Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Gero visoms rugsėjo pasitikimo ir vasaros palydėtuvių smile.gif

pranykstu visam savaitgaliui 4u.gif

Pasiilgsiu Jūsų ir tikiuos, kad skaitysiu daug žinučių su teigiamomis emocijomis ir geromis nuotaikomis 1dienį atėjus į darbą.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu uz silta priemima mirksiukas.gif

bet va kol saindien darbavausi issijuosus, ziuriu cia kova verda...
moterys visada lieka moterimis.. nelabai as cai suprantu viska iki galo, bet manau, kad ir gilintis neverta. Kazkas atejo ir bando sugadinti musu paskutine vasaros diena doh.gif
laikykites ir nepasiduodam provokacijoms mirksiukas.gif

o as, kad biski pabegti nuo zemisku problemu ir tu visu meiliu, varau sokti su parasiutu lotuliukas.gif ten irgi yra simpatisku vaikinuku thumbup.gif

beje, siulau isbandyti tokia pramoga mirksiukas.gif kazkaip igavau daugiau pasitikejimo savimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 31, 15:52)
Gero visoms rugsėjo pasitikimo ir vasaros palydėtuvių smile.gif

pranykstu visam savaitgaliui  4u.gif

Pasiilgsiu Jūsų ir tikiuos, kad skaitysiu daug žinučių su teigiamomis emocijomis ir geromis nuotaikomis 1dienį atėjus į darbą..  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ir aš prie to prisidedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką rodos viesulas praūžė biggrin.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad niekada nerašiau to ko nebuvo. Ir niekada nepamyniau jokių savo vertybių. Savo draugių neišdaviau ir neišduočiau, ir ačiū Dievui esu užsitarnavusi savo draugių pasitikėjimą veiksmais, o ne žodžiais.

Kas liečia tą žmogų, aš jį gerbiu ir tikrai nesileisiu į jokias provokacijas. Kas liečia naują jo draugę, aš jai nelindau ir nelysiu į akis kaip man lenda kai kurie žmonės blink.gif Beje, tai ji norėjo su manimi labai draugauti, o ne aš, berods rašiau wink.gif

O kas liečia apskritai mane, taip, svajojau kol realybė nepabadė. Na pabadė, tapau stipresnė. Na ir ką? Ar kur nors kaltinau ką nors? Nieko dėl to nesirengiu nei kaltinti nei šmeižti. O jam tik esu dėkinga už tai ką jis man davė. Sakiau tai jau tūkstantį kartų. O tai ką duodi kažkokiam žmogui yra nepakartojama. Kitam niekada neatiduosi to paties. Taip kad nors ir yra žmonių kurie atėję į forumą labai nori pasiskelbti viešai rėkiant iš savo bokšto - tik aš ir jis žinome ką mes patyrėme, ką išgyvenome ir kaip viskas tuo pasibaigė. Taigi istorija priklauso dviems žmonėms. O čia aš pasidalinu tik savo pamąstymais. Ir deja pasidalinau ir jausmais, ko daugiau nebedarysiu wink.gif

Taigi labai linkiu gyventi savo gyvenimą ir rūpintis savo širdies reikalais, o ne analizuoti kitus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 31, 14:56)
GV, O TU TAI PRISIGALVOJI, TAI PER SENAS TAI PER JAUNAS, VISAI JAU....PATS TAS  GRAZUOLYTE, JUK PACIAI JAU NEBE 16 ax.gif  ax.gif  ax.gif

Širdyje man 16 ir ne daugiau. lotuliukas.gif

Tariu ate visam savaitgaliui. Varom su "senuku" pajūrin meilės paplėšt lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Gero savaitgalio mergaitės bigsmile.gif Pirmadienį vėl diskutuosim, kelsim viena kitai nuotaikas ir šiaip skleisim geras nuotaikas.
P.S. Nors ir savaitgalis prašom nepamiršti punktų vykdymo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 31 rugpjūčio 2007 - 15:42
Gero savaitgalio mergytės visoms kurios išvažiuoja bigsmile.gif
GV - ne velnio jis tau ne senas lotuliukas.gif Gero laiko thumbup.gif
Atsakyti
Senas truputį blush2.gif bet Kol kas tiks lotuliukas.gif

Dolce, apklausinėjau visus draugus dėl buto, bet niekuo dėl kampelio nuomos negaliu padėti. ax.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu nebent jis kalba kaip senas biggrin.gif
Bet ne metuose esmė thumbup.gif

Na o aš irgi jau keliauju savaitgaliautis, gerai kad turiu krūvelę draugų 4u.gif
Atsakyti
Niu va visos islekia savaitgali, tikiuosi linksmai juos praleisite!!!!!
As tai si vakara paliudesiu namie prie knygos ar televizoriaus sad.gif o jau rytojui ir ir sekmadieniui sugalvosiu ka nors linksmo, kad gerai pauzti thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 31, 16:53)
Senas truputį  blush2.gif bet Kol kas tiks  lotuliukas.gif

Dolce, apklausinėjau visus draugus dėl buto, bet niekuo dėl kampelio nuomos negaliu padėti.  ax.gif  verysad.gif

Aciu uz gerus norus, laukiu skambucio del vieno buto gal kaip nors neteks gi masinoj gyvent biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gero savaitaglio ir jis tau nepersenas, nejuokauk....

Gerai praleisk laika... 4u.gif
Atsakyti
Ar yra šiandien gyvų? biggrin.gif

Aš tai kątik iš kirpyklos nail.gif tai ir nuotaika visai kitokia, reikės manau šiandien ir 7 punktą vykdyti thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

paskaitinėdavau šią temą, nes ji ir man labai aktuali smile.gif Todėl prašausi priimama į jūsų būrelį, kartu laukti meilės, ateisiančios į mūsų gyvenimus.

Iš tiesų, tai jau pavargau laukti. Gal ne kiekvienam lemta. Gal iš jūsų pasisemsiu šiek tiek optimizmo.
Atsakyti