Įkraunama...
Įkraunama...

MAGGI idėja pietums

Man taip pat nepatiko. Tiesiog tragiška. Sugadintas maistas. Koks skirtumas-pilti tiesiog grietinėlę, dėti prieskonių ir, jei reikia tirštumo krakmolo/miltų/ryžių miltų? Bus n-kartų skaniau, pigiau, sveikiau.
Atsakyti
Befstrogena bandziau daryti, seip tai skonis geras, tik jautiena reikia iki padazo supilimo ilgiau patroskinti, nes mano seimynoje labiau megsta gerai istroskinta maista, o ne puzalia mesa.
Atsakyti
ir kaip dabar žinot - pusei bandžiusių patiko,pusei -ne.Teks pačiai bandyt...Bet jei sakot,kad jaučiasi sintetika- tai jau žinau,kad nepatiks.
Atsakyti
Sveikos, seimininkeles!
as is Vokietijos.Cionai Maggi iprasta, daugelis naudoja.Ne visiems patinka, o ir nevisi pernesa daugelyje receptu esanti "skonio sustiprintoja", buna ir alergiju.Tuomet ir naudoti nepatartina.Tad jei kas sako, kad chemija jaucia, matyt jam nereikia...
Atsakyti
Kepiau vistos krutineles su tuo grietineles padazu, tai mano vyrui labai jau nepatiko, nes pati vistiena gan sausa, o tas padazas tai nieko, o man visai skanu buvo
Atsakyti
Išbandžiau kelių rūšių "idėjas". Aštrus, skirtas keptuvėj gaminti - valgoma, bet nieko ypatingo....... Baltas, skirtas orkaitėj kepti - kol kepa, labai skaniai kvepia česnakais.....bet krūtinėlė gavosi sausoka ir nelabai skani........ Labiausiai patiko raudonas (atrodo su paprika) mišinys, skirtas orkaitėj kepti. Tik vietoj krūtinėlės dėjau vištos blauzdeles. Mėsa minkštutė....padažas skanus....patiko visai šeimai thumbup.gif
Atsakyti
Kai tikra reklamos auka, pradėjau bandyti vieną po kito. Išbandžiau su česnaku vištienai, befstrogenui, o paskutinį kartą susipirkau viską vištienai su paprika ir pamiršau tą Magi pakutį cry.gif
Nu ką, alkanų gi nepaliksi, įtryniau vištieną prieskoniais vištienai, sudėjau į tą grietinėlę druską (kad tokia normaliai sūri būtų), įdejau maltos džiovintos raudonos paprikos, truputį kario, pora šaukštų ekstra miltų, išmaišiau, ir padariau viską kaip pagal tą pakutį. Buvo labai skanu. Daugiau Magi nebeperku.
Atsakyti

o aš bandžiau irgi su vištiena, tai nežinau ar sukepė man, bet padažo kaip tokio nebeliko -sukepė. o ir vištiena saua gavosi.

o pats skaniausias befstrogenui - niam niam niam. kažkas rašė kad jautiena pusžalė buvo. aš ją troškinau, paskui ragavau ir kai liux buvo įpyliau padažo ir dar patroškinau.

daugiau nieko nebandžiau, bet dar bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi bandžiau du kartus. Vieną kartą su paprikomis, tai turbūt per ilgai orkaitėj palikau, tai sukepė ir to padažo neliko, tai ir vištiena sausa buvo... O antrą kartą kažkokį baltą su žolelėm (ar kuo ten ax.gif ), tai viskas buvo chiki ir padažo buvo ir vištiena minkšta, niam niam... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2005 02 16, 11:41)
Sveikos, seimininkeles!
as is Vokietijos.Cionai Maggi iprasta, daugelis naudoja.Ne visiems patinka, o ir nevisi pernesa  daugelyje receptu esanti "skonio sustiprintoja", buna  ir alergiju.Tuomet ir naudoti nepatartina.Tad jei kas sako, kad chemija jaucia, matyt jam nereikia...

Aš irgi jaučiu ta "chemijos" skonį doh.gif Ilgai nevalgiau tokio sintetinio maisto, tai kai pripratau be šito, dabar visai netraukia. Beje, nėščioms nepatartina valgyti, nes tas "skonio pagerintojas" -mononatrio glutamatas labai alergizuoja vaikelį.
Atsakyti
QUOTE(aurore @ 2005 02 15, 13:23)
As irgi bandziau ta grietineles padaza. Man, asmeniskai, labai neskanu, tik vistiena sugadinau  doh.gif Kazkoks labai idomus skonis, nenaturalus. Tikrai daugiau butent sito tikrai nepirksiu. Gal kada susigundysiu kita kazkuri pabandyt, bet kazkaip dabar dar ranka nekyla  smile.gif

Man irgi tas pats. Nu kvapas tai, nemoku apsakyti, kažkokia sintetika. Jau geriau būčiau vištienos prieskonius naudojus, ir skaniau ir pigiau
Atsakyti
Prisiziurejus reklamu irgi sugalvojau sventinius pietus paruosti. Pirkau ta balta misini su zolelem vistienai ruosti. Deja, sveciai is mandagumo sake kad skanu. O ir paciai nepatiko, nors kol kepe kvepejo skaniai...
Atsakyti