Uzsirasiau antakiu korekcijai vasku, nes vargstu su savo krumais
Grizusi parasysiu ispudzius, jeigu patiks, ismeginsiu ateityje ir kitas proceduras. Nes kaip tik man pakeliui i namus salonas yra.

Na, man tai labai patiko
Puikus salonas, labai grazus, malonus aptarnavimas. Mergaite antakius sutvarke per 5min, manau ten lankysiuose ir ateityje

Puikus salonas, labai grazus, malonus aptarnavimas. Mergaite antakius sutvarke per 5min, manau ten lankysiuose ir ateityje

Ruta, ji atlieka ir manikiurus bei pedikiurus ir visas depiliacijas. 15lt

QUOTE(Masha @ 2009 05 15, 14:05)
O paprasta antakiu korekcija irgi 15lt?
QUOTE(Malena @ 2009 05 15, 13:59)
O paprasta antakiu korekcija irgi 15lt?
Raso, kad 15 http://www.eslauda.lt/kirpykla
labas
Kas ka gero girdejote apie Figaro dirbancia visaziste Ausra? O gal teko makiaza pas ja darytis?

Aš tai atradau gerą manikiūrininkę Oksaną Grigiškėse ( nors ir nelabai patogu važiuoti ten, tolokai išeina, bet geresnės manikiūrininkės neradau), salonas "Šarmas" manikiūras 30lt. Labai kruopščiai dirba ir gražiai nulakuoja nagučius..
Ir kirpėja iš to salono Marina man patinka...
Kerpuosi, dažau plaukus jau daug metų pas ją.. Kaina 50Lt.
Bet čia tik mano atradimai, kurie man atitiko ( kainos ir kokybės santykiu).. Kitom gali ir nepatikti..

Ir kirpėja iš to salono Marina man patinka...

Bet čia tik mano atradimai, kurie man atitiko ( kainos ir kokybės santykiu).. Kitom gali ir nepatikti..

Sveikos, merginos
Gal kas zinot pedikiurininkes Grazinos, kuri iki siol dirbo Visunitoje mobiluji telefona? Buciau labai dekinga, jeigu atsiustumet. O gal zinot, kokiam grozio salone ji dabar dirba?
Gal kas zinot pedikiurininkes Grazinos, kuri iki siol dirbo Visunitoje mobiluji telefona? Buciau labai dekinga, jeigu atsiustumet. O gal zinot, kokiam grozio salone ji dabar dirba?
Gera kirpeja Vida is Siaures miestelio Diva salono, ten ir pedikiura tvarkausi pas Reda 70 lt
Gera kosmetologe Lina is Kosmedijos (antakius irgi sutvarko)
QUOTE(ivakara @ 2009 10 14, 20:58)
Gera kirpeja Vida is Siaures miestelio Diva salono, ten ir pedikiura tvarkausi pas Reda 70 lt
O lina is kosmedijos daro veido valyma?
as tai pas ja permanentini dariau