Įkraunama...
Įkraunama...

MAGGI idėja pietums

Vat ir as pabandziau!Ir super duper gavosi!!!Zinot kame esme?Ta grietinele reik isplakt su tais prieskoniais iki standumo, vo tada uzdedi ant tu krutineliu:)tadaminkstutes skanutes ir jokios sintetikos nesijaucia visai.Bandysiu sendi plova daryt...
Atsakyti
Nu aš irgi reklamos auka- bandžiau tas krūtinėles... Sausos, sprangios man jos gavosi... Kur kas geriau gaunasi dieną kitą pamarinavus ir ant keptuvės. Tada sultingos tokios...
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2005 03 07, 12:09)
Vat ir as pabandziau!Ir super duper gavosi!!!Zinot kame esme?Ta grietinele reik isplakt su tais prieskoniais iki standumo, vo tada uzdedi ant tu krutineliu:)tadaminkstutes skanutes ir jokios sintetikos nesijaucia visai.Bandysiu sendi plova daryt...

Bandziau as ta plova daryti. Darant viska paciai 1000 kartu skaniau gaunasi.Vien zo baisiai nusivyliau,gerai,kad tik 2 litu kainavo.
Atsakyti
Ir as bandziau Maggi ideja ir su vistiena ir su jautiena, tipo befstrogena. Niu gavosi neblogai, bet manau neverta moketi 2 litus uz vienkartinius prieskonius, juk kuo puikiausiai iseina ir paprastai vistienos prieskoniuose pamarinavus majoneze, ir minksta ir skani gaunas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
bandžiau befstrogeno padažą su jautiena, kiauliena ir su žvėriena, labai liuks gavosi. Dariau su paprasta grietine , ne su grietinėle (pigiau ir geriau)thumbup.gif Bet jei per daug mėsos tai gaunasi per sausa, reikia iš kelių pokelių daryti. Nes kai plovą dariau buvo be skonio ir reikėjo dar prieskonių pridėti, nes neapskaičiavau kad bus jo dvigubai, o padažą dariau vienai porcijai. Man šie padažai labai jau thumbup.gif Laukia dar eksperimentai su vištiena
Atsakyti
o as bandziau misini vistienai su grietinele. tik as ta misini dejau ne i vistiena, o i saldytas darzoves( brokoliai, kalafiorai, morkos ir t.t.) plius pakepinau pries tai svogunu, cesnaku ir sampinjonu pridejau, tada uzpyliau ta misini ir pakaitinau. nu visai skanu ir nesijaucia sinetikos. o vistiena iskepiau orkaiteje, bulvytes ir tos darzoves- nu pietus thumbup.gif
Atsakyti
as taipogi bandziau seimynai vakariene pagardinti befstrogeno padažu. Dariau su grietinele. Nu man tai be galo patiko liuks thumbup.gif
Atsakyti
bandziau vistienai su zolelemis ir grietinele. Man tai visai nieko atrode, visai skanu, bet vyras tai atsisake valgyti, jau sake fuuu, geriau liksiu alkanas. Jam skonis kazkoks tragiskas pasirode cry.gif
Atsakyti
Jau kažkur rašiau, kad bandžiau daryti plovą. FUI. Šuo ir suėdė viską. Net kvapas buvo nemalonus...
Atsakyti
Dariau plova- man nepatiko, o vat vistiena, tai thumbup.gif gavosi. Miltelius maisiau su Rama grietinele virimui ir kepimui
Atsakyti
Bandžiau aštrų vištienos troškinį su svogūnais ir pomidorais thumbup.gif Labai skanu buvo, toks rūgštokas, bet patiko tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 04 13, 16:45)
Bandžiau aštrų vištienos troškinį su svogūnais ir pomidorais  thumbup.gif  Labai skanu buvo,  toks rūgštokas, bet patiko tikrai  biggrin.gif

Niu kaip tik ir aš tokį nusipirkau.
Ant pakelio parašyta aštriai vištienai,
kur eilutė ko dar reikės, išvardinta svogūno galvutės...

niu įsimečiau pardėj visko ko reikia.
o kai jau beveik padariau patiekalą atsirado sakinys, kad sudėkite pomidorus doh.gif doh.gif doh.gif

pasipiktainau, kad net galvojau, kad tuoj skundą rašysiu.
nu neturiu aš laiko parduotuvėj viso teksto skaityti, kaip ir pasitikiu ta eilute, kuri tam ir reikalinga, kad palengvintų procesą.

bet čia tecninė dalis.
rezultatas man nepatiko.
mes mėgstame aštrius patiekalus, tai šito padažo aštrumas toks abejotinas.
20 min. pakaitinus apkeptą vištieną, žinoma ji perkepė ir nebuvo skani.

žodžiu daugiau schmoll.gif niekada nepirksiu, nes nesupratau, už ką 1,69 sumokėjau.
matyt už idėją biggrin.gif
Atsakyti