Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

Laba 4u.gif

Prašausi paprotinimo ir patarimo lotuliukas.gif

Šiandien pasidariau testuką ir ... II thumbup.gif wub.gif clap.gif

Kadangi žinau, kada pradėjome gamybos darbus lotuliukas.gif tai dar tebūtų maždaug 3 sav g.gif pagal mano skaičiavimus lotuliukas.gif

Bet šį penktadienį išvykstame atostogų.... Man banyti brautis pas gin?... g.gif bet spėju beviltiška doh.gif jaučiuosi gerai thumbup.gif

Ar po atostogų grįžus eiti? Atostogausim 2 sav...
Atsakyti
sveikutes merginos, as irgi jau maciau savo II, tai siandien eisiu uzsirasyt pas gine smile.gif
labai laukiu pirmos apziuros, kad jau galeciau suzinot, kiek mums laiko smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms nestuke.gif Oapie apsilankyma pas gine anksti nera reikalo,as rasiau kad 7ta savaite nuejau tai vistiek po menesio ateit liepe,i iskaita nestate,jei gerai jauties tai atostogaukit thumbup.gif tik su protu,vis pasveriant visas daromas kvailystes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 08 13, 10:56)
Labukas visoms nestuke.gif Oapie apsilankyma pas gine anksti nera reikalo,as rasiau kad 7ta savaite nuejau tai vistiek po menesio ateit liepe,i iskaita nestate,jei gerai jauties tai atostogaukit thumbup.gif tik su protu,vis pasveriant visas daromas kvailystes lotuliukas.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man tai pirma karta paeme tepineli, prie to pacio citologini padare. Dar dave siuntimus kraujo ir slapimo tyrimams. I iskaita itrauks sekanti apilankyma. Tada jau bus desimt sav.
Atsakyti
Sveikos,
As savo II pamačiau rugsėjo 10 smile.gif ; Pas ginekologą apsilankiau jau rugsėjo 13, padarė echoskopija pamačiau taškiuką , žirniuką lotuliukas.gif ir viskas liepė ateiti spali, tada tik tyrimus atsinešiu ir kitus dalykelius darys. Bet man to apsilankymo reikėjo , ne iki šiol netikiu , kad jau mano pilvelyje leliukas. O echo parodė , kad mums , 3-4 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 08 12, 10:43)
Laba  4u.gif

Prašausi paprotinimo ir patarimo  lotuliukas.gif

Šiandien pasidariau testuką ir ... II  thumbup.gif  wub.gif  clap.gif

Kadangi žinau, kada pradėjome gamybos darbus  lotuliukas.gif  tai dar tebūtų maždaug 3 sav  g.gif  pagal mano skaičiavimus  lotuliukas.gif

Bet šį penktadienį išvykstame atostogų.... Man banyti brautis pas gin?...  g.gif  bet spėju beviltiška  doh.gif  jaučiuosi gerai  thumbup.gif

bet juk ten tik apytiksliai laika pasako smile.gif
skaiciuoja jie nuo paskutiniu menesiniu pirmosios dienos... tai to tikslumo kaip ir nelabai yra... rolleyes.gif
Papildyta:
O man, nors sake, kad maziukui jau 7 savaites, echoskopijos nedare.. kai paklausiau kada daro, pasake, kad 18-20 savaite.. kai paklausiau ar negalima anksciau (manau kiekviena mamyte dega savo mazuliuka ir anksciau pamatyti) pasake, kad nepriklauso ir nieko nedarys... verysad.gif
Atsakyti
Labukas visoms nestukems ir mamytems,

as naujoke pas Jus dar. Ir mazuliukas pas mus netyciukas... wub.gif Daug jausmu ir emociju dabar, vis dar sunku patiketi, kad mes jau dviese... nestuke.gif Aciu visoms uz pasisakymus siame forume! Pasirodo daug nezinojau as apie ta nestuma 4u.gif O dabar jau daug aiskiau viskas darosi...
Bandysiu ir as snd skambinti savo ginekologei, nors pasiskaiciau cia pas Jus, kad dar ankstoka eiti (man bus 6 sav.) bet nusprendziau pasikonsultuot ir su savo gydytoja smile.gif Ziuresim ka ji mums pasakys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2008 09 19, 10:20)

O man, nors sake, kad maziukui jau 7 savaites, echoskopijos nedare.. kai paklausiau kada daro, pasake, kad 18-20 savaite.. kai paklausiau ar negalima anksciau (manau kiekviena mamyte dega savo mazuliuka ir anksciau pamatyti) pasake, kad nepriklauso ir nieko nedarys... verysad.gif

Tai nueik privaciai. As irgi nesulaukiau kol poliklinikoj padarys. Tai privaciai nuejau. Nesigailiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Hmm. aš kai pastojau ir nuėjau pas ginekologę, tai padarė tyrimus kraujo, šlapimo. Liepė ateiti po poros savaičių, kai nuėjau išsiuntė į ligoninę, nes mano nėštumas yra sunkaus nešiojimo, nors tuo metu nebuvo jokio pavojaus, bet dėk visa ko nuvykau į ligoninę, pagulėjau savaitukę, padarė echoskopą, kitus tyrimus. Nustatė, kad yra pienligė tai panaudojau vaistukų ir praėjo. (Ačiū Dievui) 4u.gif Turėjau pirmąją savo mažiuko nuotraukytę. Džiaugiausi be galo be krašto. Dabar turiu būti labai atsargi ir turiu nuvykti į Kauną į klinikas užsiregistruoti į gresiančiųjų tarpus ar kaip ten vadinasi dar tiksliai nžn. Kai darė antrą kartą echoskopą tai mažiukas mano sėdėjo atsisėdęs ir pakėlė rankutę, vos neapsiverkiau iš laimės. Dabar darė echo tai miegojo, mačiau stuburiuką, rankutes, kojytes, nosytę ir kita. Laimingesnio dalyko dar neteko patirti. Sakė mano mažiukas labai judrus, nepastovios padėties. Tai gal man todėl ir traukioja po truputėlį gimda?m g.gif Su vyru esame labai laimingi ir kartu labai pergyvename. Beje daktarė sakė, kad tikriausiai bus berniukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2008 09 23, 11:54)
Hmm. aš kai pastojau ir nuėjau pas ginekologę, tai padarė tyrimus kraujo, šlapimo. Liepė ateiti po poros savaičių, kai nuėjau išsiuntė į ligoninę, nes mano nėštumas yra sunkaus nešiojimo, nors tuo metu nebuvo jokio pavojaus, bet dėk visa ko nuvykau į ligoninę, pagulėjau savaitukę, padarė echoskopą, kitus tyrimus. Nustatė, kad yra pienligė tai panaudojau vaistukų ir praėjo. (Ačiū Dievui)  4u.gif Turėjau pirmąją savo mažiuko nuotraukytę. Džiaugiausi be galo be krašto. Dabar turiu būti labai atsargi ir turiu nuvykti į Kauną į klinikas užsiregistruoti į gresiančiųjų tarpus ar kaip ten vadinasi dar tiksliai nžn. Kai darė antrą kartą echoskopą tai mažiukas mano sėdėjo atsisėdęs ir pakėlė rankutę, vos neapsiverkiau iš laimės. Dabar darė echo tai miegojo, mačiau stuburiuką, rankutes, kojytes, nosytę ir kita. Laimingesnio dalyko dar neteko patirti. Sakė mano mažiukas labai judrus, nepastovios padėties. Tai gal man todėl ir traukioja po truputėlį gimda?m  g.gif Su vyru esame labai laimingi ir kartu labai pergyvename. Beje daktarė sakė, kad tikriausiai bus berniukas. 4u.gif

VAikutis pastovia padeti gimdoje priima daug veliau, kai kurie net paskutinemis savaitemis sugeba apsisunkti. Taip kad del vaiko padetis buk rami- spes dar priimti gera padeti (vad pakausine padeti). Maziau pergyvenk ir jaudinkis nes per stiprios emocijos nestumo metu gali issaukti gimdos susitraukimus. Tikek kad viskas bus ok. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2008 08 12, 09:43)
Laba  4u.gif

Prašausi paprotinimo ir patarimo  lotuliukas.gif

Šiandien pasidariau testuką ir ... II  thumbup.gif  wub.gif  clap.gif

Kadangi žinau, kada pradėjome gamybos darbus  lotuliukas.gif  tai dar tebūtų maždaug 3 sav  g.gif  pagal mano skaičiavimus  lotuliukas.gif

Bet šį penktadienį išvykstame atostogų.... Man banyti brautis pas gin?...  g.gif  bet spėju beviltiška  doh.gif  jaučiuosi gerai  thumbup.gif

siaip man gydytoja patare pas gine nukeliaut kai jau kokiu 7 sav bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lincia_pincia @ 2008 09 19, 09:20)
bet juk ten tik apytiksliai laika pasako smile.gif
skaiciuoja jie nuo paskutiniu menesiniu pirmosios dienos... tai to tikslumo kaip ir nelabai yra... rolleyes.gif
Papildyta:

nu jo ir as pas panasia gine pataikaiu, kuri man nei 7, nei 9 sav nedare, ir db kai eisiu skaityk 14 sav, tj jau pas kita gine, tj gal jau padarys ta echo biggrin.gif
Atsakyti