko biggrin.gif tai jis sako mintyse vienisa smile.gif Atrasiau, jog pagal ideja tureciau tokius/ toki pritraukti (siek tiek turejau omeny ji)...bet jis neatrase nieko...kita tema vystyti pradejo biggrin.gif biggrin.gif O as jau tikejausi, kad sakys tai vat mane pritraukei ar kazka panasaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 20:39)
sunkiai nieko nera jau birzelio menesi nieko nebuvo uz normalia kaina, o db prasideda viskas nuo 1400lt verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif uz nuoma, man per brangu verysad.gif

Priimciau pas save, bet tik vienas kambariukas ir tai su vaikuciu blush2.gif Pamenu pries pusmeti neturejau kur detis....ir dar su vaikuciu ant ranku, todel suprantu, koks sunkus tas ieskojimas wink.gif Bet tau pasiseks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,noreciau atitraukti jus siek tiek nuo temos ir paprasyti pagalbos,gal kuri turite III + arba - grupes kraujo ir galite jo paaukoti rytoj is pat ryto? Galbut zmogui dovanosite nauja gyvenima. Detaliau:

Sveiki, Rasau Jums su dideliu asmeniniu prasymu padeti! SKUBIAI REIKALINGAS KRAUJAS, YPAC 3 GRUPES "+" ir "-" ! Mano pusbroliui Ignotui Trainiui vakar Kaune buvo persodinta sirdis ir plauciai. Tai pirmoji tokio masto operacija Lietuvoje ir medikai dar kaunasi uz jo gyvybe, nes Ignas labai kraujuoja - del to gali pritrukti kraujo jo gyvybei issaugoti. Sia minute kraujas vezamas is visos Lietuvos tik jam, bet automatiskai kraujo truksta kitiems ligoniams. Is tiesu truksta ir reikia visu rusiu kraujo, o jam ypatingai 3 grupes arba „+", arba „-„ (pastarasis kazkaip padeda kresejimui). Tad labai prasome, jei tik galite (esate pilnametis ir leidzia sveikata) SKUBIAI duoti kraujo (RESIKIA DAR SIANDIEN, blogiausiu atveju ryt) - musu seima IR TIKIU KITU LIGONIU SEIMOS bus LABAI DEKINGI JEI GALETUMETE PADETI IR SKUBIAI DUOTI KRAUJO! Jei esate kaunietis - krauja reiketu duoti Kanto gatveje, jei esate kito miesto gyventojas - tai savo miesto kraujo centre. Vilniuje kraujo centras yra zolyno gatveje: Žolyno g. 34 , Vilnius. http://www.kraujodonoryste.lt (jis bus skubiai vezamas i kauna)! duodami krauja butinai suteikite priimamajem sia informacija: „skirta ignotui trainiui, kuris guli Kauno Universitetinese klinikose, kardiochirurgijos skyriuje!" DAR KARTA DEKOJU IR PRASAU NELIKTI ABEJINGAIS..! PS: buciau be galo dekinga, jei sia informacija su savo asmenisku prasymu persiustume savo pazistamiems, kurie galetu buti donorais. SU PAGARBA, Jurgita Adomaitytė 8-652-56660
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 21:46)
Beja, dar viena pokalbi aptarti su jumis noriu biggrin.gif biggrin.gif
Sian susirasem su vaikinuku ir kalba isejo apie tai, kad jis teige, jog zmones pritraukia panasius i save smile.gif tai va jei nori geriausia ir pati turi stengtis buti kuo geresne smile.gif As jo paklausiau kaip cia yra, kokia as esu jei siuo metu nepritraukiu nieko biggrin.gif tai jis sako  mintyse vienisa smile.gif Atrasiau, jog pagal ideja tureciau tokius/ toki pritraukti (siek tiek turejau omeny ji)...bet jis neatrase nieko...kita tema vystyti pradejo biggrin.gif biggrin.gif O as jau tikejausi, kad sakys tai vat mane pritraukei ar kazka panasaus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Priimciau pas save, bet tik vienas kambariukas ir tai su vaikuciu  blush2.gif Pamenu pries pusmeti neturejau kur detis....ir dar su vaikuciu ant ranku, todel suprantu, koks sunkus tas ieskojimas wink.gif Bet tau pasiseks  4u.gif  4u.gif

aciu uz gerus norus 4u.gif o del to berniuko nesureiksmink nepritraukei tai nepritraukei, o gal jis mintyse gerai apie tave pagalvojo tik neisdryso taip pasakyt kaip tikejaisi:)nenukabinam nosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 21:39)
sunkiai nieko nera jau birzelio menesi nieko nebuvo uz normalia kaina, o db prasideda viskas nuo 1400lt verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif uz nuoma, man per brangu verysad.gif

hmm... negali būt blink.gif studentai gi jau seniai turėjo susiieškot, jau gi mokslai prasideda g.gif
tai tu nori viso buto? ar tik kambario su kazkuo gyvent? nes toookia kaina tai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 20:47)
aciu uz gerus norus 4u.gif  o del to berniuko nesureiksmink nepritraukei tai nepritraukei, o gal jis mintyse gerai apie tave pagalvojo tik neisdryso taip pasakyt kaip tikejaisi:)nenukabinam nosiu drinks_cheers.gif

Ai ne, as nenukabinau wink.gif Paziuresiu kaip mums seksis kai as savo maziuka parsivesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 21:49)
hmm... negali būt blink.gif  studentai gi jau seniai turėjo susiieškot, jau gi mokslai prasideda g.gif
tai tu nori viso buto? ar tik kambario su kazkuo gyvent? nes toookia kaina tai  doh.gif

as mokausi neakivaizd. o dabar turiu atlikt praktika pora menesiu, noriu kambariuko, istikruju man labai sunku as net dabar galvoju kaip bus sunku susirast ir t.t.cia tai as gyvenu viena savo dvieju kambariu bute, o dabar skambineju draugam klausineju kaip kas, bet visi irgi kaip kas gyvena brolis su seima vieno kambario nuomojam bute gyvena ten be sansu, draugai irgi sulinde i kambariukus po 5...siaubas kazkoks doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 21:50)
Ai ne, as nenukabinau wink.gif Paziuresiu kaip mums seksis kai as savo maziuka parsivesiu  biggrin.gif

o kur tavo maziukas?
Atsakyti
na sorry, kad įkišu savo trigrašį, bet Vilte, man rimtai atrodo, kad tokios kalbos ne veltui... apie norą turėt porą, apie tai, kad toks tokį pritraukia... gal jis norėjo pasakyt, kad vat jis nori turėt porą ir pritraukė tave bigsmile.gif nu kažkaip jis suka per aplink man rodos, gal bijo tiesiai šviesiai pasakyt, kad būnam pora ar pan... g.gif
Atsakyti