Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Sveika Sušalusi 4u.gif

Nors viena gyvybė čia šiandien pasirodė biggrin.gif Bo aš atsisakiau su bankininku eiti į koncertą ir pamaniau pataukšiu su merginomis, ale visos dingusios kaip niekada blink.gif

Sakai pavargai laukti.. O kiek lauko jau viena? Gal dar labai jauna? Papasakok ką nors 4u.gif O optimizmo tai netrūks čia lotuliukas.gif Tas tai jau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiu jau kokius tris metus. Dauguma aplinkui jau istekejo, vaikuciu susilauke, kai kurios ir issiskyre. O as vis laukiu. Man 27 smile.gif
Atsakyti
Tai mano vienmetė smile.gif Na nieko, neliūdėk, ateis ta Meilė kai labiausiai nelauksi smile.gif Gal tik reikia nustoti laukti ir pradėti veikti 4u.gif
Atsakyti
Vat as ir galvoju, laikas pradėti veikti. Tik reikia ieškoti merginų į kompaniją, nes ištekėjusios draugės niekur nebeeina, joms ir namie su savo vyrais gerai.
Atsakyti
O iš kokio tu miesto? 4u.gif
Atsakyti
Aš iš Kauno smile.gif
Atsakyti
O tai per tuos tris metus taip ir neatsirado jokių gerbėjų? Ar tiesiog visi ne Tie kelyje pasitaiko? ax.gif

Atsakyti

Laba vakareli ax.gif ,

Susalusi sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Abzoryte, o ko dabar neeini i koncerta???Nevykdai 5 punkto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 01 rugsėjo 2007 - 19:35
Ooo, renkasi publika pagaliau drinks_cheers.gif

Ale net nuėjau pažiet kas ten tame 5 punkte lotuliukas.gif Ale čia ne visai tas punktas, čia labiau panašu į pasimatymą lotuliukas.gif O aš jau vakar prisilinksminau, tai šiandien jėgų net nerasta biggrin.gif O plius man kažkaip per anksti pažindintis su jo draugais dar doh.gif

O kaip tau savaitgalis? 4u.gif
Atsakyti
Ko gero visi pasitaikę kelyje buvo paprasčiausiai ne "tie". Metams bėgant reikalavimai antrai pusei irgi didėja. Jeigu kažkada buvo kokie 2-3 kriterijai, tai dabar jau, turbūt, 10 išvardinčiau. Ir beje, ne viena iš jūsų, kiek teko paskaitinėti šią temą, tuos pačius kriterijus jau esate išvardinę. Žodžiu, nieko naujo aš nesugalvosiu.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 01, 20:41)
Ooo, renkasi publika pagaliau  drinks_cheers.gif

Ale net nuėjau pažiet kas ten tame 5 punkte  lotuliukas.gif  Ale čia ne visai tas punktas, čia labiau panašu į pasimatymą  lotuliukas.gif  O aš jau vakar prisilinksminau, tai šiandien jėgų net nerasta biggrin.gif O plius man kažkaip per anksti pažindintis su jo draugais dar  doh.gif

O kaip tau savaitgalis?  4u.gif

Na toks ne per daug linksmas, truputeli planai pasikeite, kuriuos turejau numaciusi, na bet nieko, nors siandien ir mieste spejau pasibastyti trumpai ir dar namus issisveisti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sušalusi @ 2007 09 01, 20:46)
Ko gero visi pasitaikę kelyje buvo paprasčiausiai ne "tie". Metams bėgant reikalavimai antrai pusei irgi didėja. Jeigu kažkada buvo kokie 2-3 kriterijai, tai dabar jau, turbūt, 10 išvardinčiau. Ir beje, ne  viena iš jūsų, kiek teko paskaitinėti šią temą, tuos pačius kriterijus jau esate išvardinę. Žodžiu, nieko naujo aš nesugalvosiu.

taip taip, vat tie kriterijai daznai pakisa koja, atrodo, kad gal ir nieko buna zmogiukas, bet vat vienas koks neatitikimas ir vsio, nors per galva sau tuo metu trenk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 01 rugsėjo 2007 - 19:47
Sušalusi, aukštyn nosį, atsiras tas vienintelis, niekur tu nuo jo nepabėgsi lotuliukas.gif

Xingute, draugai pavede? g.gif
Atsakyti