Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Vilniuje

QUOTE(almuteee @ 2009 04 02, 21:08)
atgaivinam tema..  4u.gif

Basanaviciaus g pradzioj, prie troleibusu stoteles atsidare soliariumas naujas. gal kam nors jau teko ten buti? ant duru raso, kad 1min=1lt.
kaip ispudziai?

o kurioj butent vietoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 04 02, 21:37)
o kurioj butent vietoj?  ax.gif

prie pat stoteles. salia drabuziu parduotuves "50 cent". tai va, jau spejau uzeiti. ten kol kas pora savaiciu bus 1min-1lt. todel abonementu kol kas nebus.
sake yra 2 gulimi, ir 2 stovimi soliariumai. pati dar neisbandziau smile.gif
Atsakyti
na as vaikstau į solisan, tą patį, kur netoli zaros. vilniaus gatvėj. na ir man ten patinka. visada einu į stovima mega....(ten kaškokį) biggrin.gif visad po 4min.5lt. ir kolkas nesiskundžiu. nes oranžinė būt nenoriu biggrin.gif tai man gerai, švelnus įdegis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas pasiulys salona kur gerai pesiotu antakius?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 17, 15:26)
Kas pasiulys salona kur gerai pesiotu antakius?

Kol nemokėjau pati tvarkytis, buvau daug isbandžiusi, bet po to atradau meno mokyklos stotelėje salona "Anleksa", ten ganetinai brangu antakiu nudazymas ir pesiojimas 20 Lt kainuodavo, dabar kiek nežinau g.gif Bet man laabai patiko. Vaikščiodavau pas Leną.
Atsakyti
Pakeičiau darbą ir ieškau Vilniaus centre aplink Gedimino pr. geros manikiūrininkės. Ką galite parekomenduoti (su kainomis)?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2009 04 02, 21:08)
atgaivinam tema..  4u.gif

Basanaviciaus g pradzioj, prie troleibusu stoteles atsidare soliariumas naujas. gal kam nors jau teko ten buti? ant duru raso, kad 1min=1lt.
kaip ispudziai?

Buvau as cia,man nepatiko. Interjeras fainas, viskas nauja,grazu, bet apie soliariumus ir DAR KAIP NAUJUS (turetu buti) tai nieko gero pasakyt negaliu. Dar kosmetikakazkokia neaiski pas juos... ONYX g.gif
Atsakyti
.. idomu butu pabandyt ten nueit ax.gif .... nes mano soliariuma uzdare tai ieskau naujo blush2.gif buvau pakolkas tik "labamboj" prie lvovo stoteles ir "sacharoj" europoj... tai galiu pasakyt kad nei ten nei ten nepatiko schmoll.gif patys soliariumai tai nieko ... bet aptarnavimas doh.gif "labamboj" tai siaip matos tokie visai nieko panele, tik gal nuotaikos nebuvo ar ka blush2.gif bet "sacharoj" tai tyliu doh.gif nei labas nei viso gero, ivarae i ta kabina kaip suni koki ... ne ne ne .. neisiu ten daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Malonus aptarnavimas ir visa kita puikiai S.Zukausko g. Saharoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2009 05 05, 10:23)
.. idomu butu pabandyt ten nueit  ax.gif  .... nes mano soliariuma uzdare tai ieskau naujo  blush2.gif  buvau pakolkas tik "labamboj" prie lvovo stoteles ir "sacharoj" europoj... tai galiu pasakyt kad nei ten nei ten nepatiko  schmoll.gif  patys soliariumai tai nieko ... bet aptarnavimas  doh.gif  "labamboj" tai siaip matos tokie visai nieko panele, tik gal nuotaikos nebuvo ar ka  blush2.gif  bet "sacharoj" tai tyliu  doh.gif  nei labas nei viso gero, ivarae i ta kabina kaip suni koki ... ne ne ne .. neisiu ten daugiau  schmoll.gif

Lvovo g. Labamba uzdare?Gal zinot kodel?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 05, 16:17)
Lvovo g. Labamba uzdare?Gal zinot kodel?

.... nesuzdare lvovo labambos ... schmoll.gif .. ne taip supratai blush2.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Eslauda zveryne? Rytoj keliauju ax.gif
Atsakyti