Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Buvau vienoje klinikoje,kur tyrimus darė du kartus,bet bet kuriomis dienomis,nes sirgimo nebuvo tada. Dabar su tyrimais nuėjau pas VK specalistą. Jis ir liepė kartoti, nes tyrimai rodytų klimaksą,o realus vaizdas rodo ką kitą. Tyrimai nesutampa su realybe. Net nustebo.
Skaičiau apie minčių galią. Tik reikia labai giliai tikėt,nepakanka tik kartot,kad viskas bus taip ar kitaip,jei širdį nors kiek yra abejonių.
Aš iš tų žmonių,kur labai daug analizuoja. Knaisiojuosi po save,analizuoju.....Blogai, ale tokia jau esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 23:09)
Ale varžybos žinokit tai baikės irnesakyk.gif
Jau net nesigailiu, kad žiūrėjau ne kompanijoje irnesakyk.gif
Bo žinokit 62:48 mūsų naudai baigėsi 3 kėlinys  thumbup.gif

Na čia viskuo tas mano tikėjimas kaltas  lotuliukas.gif  Aš iš karto sakiau kad laimėsim yahoo.gif

Abzoryte išgelbėjo Lietuvos rinktinę lotuliukas.gif
Nu čia geras lotuliukas.gif
P.S. kiek kėlinių iš viso esti?
Lietuva laimėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 03 rugsėjo 2007 - 22:13
Verslininkės būtumėt ne kokios biggrin.gif Ale išgarsėtumėt tai tikrai lotuliukas.gif

Mano paskutinės knygos: ŠYPSOKIS KOL NEVĖLU,
KODĖL VYRAI MYLI KALES
PAGYDYK SAVO GYVENIMĄ
smile.gif
Atsakyti
Su jumis susidėjus ir knygas teks pradėti skaityti biggrin.gif Gerą jūs man įtaką darote ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras grizau is kauno, minimeeto su abzoryte super thumbup.gif as tokia ja ir isivaizdavau optimizmo isikunijimas ir realiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jeigu visos tokios tai nebloga kompanija cia musu susirinkus...
GV negalvok nesudalyvaut meete, mes kaip tik apie tave kalbejom,kad idomu kokia tu real:))) O siaip abzoryte kazkaip geros emocijos man su tavim susitikus drinks_cheers.gif beje merginos 4 kelinys palaikom Lietuvius lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Papildyta:
LAIMIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kokia ten knyga vakar sakei skaitei abzoryte reiks ir man isigyt? g.gif
Papildyta:
kur pradingusios? ar cia krepsini taip visos ziurit ar 12 punkta vykdot? mirksiukas.gif

p.s. man su rukymu prastai nelabai sekasi mest g.gif g.gif g.gif g.gif

Vilte20 kaip tavo zuikiukas gyvena?

Rimtai, kur Kissa dingus?

GV, kaip tau sekasi?kaip tavo grazuoliai laikosi? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 03, 23:21)
Su jumis susidėjus ir knygas teks pradėti skaityti  biggrin.gif Gerą jūs man įtaką darote  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 03, 23:07)
Galvoju, kad greitai bankrutuotumėme su tokiu verslu  biggrin.gif

Žinok man rodos, kad nebankrutuotume smile.gif Žmonėms Lietuvoje ypatingai patinka liūdėti. Va atsitinka bėda ir liūdi. Paskui liūdi todėl kad liūdėjo vakar. Paskui dar labiau liūdi, kad liūdėjo mėnesį. O paskui tai jau vadinama maniakine depresija ir kitokiais baisiais vardais. Na nori žmonės būti nelaimingi. Nes jei norėtų būti laimingais, tai tokiais ir BŪTŲ. Juk niekas nedraudžia Būti. Ir niekas nedraudžia Norėti. Tai tik teireikia Norėti Būti Laimingu, o tada imti ir Būti biggrin.gif

Bet žmonės nenori. Jie vis kartoja, kaip sunku jiems. Kaip nelengva. Kaip nesiseka. Kaip slegia. Kaip nesiklosto. Kaip skauda. Kaip bloga. O dar bulvės pabrango.. Na tai kaip apibūdina savo gyvenimą - tokį ir turi. Tai jei jiems taip patinka būti liūdnais, galime dar padėti thumbup.gif

Viena atkarpėlė iš knygos. Tik viena iš pamokų Kaip tapti nelaimingam lotuliukas.gif

"Gatvėje po žibintu girtas žmogus vis nesiliauja kažko ieškojęs. Prieina policininkas ir klausia, ką šis pametęs. Vyras atsako: "Raktą". Tuomet jie ieško dviese. Galop policininkas paklausia, ar vyras tikras, kad tą raktą pametė būtent čia, o anas atsako: "Ne, ne čia, anava ten, bet ten pernelyg tamsu".

Manote absurdiška? Jei taip, tai ir jūs ieškote ne ten. Tokių paieškų privalumas yra tas, kad jis, nors ir bergždžios, skatina ir toliau tęsti tą patį veiksmą.

...
visa kaltė suverčiama tam, kad praeities įvykiai susiklostė būtent taip ir kad kitaip nė negalėjo būti, ir tai laikoma dabartinio nelaimingumo priežastimi, šiame žaidime svarbiausia -taikytis prie ankstesnių, o ne dabarties sąlygų, laikytis įsitvėrus sprendimų, kurie kadaise puikiai tiko - lemdavo sėkmę arba net buvo vieninteliai įmanomi."

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 03, 23:11)
Abzoryte išgelbėjo Lietuvos rinktinę  lotuliukas.gif
Nu čia geras  lotuliukas.gif
P.S. kiek kėlinių iš viso esti?
Lietuva laimėjo?

MES LAIMĖJOM yahoo.gif assa.gif tease.gif first.gif sokiai.gif lithuania.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 03, 23:21)
Su jumis susidėjus ir knygas teks pradėti skaityti  biggrin.gif Gerą jūs man įtaką darote  ax.gif

Oi žinok aš irgi anksčiau tiek neskaičiau cool.gif ale viskas tik į gerą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 03, 23:35)
O siaip abzoryte kazkaip geros emocijos man su tavim susitikus drinks_cheers.gif  beje merginos 4 kelinys palaikom Lietuvius lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif
Papildyta:
LAIMIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kokia ten knyga vakar sakei skaitei abzoryte reiks ir man isigyt? g.gif

Ačiū 4u.gif O tu ten mažiau pergyvenk dėl savo gražaus veiduko drinks_cheers.gif

Aš tai vakar užsiminiau apie "Greitas maistas sielai". Lengvai skaitosi, nors iš esmės apie tą patį daug knygų. Tik man patinka paskaityti kaip rašo skirtingi autoriai. Nes kaip ir forume, vienam vieno mintys įtaigesnės, kitam kito smile.gif

Ale jau 12 tuoooooj blink.gif doh.gif Ryt juk pokalbis, o dar ryt galvą išsiplaut, išsidžiovint, pasipuošt, vajeeee doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
abzoryte aciu tau thumbup.gif drinks_cheers.gif grazaus miego.labanakt
Atsakyti
NA va,visos pabėgo,teks eit ir man miegot,nes ryt bus labai sunku keltis, o po to darbe snausiu.
Kad lietuviams patinka liūdėti, tai tiesa. Nors dabar daugiau pastebiu,kad ne liūdėti, o pavydėti mūsų tautai būdinga. Ir labai patinka džiaugtis kai kam nepasiseka. Darbe tuoj pasklinda kalbos,jei sužino kad kam kas blogo nutiko. Kai aš išgyvenau išsiskyrimą, buvo taip sunku,prasitariau dviem kolegėm, o žinojo visi ir kalbų buvo galybė. Atrodė,kad turi suprasti kaip negera,kaip širdį skauda, matėsi kaip aš baisiai atrodau,kai nukritęs svoris,paakiai pajuodę nuo nemigos....Bet...turbūt tai kažkam atrodė kaip labai įdomus įvykis.
Ačiū merginos,kad jūs tokios šaunios. Kur aš buvau anksčiau,kad jūsų neradau kai buvo nerealiai sunku.
LABANAKT
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 04, 00:11)

Ačiū merginos,kad jūs tokios šaunios. Kur aš buvau anksčiau,kad jūsų neradau kai buvo nerealiai sunku.
LABANAKT
bigsmile.gif

Laikykis paskaitinek pirmus temos puslapius gal pasisemsi pozityviu minciu ir kitaip imsi i viska ziuret thumbup.gif sekmes labankt
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 03, 23:35)
GV negalvok nesudalyvaut meete, mes kaip tik apie tave kalbejom,kad idomu kokia tu real:)))
p.s. man su rukymu prastai nelabai sekasi mest g.gif 
GV, kaip tau sekasi?kaip tavo grazuoliai laikosi? lotuliukas.gif

Jei nesiseka mesti- mažink bent jau.
Ir ką pliotkininkės prikalbėjot? biggrin.gif Paprasta aš, bet ne prasta. Normali mergiotė, kokių pilnas Vilnius- tik visada vaikštau išsišiepus. Man gera nuotaika 360 dienų per metus tongue.gif
Nežinau kaip laikosi. Senai mačiau. Nei su vienu iš jų nematau ilgesnio bendravimo. Senukas per daug panašus į mane- vėjo pamušalas (čia mano močiutė taip pasakytų), rusas- truputį valdingas (po padu tupėti nemėgstu). Ir visai jie negražuoliai, kai įsižiūri iš arčiau. Rusas kaip jau kažkada minėjau labai primena gorilą, o senukas ir yra senukas, tik kad biesas gerai išsilaikęs smile.gif Taip kad GV vis dar intensyviai ieško vyro, taip kad jei žinot kokį neblogą, prašau informuoti.
lotuliukas.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 23:48)
Žinok man rodos, kad nebankrutuotume smile.gif Žmonėms Lietuvoje ypatingai patinka liūdėti.

MES LAIMĖJOM yahoo.gif

Oi žinok aš irgi anksčiau tiek neskaičiau  ale viskas tik į gerą  thumbup.gif

Ale jau 12 tuoooooj  blink.gif doh.gif  Ryt juk pokalbis, o dar ryt galvą išsiplaut, išsidžiovint, pasipuošt, vajeeee  doh.gif

Dėl liūdesio tai tikra tiesa. Truputį paniurusi mes tauta. Bet prie verslo nesidedu- sąžininga esu ir nešvariu bizniu neužsiimsiu. biggrin.gif Pardavinėti liūdesį beveik tas pats kas naminukę stumdyti- abu dalykai griauna gyvenimus. biggrin.gif

SVEIKINU SIRGALES SU PERGALE.
clap.gif yahoo.gif lithuania.gif

Sėkmės dideliausios pokalbyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 21:31)
O kaip kitos? Vilte, Drugeli, Dovyyyle, Kissa, Jūs lyg ir žadėjote? Kokie ketinimai? smile.gif

O ką Xingute, Myliu_Ryga, Sušalusi, Essential masto?
Na pasireikškite mergytės, bo ne taip daug to laiko ir liko  4u.gif
Papildyta:
Tai va ir reikia sužinoti, kas ketina dalyvauti. Nes iš Vilniaus yra: GV, Kissa, Dovyyyle, Vilte, Drugelis (Xingute ir Myliu-Ryga irgi berods iš Vilniaus. O iš Kauno, CrazySun, Sušalusi ir aš biggrin.gif

Labas rytas,

na, bent jau aš šeštadienio popietę nieko kito nesuplanavau. Bet laikau kumštukus už Vilnių ax.gif
Atsakyti
Laba rytuka,

Nu musu krepsininkai saunuoliai. Tiesiog myliu Jasikeviciu ir Kaukena ir aisku visi kiti neblogi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kad taip sugebetu laikytis ir per visas kitas rungtynes!!!!!!!! Vakar tai emocijos liejosi per krastus clap.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif sokiai.gif assa.gif
Net siandie diena prasidejo su gera nuotaikele thumbup.gif tikiuosi tokia nuotaika prasilaikys ir visa diena rolleyes.gif

O kaip jumis siandie nuotaikytis, ar optimistiskai nusiteikusios???!!!!

Abzoryte sekmes poklabyje, manau tau viskas labai gerai pasiseks thumbup.gif
Atsakyti