Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Selija @ 2007 08 30, 21:47)
[color=red]Sveikos,noreciau atitraukti jus siek tiek nuo temos ir paprasyti pagalbos,gal kuri turite III + arba - grupes kraujo ir galite jo paaukoti rytoj is pat ryto? Galbut zmogui dovanosite nauja gyvenima.

Po širdies ir plaučių persodinimo operacijos kaunietis neišgyveno
Bet tai nereiškia, kad kraujo daugiau nebereikia- juk yra kiti ligoniai, kuriems jis būtinas
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 21:57)
as mokausi neakivaizd. o dabar turiu atlikt praktika pora menesiu, noriu kambariuko, istikruju man labai sunku as net dabar galvoju kaip bus sunku susirast  ir t.t.cia tai as gyvenu viena savo dvieju kambariu bute, o dabar skambineju draugam klausineju kaip kas, bet visi irgi kaip kas gyvena brolis su seima vieno kambario nuomojam bute gyvena ten be sansu, draugai irgi sulinde  i kambariukus po 5...siaubas kazkoks doh.gif  doh.gif  doh.gif

o tai su seimininkais gyvent nenori? ta prasme tik kambarį nuomotis
tokį variantą tai manau rastum
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 08 30, 21:58)
Po širdies ir plaučių persodinimo operacijos kaunietis neišgyveno
Bet tai nereiškia, kad kraujo daugiau nebereikia- juk yra kiti ligoniai, kuriems jis būtinas

uzuojauta artimiesiems
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 21:59)
o tai su seimininkais gyvent nenori? ta prasme tik kambarį nuomotis
tokį variantą tai manau rastum

gal...bet irgi sunkiai jauciu, juk reikia vazinet ziuret ieskot, o as siuo metu nuo vilniaus 168 km:)))
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 20:57)

o kur tavo maziukas?

Pas mam kaime..atostogaut isleidau - jam ten geriau, nei verkdamama i darzeli eiti
Siaubas kaip pasiilgau jo wub.gif wub.gif Jau poryt pamatysiu wub.gif wub.gif wub.gif

emmute, aciu uz optimistiska nuomone 4u.gif Siaip nera jis kazkoks nedrasuolis, manau pasakytu tiesiai sviesiai tongue.gif Ai nera cia ko analizuoti - bus kaip bus! Dziaugiuosi kaip yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 22:03)
gal...bet irgi sunkiai jauciu, juk reikia vazinet ziuret ieskot, o as siuo metu nuo vilniaus 168 km:)))

na tada net nežinau ką patart g.gif
Atsakyti
Tikiu, kad viskas bus gerai. Bent jau noriu tikėti. Punktą 8 vykdau.
Mano reikalavimus kaip ir atitinka. Jis toks paprastas mielas vyrukas. Ne toks pasikėlęs kaip rusas. Nors rusas turi privalumų. Pasimečiau visai- teks kol kas bandyti abu prilaikyti, o paskui žiūrėsim. Tik kad daug norint, nelikčiau be nieko lotuliukas.gif
Žiūriu filmą užkibo. Neblogas toks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 22:06)
Tikiu, kad viskas bus gerai. Bent jau noriu tikėti. Punktą 8 vykdau.
Mano reikalavimus kaip ir atitinka. Jis toks paprastas mielas vyrukas. Ne toks pasikėlęs kaip rusas. Nors rusas turi privalumų. Pasimečiau visai- teks kol kas bandyti abu prilaikyti, o paskui žiūrėsim. Tik kad daug norint, nelikčiau be nieko  lotuliukas.gif
Žiūriu filmą užkibo. Neblogas toks  mirksiukas.gif

Jo jo prilaikyk abu, bet ziurek kad nedingtu abu:)))) beje GV atsakinga uz meeta esi mirksiukas.gif taip kad neislek kur su savo grazuoliais:)))kita sestad mirksiukas.gif
Papildyta:
Vilte20 isivaizduoju kaip pasiilgai nieko greit jau pamatysi, as isivaizduoju kaip vaikai nenori i darzeli,mano dukterecios jau nuo rugsejo irgi eis i darz.bet jos tokios mazytes bus sunku verks nuolat, o kaime gerai vaikams:)))
Atsakyti
Viskas! Begu lovyten, nes uzsisedesiu cia su jumis tongue.gif Saldziu sapneliu jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 22:13)
Jo jo prilaikyk abu, bet ziurek kad nedingtu abu:)))) beje GV atsakinga uz meeta esi mirksiukas.gif  taip kad neislek kur su savo grazuoliais:)))kita sestad mirksiukas.gif

Ką??? Aš atsakinga už meet'ą... Aš esu viena iš neatsakingiausių žmonių, kuriuos aš pažįstu lotuliukas.gif rimtai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 22:17)
Ką??? Aš atsakinga už meet'ą... Aš esu viena iš neatsakingiausių žmonių, kuriuos aš pažįstu  lotuliukas.gif  rimtai  doh.gif

As tave isrinkau, mirksiukas.gif kazkaip neisivaizduoju taves,juk mes vienos kitu nepazystam, bet kazkuom atrodo kad i mane esi panasi, beto vilniete zinai visai geras vietas vilniujei

Juk reikia zmogaus, kuris viskam vadovautu:)))

Papildyta:
Seniai matyta Kissa g.gif g.gif g.gif o kurgi si vakara Abzoryte matyt jau pasimatyme? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nežinau nežinau, kaip ten su tuo vadovavimu... Pala pala kas dar iš mūsų vilnietės? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 22:24)
Nežinau nežinau, kaip ten su tuo vadovavimu... Pala pala kas dar iš mūsų vilnietės?  lotuliukas.gif

Pats laikas bus pasimokyt atsakomybes, kiek zinau tai tik tu:))) abzoryte kauniete:)))

Gv, gal tu zinai kur vilniuje koki kambariuka issinuomot porai men...nes jau isprotet baigiu.,.ka reiskia gyvent kaime,...kaimiete nori i miesta istrukt praktika atlikt, o va net nera ka issinuomot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Labankt Vilte,saldziu sapnu, saunuole vykdai punktus thumbup.gif
Atsakyti