Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 20:31)
O kaip kitos? Vilte, Drugeli, Dovyyyle, Kissa, Jūs lyg ir žadėjote? Kokie ketinimai? smile.gif

Mane šeima nori išsivežti, bet matysim, kaip bus. Labai noriu pasimeetint smile.gif

O pas mane liūdesys. Meilė atėjo, o žmogus išėjo sad.gif Niu, ir kas mane prakeikė? Susipakavau tą jausmą ir įsidėjau į gilų stalčių. Velniai žino kada aš jį beištrauksiu. Jau ir taip ilgai ilgai laikiau. Ir še tau sad.gif
Atsakyti
As uz meeta Vilniuje wink.gif

Drugeli, kaip tai isejo???
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 04, 09:16)
Drugeli, kaip tai isejo???

Vakar susitikom, plepėjom, na ir šiaip nelengva vyrą prakalbinti, juolab apie visokius santykius.. Tai va, ir paaiškėjo kad jis jausmų jokių nenori, jų neturi ir nenori turėti, nes "neapsimoka". Supratau, kad jam žiauriai žiauriai skauda po ex. O čia dar aš su savo meilėm. Tai va taip ir išėjo sad.gif Parūkėm ir atsisveikinom.
Atsakyti
Jo....O tavo jausmai jam? dideli jau??
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 04, 10:21)
Vakar susitikom, plepėjom, na ir šiaip nelengva vyrą prakalbinti, juolab apie visokius santykius.. Tai va, ir paaiškėjo kad jis jausmų jokių nenori, jų neturi ir nenori turėti, nes "neapsimoka". Supratau, kad jam žiauriai žiauriai skauda po ex. O čia dar aš su savo meilėm. Tai va taip ir išėjo sad.gif Parūkėm ir atsisveikinom.

***** blemba.. man labai panašiai įvyko verysad.gif tik jis dar pasakė, kad jaučia man pačius draugiškiausius jausmus (nieko sau miegoti su tuo, kuris tau tik draugas?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 04, 09:24)
Jo....O tavo jausmai jam? dideli jau??

Vakar atrodė kad patys didžiausi biggrin.gif Na, yra jausmai, tikrai, jis vienintelis kuriam rūpėjo kas dėl ko ir kodėl manyje viskas ledu užšaldyta. O aš, vištelė, savimi per labai užsiėmus buvau ir nemačiau, kad šalia toks pats užsišaldęs žmogeliukas..

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 04, 09:30)
***** blemba.. man labai panašiai įvyko  verysad.gif  tik jis dar pasakė, kad jaučia man pačius draugiškiausius jausmus (nieko sau miegoti su tuo, kuris tau tik draugas?)  g.gif

Būtent. Jis sako, kad aš jam brangi. Kad rūpiu. Bet nenori nieko mylėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 04 rugsėjo 2007 - 09:44
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 04, 10:44)
Būtent.  Jis sako, kad aš jam brangi. Kad rūpiu. Bet nenori nieko mylėti.

Po tokių žodžių ir pykti nelabai išeina.. tik liūdna liūdna...
laikykis, aš su tavimi, per daug gerai žinau ką tai reiškia 4u.gif
Atsakyti
Bet daznai buna, kad zmones po sunkiu ir skaudziu issiskyrimu tiesiog itikina save, kad negali ir nenori myleti. Taciau vistiek po kiek laiko jie supranta, kad tai buvo tik saves apgaudinejima. Todel manau, kad nereikia visiskai prarasti vilties, galbut dar reikia truputi laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 04, 09:44)

Būtent.  Jis sako, kad aš jam brangi. Kad rūpiu. Bet nenori nieko mylėti.

Ai nu nezinau...as nelabai suprantu toki pasakyma...kaip galima nenoreti myleti g.gif
Na as pati, irgi nedegu noru aklai pamilti kazka...bet jei abu zmogeliukai panasus, abu kazka bando - tai kam spyriotis ir atsisakyti jausmu...
Atsakyti
Nemanau, kad galima labai kategoriškai save nuteikti nemylėti. Jausmai ateina patys.. arba ne... verysad.gif
tiesą sakant, kartą ir aš pati nenorėdama įžeisti žmogaus pasakiau, kad tiesiog nenoriu nieko jausti, kad man su juo tik šiaip gera.. po kelių mėnesių apie tai net nebegalvojau, atsirado kitas ir man apsisuko galva bigsmile.gif
tačiau viskas pasisuko bumerangu.. ir netgi dvigubai.
Atsakyti
Drugeli, gal skaudžiai nuskambės ką pasakysiu,bet tai didelė dalis tiesos. Jei būtum ta,kuri jam labai labai patiktų,kuria labai susižavėtų,pamirštų jis savo ex ir nesakytų,kad dar nepagijęs,kad dar širdis užšaldyta,kad dar negali mylėt. Jam gera su tavim kaip su drauge,tik tiek. Pati kažkada maniau taip kaip tu. Tačiau paskaitinėjau literatūra,pabendravau su vyriška gimine ir supratau,kad taip sakoma,kai dar nesutiktas tas žmogutis,su kuriuo pamirštam skaudžią praeitį. Sorry kad taip rašau. Labai gerai suprantu ką išgyveni. Visai nesenai buvau sutikusi panašų vyruką. Buvo labai gera bendraut, atrodė,kad tuoj tuoj kažkas užgims pas mus,o abu buvom po labai skaudžių išsiskyrimų. Deja....pajutau kaip tolsta ir kai paklausiau kas vyksta,tada gavau panašų atsakymą kaip ir taviškis-dar nepasiruošęs kažkam daugiau,dar žaizdos kraujuoja, o aš nerealiai faina,gera,žavi,protinga.....Nori bendraut,bet.....Man tik tiek nereikia,nes tai neveda į niekur. Ledai neatitirps su manim, tik su kita,kuria kada nors sutiks.
Tokia realybė.
Neliūdėk. Gal geriau manyt,kad tai ne tas žmogus,kuris vertas tavosios meilės.
Papildyta:
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 04, 10:52)
Nemanau, kad galima labai kategoriškai save nuteikti nemylėti. Jausmai ateina patys.. arba ne...  verysad.gif
tiesą sakant, kartą ir aš pati nenorėdama įžeisti žmogaus pasakiau, kad tiesiog nenoriu nieko jausti, kad man su juo tik šiaip gera.. po kelių mėnesių apie tai net nebegalvojau, atsirado kitas ir man apsisuko galva  bigsmile.gif
tačiau viskas pasisuko bumerangu.. ir netgi dvigubai.

taip,jausmai ir protas-du nesuderinami dalykai. Jausmai neklausia ar gali jau ateit ar dar ne??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 04, 10:00)
Jei būtum ta,kuri jam labai labai patiktų, kuria labai susižavėtų, pamirštų jis savo ex ir nesakytų, kad dar nepagijęs, kad dar širdis užšaldyta, kad dar negali mylėt.

Labai gerai žinau. Pati taip jau sugalvojau smile.gif Dar galvoju, kad pati prisišaukiau - taip esu įskaudinus du vaikinus. Ir vis galvojau, kad ir man teks pabūti ta, kuri "labai geras, nuostabus brangus draugas". Bet ne daugiau. Dėsninga.

O ar tai ne tas žmogus, kuris vertas manos meilės.. Vertas, ojoj kaip vertas. Vis atrodė kad rasiu kažką geriau, kad labiau ir kažkaip kitaip viskas bus -iau. Po kurio laiko supratau kad niekur nereikia blaškytis - jis čia, šalia. Bet taip, neabejoju, kad atsiras tokia, kuri iškart jį privers drugeliu skraidyti. Na, ką darysi..
Atsakyti