Dabar ir per Tv reklamuoja,ir parduotuvėse mačiau pakelių su MAGGI mišiniu ,,idėja pietums":vištienos plovas,vištiena su paprikomis,dar kažkas.
Ten kaip supratau tereikia mėsos (vištienos krūtinėlės) ir daržovių (morkos + svogūnai),o tą sausą mišinį iš pakelio paruošti kaip padažą patiekalui.
Tik ar skanu?gal kas bandėt,pasidalinkite,ar patiko,ar geras skonis?
as bandziau misini plovui. labai skanu
, toks astrokas.

Bendradarbe dare su grietineles padazu. Tai krutinele truputi palaike su prieskoniais , o po to dare kaip parasyta ant pokelio, ir kepe orkaiteje. Sake, kad skonis pasakiskas, gavosi labai sultinga ir minksta

Reiks pabandyti, o ten padazas sutirsteja ar kaip? Ar uztenka prieskoniu, ar reikia, kaip cia kazkas sake pamarinuoti?
Bandziau grietineles padaza - buvo prisegtas prie kazkokio zurnalo kaip reklama, tai surizikavau. Skonis gal ir nieko, bet pati daugiau nepirksiu - sintetika jauciasi...
Jau geriau nusipirkti grietineles, imaisyti norimu sausu prieskoniu, truputi krakmolo, kad sutirstetu, ir viskas. Tikrai nebutu sudetinga.
Lona> padazas sutirsteja, nes jame berods yra krakmolo milteliu.

Jau geriau nusipirkti grietineles, imaisyti norimu sausu prieskoniu, truputi krakmolo, kad sutirstetu, ir viskas. Tikrai nebutu sudetinga.
Lona> padazas sutirsteja, nes jame berods yra krakmolo milteliu.
As irgi bandziau ta grietineles padaza. Man, asmeniskai, labai neskanu, tik vistiena sugadinau
Kazkoks labai idomus skonis, nenaturalus. Tikrai daugiau butent sito tikrai nepirksiu. Gal kada susigundysiu kita kazkuri pabandyt, bet kazkaip dabar dar ranka nekyla

Pats skaniausias tai padažas"befstroganof"(ar kaip ten, ant pakelio maži mėsos gabaliukai padaže) tai
Až ir su mėsą, ir su vištieną dariau, labai jau skanu
Nebūtinai daryt kaip ten parašyta(tik padažiuką su grietinėlę praskiest, pagal "taisykles"),Aš netgi bulvės bandžiau patroškint jame - skanu
Jie visi skanūs, gal tik kuris plovui, tai man nelabai
Pabandykit, nepagailėsit

Aš nusipirkau tą plovui,tai tik pauosčiau kol kas...:)tai kažkoks rūgštus kvapas.
Musu sunus reklamos auka-tai issireikalavo, kad nupirktume padaza vistienai. Nezinau, mano vyrams patiko, o man ne-ir skonio per mazai, ir is tiesu juntu sintetika...
Vyrams gaminsiu, labai jau tiko
.
Vyrams gaminsiu, labai jau tiko