vakar isbandem traskias vistienos juosteles, labai patiko

Visus magi esu išbandžiusi.. Skaniausi man tai tas padažas vištienai ir balandėliai kitaip

užvakar bandžiau traškias vištienos juosteles. Labai nepatiko. Visų pirma, juostelės nebūna traškios, antra - man, kaip minimaliai vartojančiai druską, buvo labai sūru. Padažas irgi nei šioks nei toks, man skaniau išeina pačiai susimašius padažus ir pridėjus prieskoninių žolelių bei česnako.
Taigi daugiau niekada nekartosiu
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 28, 16:06)
užvakar bandžiau traškias vištienos juosteles. Labai nepatiko. Visų pirma, juostelės nebūna traškios, antra - man, kaip minimaliai vartojančiai druską, buvo labai sūru. Padažas irgi nei šioks nei toks, man skaniau išeina pačiai susimašius padažus ir pridėjus prieskoninių žolelių bei česnako.
Norint traškumo reik be aliejaus kepti
Mes labai dažnam perkamės ir darom. Nėra labai labai skanu, bet gan greita ir galvos sukt nereikia
Bandžiau keletą idėjų,nepatiko,sintetika vien
tai nebeperkam visai,geriau kažką pačiai pasidaryt

QUOTE(Aglėja @ 2012 04 11, 13:38)
Bandžiau keletą idėjų,nepatiko,sintetika vien
tai nebeperkam visai,geriau kažką pačiai pasidaryt

Visiskai pritariu

QUOTE(hirundo* @ 2012 03 28, 16:06)

Beje,kiek isbandziau Maggi ideju,visomis nusivyliau.Visus tuos patiekalus galima pasigaminti paciam labai greitai su svieziais produktais,o ne is milteliu.
Esu bandžiusi, labiausiai patiko vištienai grietinėlės ir žolelių padaže
bet daugiau nesu pirkusi, nes manau jog ten pilna sintetinių maisto priedų, geriau jau pačiam pasigaminti viska nuo A iki Z tada bent jau žinai ką įdėjai

QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 04, 11:34)

QUOTE(Blakstute @ 2012 05 08, 10:28)
man irgi skanu

bandziau tik balandelius kitaip...neblogai...bet laisvai galima ir paciai toki pasidaryti

Išbandėm ir mes visas rūšis, bet man labiausiai patiko balandėliai kitaip ir padažas su žolelėmis vištienai.. Mmmmm.. su ryžiukais labai eina