Įkraunama...
Įkraunama...

MAGGI idėja pietums

vakar isbandem traskias vistienos juosteles, labai patiko smile.gif
Atsakyti
Visus magi esu išbandžiusi.. Skaniausi man tai tas padažas vištienai ir balandėliai kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
užvakar bandžiau traškias vištienos juosteles. Labai nepatiko. Visų pirma, juostelės nebūna traškios, antra - man, kaip minimaliai vartojančiai druską, buvo labai sūru. Padažas irgi nei šioks nei toks, man skaniau išeina pačiai susimašius padažus ir pridėjus prieskoninių žolelių bei česnako.
Taigi daugiau niekada nekartosiu
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 28, 16:06)
užvakar bandžiau traškias vištienos juosteles. Labai nepatiko. Visų pirma, juostelės nebūna traškios, antra  - man, kaip minimaliai vartojančiai druską, buvo labai sūru. Padažas irgi nei šioks nei toks, man skaniau išeina pačiai susimašius padažus ir pridėjus prieskoninių žolelių bei česnako.

Norint traškumo reik be aliejaus kepti

Mes labai dažnam perkamės ir darom. Nėra labai labai skanu, bet gan greita ir galvos sukt nereikia
Atsakyti
Bandžiau keletą idėjų,nepatiko,sintetika vien rolleyes.gif tai nebeperkam visai,geriau kažką pačiai pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 04 11, 13:38)
Bandžiau keletą idėjų,nepatiko,sintetika vien  rolleyes.gif tai nebeperkam visai,geriau kažką pačiai pasidaryt

Visiskai pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 28, 16:06)
užvakar bandžiau traškias vištienos juosteles. Labai nepatiko. Visų pirma, juostelės nebūna traškios, antra  - man, kaip minimaliai vartojančiai druską, buvo labai sūru. Padažas irgi nei šioks nei toks, man skaniau išeina pačiai susimašius padažus ir pridėjus prieskoninių žolelių bei česnako.

drinks_cheers.gif visiskai nepatiko.Kazkoks sintetinis,greitojo maisto skonis.
Beje,kiek isbandziau Maggi ideju,visomis nusivyliau.Visus tuos patiekalus galima pasigaminti paciam labai greitai su svieziais produktais,o ne is milteliu.
Atsakyti
Esu bandžiusi, labiausiai patiko vištienai grietinėlės ir žolelių padaže smile.gif bet daugiau nesu pirkusi, nes manau jog ten pilna sintetinių maisto priedų, geriau jau pačiam pasigaminti viska nuo A iki Z tada bent jau žinai ką įdėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 04, 11:34)
Norint traškumo reik be aliejaus kepti

drinks_cheers.gif padedu orkaitėje ant grotelių, ir gaunasi normalios, traškios, skanios.
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 05 08, 10:28)
drinks_cheers.gif  padedu orkaitėje ant grotelių, ir gaunasi normalios, traškios, skanios.

man irgi skanu smile.gif
Atsakyti
bandziau tik balandelius kitaip...neblogai...bet laisvai galima ir paciai toki pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
Išbandėm ir mes visas rūšis, bet man labiausiai patiko balandėliai kitaip ir padažas su žolelėmis vištienai.. Mmmmm.. su ryžiukais labai eina wub.gif
Atsakyti