Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

dabar neršiu nete,ieskau visko kas susiję su hormonais,klimaksu ir panašiai.Vėliau jaučiu lysiu i pažinčių skyrių ,reiks ieškot kažko gal kūnui, jei sielai ir širdžiai nerandu mirksiukas.gif
O iš tiesų čia taip bandau save ramint,nes mintys pagal orą....liūdnos.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 03, 22:41)
O iš tiesų čia taip bandau save ramint,nes mintys pagal orą....liūdnos.

Bet kai kurie žmonės liūdi nepriklausomai nuo oro sąlygų- karšta liūdi, šalta ir vėl liūdi lotuliukas.gif Kiek gi galima? g.gif
O jei rimtai, tai kas kamuoja? Tuoj kašis baigsis, moterytės susibėgs ir visos kartu liūdesius į pašales ištaškysim biggrin.gif
Atsakyti
aš visad panašiai ploju-70 Lt. Man ir dažų daug reikia smile.gif Grožio nelabai daug,kai toks oras, o buvau be mašinos lietsargis mažai padeda,kai taip drėgna.
Perskaičiau daug, ale iš tų bulvarinių skaitalų naudos labai mažai,bent aš taip manau. Geriau tada kokia ezoterinę knygelę,kaip džiaugtis gyvenimu,prisiviliot geras mintis ir panašiai. Tik kad tos geros mintys na niekaip man nelenda i galvą. Bandžiau kažkada, ištisai kartodavau. Esu lankiusi net paskaitas pas vieną super įdomią psichologę. Labai įdomios, savaitgalinės-nuo penktad iki sekmadienio vakaro mažam žmonių rate, šiltoje aplinkoje, su labai teigiamom energijom,tik brangoka, bet palepinau save kažkiek. Nors su mano liūdnom mintim,tai reiktų tai lankyt N kartų ir dar būtų maža smile.gif
Atsakyti
Dxija, truputuka pasiskaičiau ką rašei kitoje temoje blush2.gif
Tau 38, ar ne per anksti klimaksui??? blink.gif

O tu dar nei vieno vaikelio neturi?
Atsakyti
Nenuvertink mergaitiškų žurnalų, nenuvertink biggrin.gif
Pati kas mėnesį su malonumu Cosmopolitane perskaitau vienišės dienoraštį ar kaip ten vadinasi. Pakelia nuotaiką.

Atsakyti
Galėtume gal liūdesį pilstyti į slovikus, puslitriukus, litrinius, trilitrinius, užvakuoti, užrašyti gražiai ir pardavinėti? Bent biznis būtų! bigsmile.gif
Tik galvoju, kam parduot? mastau.gif Gal kas nors per daug laimingas biggrin.gif Arba gal kas nors nori būti dar nelaimingesnis biggrin.gif

Skaičiau knygelę "Kaip tapti nelaimingam" - Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 03 rugsėjo 2007 - 21:55
pagal medikus tai nėra anksti. Dabar jau normalu,ir net ne ankstyvas. Neturiu vaikų. Čia mano gyvenime klaidos. Vis atrodė,kad dar nesutikau to, su kuriuo norėčiau turėt vaikučių,o ką mylėjau, tas taip nemylėjo manęs. Ilgai buvau su vienu žmogum,deja.....per vėlai supratau,kad jam užtenka amžinos draugystės ir nieko daugiau nereikia. Taip patogu-nereik įsipareigot. Aišku buvo labai gražaus laiko, bet....gal reikėjo anksčiau viską nutraukt,o man vis atrodė, kad gal kas pasikeis. Ai...daug reiktų pasakot. Vieniša mažai buvau ir dabar gerbėjų yra ir labai įsimylėjusių,bet manęs jie netraukia verysad.gif O be jausmų aš negaliu. Pasakau sąžiningai,kad nieko nebus.
Atsakyti
Hm.. keista.. nemaniau kad taip anksti ateina.. o tuo labiau tiek 40-mečių dar pasigimdo... Siūlau nenustot tikėti - bo prisišauksi..

O dėl to kas buvo dabar jau nebesigriaužk.. Buvo tai buvo.. Bet nekaltink savęs.. Dabar reikia žiūrėti į priekį, o ne atgal 4u.gif
Atsakyti
taip,man irgi sunku patikėti,nes turiu keletą draugių,kurios pasigimdę virš 40 net. Bet tai išimtys turbūt. Aš bandau save raminti,kad čia tik sutrikimas dėl gertų senos kartos kontraceptikų, kad dėl jų tas ciklas taip sutriko,bet......kaip bus ,parodys tyrimas,kurį kartosiu,kai atsiras sirgimas. O kada jis bus niekas nežino.
Atsakyti
Tik neprisikalbėk! Tik neprisišauk pati to su savo abejonėm!
Juk esi skaičiusi daug turbūt apie mąstymo galią? Turbūt ne man tave net mokyti doh.gif Ale pamačiau mažytę abejonę ir todėl sakau, kad kuo tikėsi - taip ir bus.. Juk net ir ligas mes prisišaukiam. Beje, nesustok ties vienais medikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 22:54)
Galėtume gal liūdesį pilstyti į slovikus, puslitriukus, litrinius, trilitrinius, užvakuoti, užrašyti gražiai ir pardavinėti?  Bent biznis būtų!  bigsmile.gif 
Tik galvoju, kam parduot? mastau.gif Gal kas nors per daug laimingas biggrin.gif Arba gal kas nors nori būti dar nelaimingesnis biggrin.gif
Skaičiau knygelę "Kaip tapti nelaimingam" - Super  thumbup.gif

Galvoju, kad greitai bankrutuotumėme su tokiu verslu biggrin.gif
Noriu šitos knygelės paskaitinėti ax.gif
Atsakyti
Ale varžybos žinokit tai baikės irnesakyk.gif
Jau net nesigailiu, kad žiūrėjau ne kompanijoje irnesakyk.gif
Bo žinokit 62:48 mūsų naudai baigėsi 3 kėlinys thumbup.gif

Na čia viskuo tas mano tikėjimas kaltas lotuliukas.gif Aš iš karto sakiau kad laimėsim yahoo.gif
Atsakyti