Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Vilniuje

O ka ruosies daryt?Gryzus papasakok 4u.gif
Atsakyti
Uzsirasiau antakiu korekcijai vasku, nes vargstu su savo krumais biggrin.gif Grizusi parasysiu ispudzius, jeigu patiks, ismeginsiu ateityje ir kitas proceduras. Nes kaip tik man pakeliui i namus salonas yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masha: 13 gegužės 2009 - 19:56
Na, man tai labai patiko thumbup.gif
Puikus salonas, labai grazus, malonus aptarnavimas. Mergaite antakius sutvarke per 5min, manau ten lankysiuose ir ateityje 4u.gif
Atsakyti
O kiek kainavo procedura?
Koks vardas tos meistres?
Atsakyti
Ruta, ji atlieka ir manikiurus bei pedikiurus ir visas depiliacijas. 15lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 05 15, 14:05)
Ruta, ji atlieka ir manikiurus bei pedikiurus ir visas depiliacijas. 15lt 4u.gif

O paprasta antakiu korekcija irgi 15lt?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 15, 13:59)
O paprasta antakiu korekcija irgi 15lt?

Raso, kad 15 http://www.eslauda.lt/kirpykla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masha: 15 gegužės 2009 - 16:30
labas 4u.gif Kas ka gero girdejote apie Figaro dirbancia visaziste Ausra? O gal teko makiaza pas ja darytis?
Atsakyti
Aš tai atradau gerą manikiūrininkę Oksaną Grigiškėse ( nors ir nelabai patogu važiuoti ten, tolokai išeina, bet geresnės manikiūrininkės neradau), salonas "Šarmas" manikiūras 30lt. Labai kruopščiai dirba ir gražiai nulakuoja nagučius.. mirksiukas.gif
Ir kirpėja iš to salono Marina man patinka... mirksiukas.gif Kerpuosi, dažau plaukus jau daug metų pas ją.. Kaina 50Lt. thumbup.gif
Bet čia tik mano atradimai, kurie man atitiko ( kainos ir kokybės santykiu).. Kitom gali ir nepatikti.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gugė: 25 rugpjūčio 2009 - 13:25
Sveikos, merginos
Gal kas zinot pedikiurininkes Grazinos, kuri iki siol dirbo Visunitoje mobiluji telefona? Buciau labai dekinga, jeigu atsiustumet. O gal zinot, kokiam grozio salone ji dabar dirba?
Atsakyti
Gera kirpeja Vida is Siaures miestelio Diva salono, ten ir pedikiura tvarkausi pas Reda 70 lt
Gera kosmetologe Lina is Kosmedijos (antakius irgi sutvarko)
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2009 10 14, 20:58)
Gera kirpeja Vida is Siaures miestelio Diva salono, ten ir pedikiura tvarkausi pas Reda 70 lt
Gera kosmetologe Lina is Kosmedijos (antakius irgi sutvarko)

O lina is kosmedijos daro veido valyma?
as tai pas ja permanentini dariau smile.gif
Atsakyti