Esu bandziusi "balandelius kitaip" , man nelabai patiko, bet vat tas misinukas sonkauliukams, tai pasaka
gaunasi skanuciai ir minkstuciai.

Su Maggi misiniu,esu troskinusi zuvies file gavosi labai skaniai
esu gaminusi bulviu ir kumpio apkepa,makaronu apkepa su malta mesa.Tikrai skaniai gaunasi 
Papildyta:
Taip vistienos krutinele tikrai labai skani gaunasi su Maggi misiniu

Papildyta:
QUOTE(Lašelis @ 2005 02 15, 09:46)
Bendradarbe dare su grietineles padazu. Tai krutinele truputi palaike su prieskoniais , o po to dare kaip parasyta ant pokelio, ir kepe orkaiteje. Sake, kad skonis pasakiskas, gavosi labai sultinga ir minksta

Taip vistienos krutinele tikrai labai skani gaunasi su Maggi misiniu

Man labiausiai patiko "Balandeliams kitaip". Tik kazkodel jis baigia pasitraukti is prekybos..

Isragavome kelias rusis: balandeliai kitaip-labai patiko, vistiena keturiu suriu padaze-musu seimai nelabai
,bulviu apkepui su malta mesa-tikrai neblogai, o vakar pabandziau idea naminiam troskiniui-super

Kai pritrūksta idėjų ar neturiu daug laiko suktis prie viryklės "Maggi" pagelbėja..Paskutinį kartą ruošiau vištieną 4 sūrių padaže
Tik grietinėlės pyliau ne 250 ml kaip rašo, o daugiau, tada lieka dar padažo..
Nepatiko balandėliai kitaip,visi kiti
Tik, kad nėra itin sveika..tačiau mėsytės tampa sultingos, krenta nuo kaulų..

Nepatiko balandėliai kitaip,visi kiti

As daznai kepu sparnelius su Magi idea misiniu
Nesenai bandziau krutinele 4 suriu padaze, siaubas kazkoks, koks kvapas
Man baisiai nepatiko, namus vedinau paskui puse dienos, o ragavau nosi uzsikimsus
Daugiau nedarysiu

Kepiau sultingas vištienos šlauneles "Maggi Idea Papyrus" lapeliuose su prieskoniais - tikrai nesitikėjau, kad taip skaniai pavyks, o dar ir labai greit iškepė keptuvėje ir visai be riebalų
. Turiu dar kalną visokių papirusų bei kitokių "idėjų pietums" - reiks išbandyti, kai nebus minčių ar laiko, kada gaminti.