Man tai labai patiko,retkarciais galima pasimegauti,dar ne tiek brudo suvalgome....o cia jai retkarciais pasidarysim tai nenumirsim

is dalies bandziau, is dalies ne
paaiskinu - as vengiu visu tu E... tad pamacius, kad ten ju daug, tiesiog nukopijavau ideja ir tiek - padaza juk galima paciai pasidaryti. ten kur su vistiena, tai is viso nesudetinga - grietineles tik reik
receptai neblogi, bet prieskonius as naudoju kitus toms idejoms igyvendinti

Esu prieš pora metų kepusi vištieną "Maggi" padaže - labai skanu buvo
, nors kaip rašėt, mažai turbūt natūralumo jame

QUOTE(ingina @ 2009 09 15, 18:57)
is dalies bandziau, is dalies ne
paaiskinu - as vengiu visu tu E... tad pamacius, kad ten ju daug, tiesiog nukopijavau ideja ir tiek - padaza juk galima paciai pasidaryti. ten kur su vistiena, tai is viso nesudetinga - grietineles tik reik
receptai neblogi, bet prieskonius as naudoju kitus toms idejoms igyvendinti

Labai pritariu!
Nera jokio stebuklo, ko negalima pasidaryti namie. Bet kadangi zmoniu skonio receptoriai pripratinti prie E621, tad namie padaryta tokia ideja tiesiog buna netokia skani. O priprasti valgyti be TO skonio, reikia pastangu ir noro. Kas atsisake visu pusfabrikaciu ir padaryto maisto, o pradejo darytis namuose , tas supras ka norejau pasakyti... Tiesiog reikia priprasti prie kitokio maisto skonio-naturalesnio..
o man visai patinka, kai reikia taupyti laika..

Neseniai isbandziau vistiena kepti tai man labai patiko-kartais galima issikepti

Viena karta isbandziau ideja "vistiena grietineles padaze". Nu man tai visai nepatiko, susigadino mano pietus per ta padaza
per surus (dejau nurodytomis proporcijomis viska), teko taisyt suruma, ir aplamai prieskoniai kazkokie neskanus, as visai kitokius dedu
net MB sako: kazkaip atrodo, kad ne tu cia darei, nes visad skaniau zymiai buna

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 10 04, 23:45)
Viena karta isbandziau ideja "vistiena grietineles padaze". Nu man tai visai nepatiko, susigadino mano pietus per ta padaza
per surus (dejau nurodytomis proporcijomis viska), teko taisyt suruma, ir aplamai prieskoniai kazkokie neskanus, as visai kitokius dedu
net MB sako: kazkaip atrodo, kad ne tu cia darei, nes visad skaniau zymiai buna 

Sveikutės, bandžiau ir aš tas "Idejas", galiu paskyti, kad nieko gero

vakar kepiau vištos kulšeles maggi maiše. gavosi labai skanu
o kur tų E nėra?

o kur tų E nėra?