QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 03, 23:07)
Galvoju, kad greitai bankrutuotumėme su tokiu verslu
Žinok man rodos, kad nebankrutuotume

Žmonėms Lietuvoje ypatingai patinka liūdėti. Va atsitinka bėda ir liūdi. Paskui liūdi todėl kad liūdėjo vakar. Paskui dar labiau liūdi, kad liūdėjo mėnesį. O paskui tai jau vadinama maniakine depresija ir kitokiais baisiais vardais. Na nori žmonės būti nelaimingi. Nes jei norėtų būti laimingais, tai tokiais ir BŪTŲ. Juk niekas nedraudžia Būti. Ir niekas nedraudžia Norėti. Tai tik teireikia Norėti Būti Laimingu, o tada imti ir Būti
Bet žmonės nenori. Jie vis kartoja, kaip sunku jiems. Kaip nelengva. Kaip nesiseka. Kaip slegia. Kaip nesiklosto. Kaip skauda. Kaip bloga. O dar bulvės pabrango.. Na tai kaip apibūdina savo gyvenimą - tokį ir turi. Tai jei jiems taip patinka būti liūdnais, galime dar padėti
Viena atkarpėlė iš knygos. Tik viena iš pamokų Kaip tapti nelaimingam
"Gatvėje po žibintu girtas žmogus vis nesiliauja kažko ieškojęs. Prieina policininkas ir klausia, ką šis pametęs. Vyras atsako: "Raktą". Tuomet jie ieško dviese. Galop policininkas paklausia, ar vyras tikras, kad tą raktą pametė būtent čia, o anas atsako: "Ne, ne čia, anava ten, bet ten pernelyg tamsu".
Manote absurdiška? Jei taip, tai ir jūs ieškote ne ten. Tokių paieškų privalumas yra tas, kad jis, nors ir bergždžios, skatina ir toliau tęsti tą patį veiksmą.
...
visa kaltė suverčiama tam, kad praeities įvykiai susiklostė būtent taip ir kad kitaip nė negalėjo būti, ir tai laikoma dabartinio nelaimingumo priežastimi, šiame žaidime svarbiausia -taikytis prie ankstesnių, o ne dabarties sąlygų, laikytis įsitvėrus sprendimų, kurie kadaise puikiai tiko - lemdavo sėkmę arba net buvo vieninteliai įmanomi."
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 03, 23:11)
Abzoryte išgelbėjo Lietuvos rinktinę
Nu čia geras
P.S. kiek kėlinių iš viso esti?
Lietuva laimėjo?
MES LAIMĖJOM
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 03, 23:21)
Su jumis susidėjus ir knygas teks pradėti skaityti

Gerą jūs man įtaką darote
Oi žinok aš irgi anksčiau tiek neskaičiau

ale viskas tik į gerą
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 03, 23:35)
O siaip abzoryte kazkaip geros emocijos man su tavim susitikus

beje merginos 4 kelinys palaikom Lietuvius
Papildyta:
LAIMIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kokia ten knyga vakar sakei skaitei abzoryte reiks ir man isigyt?
Ačiū

O tu ten mažiau pergyvenk dėl savo gražaus veiduko
Aš tai vakar užsiminiau apie "Greitas maistas sielai". Lengvai skaitosi, nors iš esmės apie tą patį daug knygų. Tik man patinka paskaityti kaip rašo skirtingi autoriai. Nes kaip ir forume, vienam vieno mintys įtaigesnės, kitam kito
Ale jau 12 tuoooooj

Ryt juk pokalbis, o dar ryt galvą išsiplaut, išsidžiovint, pasipuošt, vajeeee