Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 01, 20:51)
Xingute, draugai pavede?  g.gif

Panasiai, na bet zinai, kai draugai su seimom, tai nera ko ant ju pykti, pas juos jai visai kitoks gyvenimas ir bet kas suplanuota gali pasikeisti bet kuriuo metu. Aisku trupeteli nefaina, kad taip gavosi, na bet nieko atsigriebsiu kita karta mirksiukas.gif

O tai ko tu taip nenorejai su jo draugais pazindintis, o gal ten koki simpatulka butum sutikusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 01 rugsėjo 2007 - 19:59
Kad aš nenoriu šiuo metu nieko sutikti lotuliukas.gif Šiuo metu sau tiek užduočių ir tikslų iškėliau kad net ne iki vyro man dabar biggrin.gif O be to, jei aš eičiau su juo, tai į jo draugus kaip ir negerai būtų dairytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 01, 21:04)
Kad aš nenoriu šiuo metu nieko sutikti  lotuliukas.gif  Šiuo metu sau tiek užduočių ir tikslų iškėliau kad net ne iki vyro man dabar biggrin.gif O be to, jei aš eičiau su juo, tai į jo draugus kaip ir negerai būtų dairytis  lotuliukas.gif

Abzoryte as zinok irgi tiek daug tikslu issikeliau sau, kuriuos turiu pasiekti. Aisku tuos tikslus issikeliau tam, kad mano gyvenimas butu kuo geresnis, bet kartu,siu tikslu siekimas man padeda uzsimirsti ir atsiriboti nuo visu pasaliniu jausmu, kurie kartais buna tokie skaudus verysad.gif
Atsakyti
Jei sukyla skaudūs dalykėliai, labai gerai kad bėgi nuo tų siekdama kažko kito 4u.gif Na o aš išsikėliau ne visai dėl to kad pabėgti nuo savęs, o tiesiog todėl kad šiuo metu nepasitikiu žmonėmis ir visai nenoriu su kažkuo prasidėti. Tiesiog kolkas į žmones žiūriu labai įtartinai lens.gif Todėl tikrai nieko nenoriu šiuo metu. O kažkada jis vistiek atsiras, niekur aš nuo jo nepabėgsiu lotuliukas.gif O dabar tiek darbų tiek darbų, dar ir šypseną holivudinę pasigaminti reikia lotuliukas.gif ir darbą pakeisti ir oioioi kiek dar visko reikia bigsmile.gif

Atsakyti
As tai kaip ir anksciau sakiau, jau nebetikiu, kad atsiras tas zmogiukas, ta antra mano pusele. Vat bendrauju su jumis, bandau prisirinkti optimizmo, bet nelabai sekasi, ypac dar po ketvirtadienio doh.gif Na bet kaip ir sakiau isgyvensiu, uzsiimsiu papildomais darbais ir savo tikslu igyvendinimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Pala, pala, o kas nutiko ketvirtadienį? g.gif

Ir kas čia per netikėjimas? Jau įžvelgiu 8 punkto pažeidimą nono.gif
Atsiras ta puselė, nesuk dėl to sau galvos! Juk yra tiek dalykų, kur nukreipti savo mintis bigsmile.gif Šiuo metu rūpinkis savimi, mėgaukis gyvenimu, o jis išdygs vieną dieną ir pati net nesuprasi iš kur jis toks nuostabus atsirado bigsmile.gif
Jokių dvejonių! Neliksi viena, kad ir kaip benorėtum lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na pasakojau jau truputi penkatdieni, bet esme tame, kad as apskritai pries tai nieko lyg ir nesitikejau, bet visa vakara gavau tiek is jo demesio ir dar pries tai kai buvom susimate pora kartu, kad i vakaro gala jau lyg ir pradejau manyti, kad galbut kas nors ir ateityje ir galetu gautis, bet vakaro pabaigoje staiga eme jisai ir isdume ir likau ant ledo, visa nesusipratusi. Aisku ne viena likau, mes buvome su draugais, bet vistiek kazkaip unsure.gif
Tei va verysad.gif

O 8 punkta bandau vykdyti, sypsausi beveik kasdien rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 01 rugsėjo 2007 - 20:55
Ai tu apie simpatulką bigsmile.gif Nesuk tu sau galvos! Jei rodė jis tau dėmesį, tai viskas gerai. O kad paskui išlėkė su draugais tai kaip ir būdinga jiems tai lotuliukas.gif Taigi nesate kolkas pora, jis ir elgiasi kaip laisvas paukštis smile.gif

O 8 punktas skelbia ne tik tai kad reikia šypsotis, bet ir mąstyti pozityviai! smile.gif Taigi jokių čia depresijų ir kankinimosi dėl bernų biggrin.gif O be to, kuo labiau nuo jų bėgi, tuo labiau jie tave vejasi, tipiškas pavyzdys man su bankininku lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo vsio nuo sios minutes viskas pamirsta, tik geros ir teigiamos emocijos thumbup.gif Ir jokio liudesio del tu bernu, neverti jie to mirksiukas.gif

Einu paziuresiu koki gera filma, ir jauciu reiks jau 12 punkta vykdyti, nes vakar tai kazkaip velai jau ejau miegoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 01 rugsėjo 2007 - 21:15
Būtent! Mūsų rankose yra mūsų gyvenimas, o ne vyrų ar kažkieno kito biggrin.gif Taigi galim sukinėti jį kaip panorėjusios thumbup.gif

Ale gražiai anglai šokia per šokių Euroviziją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 01, 22:15)
Būtent! Mūsų rankose yra mūsų gyvenimas, o ne vyrų ar kažkieno kito biggrin.gif  Taigi galim sukinėti jį kaip panorėjusios  thumbup.gif

Ale gražiai anglai šokia per šokių Euroviziją  4u.gif

O velnias, pamirsau apie sokiu eurovizija visai doh.gif reik jungtis, jei dar nesibaige
Atsakyti
Dar nesibaigė, tik 5 sušoko 4u.gif
Atsakyti