Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

na, o mane apziurejo ginekologas kai mums buvo 6 savaites, padare echoskopa, dar ant kedes lipau, paeme tepineli..
Atsakyti
as teigiama testa pamaciau kuciu ryta thumbup.gif o pas gine nuejau siandien (paskutines mmm buvo lapkricio 17 d),tai beveik 6 sav jau. paeme tepineli,paziurejo echoskopu,bet dar nieko nemate verysad.gif ,liepe ateit po poros dienu...
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 27, 22:28)
as teigiama testa pamaciau kuciu ryta thumbup.gif  o pas gine nuejau siandien (paskutines mmm buvo lapkricio 17 d),tai beveik 6 sav jau. paeme tepineli,paziurejo echoskopu,bet dar nieko nemate  verysad.gif ,liepe ateit po poros dienu...

Keista. Mums kai buvo 6 sav. gine pamate pupa ir nuotrauka padare. g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 27, 20:28)
as teigiama testa pamaciau kuciu ryta thumbup.gif  o pas gine nuejau siandien (paskutines mmm buvo lapkricio 17 d),tai beveik 6 sav jau. paeme tepineli,paziurejo echoskopu,bet dar nieko nemate  verysad.gif ,liepe ateit po poros dienu...

neliūdėk...viskas gerai, tiesiog tavo pupa dar labai labai mažytė mirksiukas.gif sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Julijasha @ 2007 12 27, 22:21)
Keista. Mums kai buvo 6 sav. gine pamate pupa ir nuotrauka padare.  g.gif

nieko čia keisto, manęs iki 7 sav iš viso neapžiūrėjo, sakė ateiti 7 sav, tada tyrimus visokius tik darė, bet aš labai labai išsiprašiau echo, tai vos rado tą mažą žirniuką, kuris jau visas žirnis lotuliukas.gif taip kad viskas čia normalu....
INDRUSKA+ saugok save ir savo pupą ir viskas bus gerai, po kelių savauičių tikrai pamatys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 12 28, 12:55)
neliūdėk...viskas gerai, tiesiog tavo pupa dar labai labai mažytė mirksiukas.gif sveikinimai 4u.gif 
nieko čia keisto, manęs iki 7 sav iš viso neapžiūrėjo, sakė ateiti 7 sav, tada tyrimus visokius tik darė, bet aš labai labai išsiprašiau echo, tai vos rado tą mažą žirniuką, kuris jau visas žirnis  lotuliukas.gif taip kad viskas čia normalu....
INDRUSKA+ saugok save ir savo pupą ir viskas bus gerai, po kelių savauičių tikrai pamatys mirksiukas.gif

na dar ryt einu,gal pamatys. gine sake,kad kartais zirniukai buna tikri slapukai rolleyes.gif tikiuos ,kad viskas bus gerai,nes sitas stebuklelis labai ilgai lauktas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 28, 12:41)
na dar ryt einu,gal pamatys. gine sake,kad kartais zirniukai buna tikri slapukai rolleyes.gif  tikiuos ,kad viskas bus gerai,nes sitas stebuklelis labai ilgai  lauktas buvo  smile.gif

turi būti gerai ir bus 4u.gif 4u.gif lauksim žinių....gi vistik jūs dar tokie mažučiai ir gali būti slapukai ir dažnai taip būna.Sėkmės 4u.gif parašyk kaip sekėsi rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 12 28, 15:29)
turi būti gerai ir bus  4u.gif  4u.gif lauksim žinių....gi vistik jūs dar tokie mažučiai ir gali būti slapukai ir dažnai taip būna.Sėkmės 4u.gif parašyk kaip sekėsi rytoj mirksiukas.gif

butinai parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
sweikos mamytes 4u.gif perskaiciau cia,kaip jus fainai susirasinejate thumbup.gif as papasakosiu sawo istorija... ax.gif tajgi....buwau lietuwoj gryzus su waikinu atostogu,nes siaip dirbau airijoj,jau skrendant i airija man menesines welawo kelias dienas,taciau nesusimasciau,nes nereguliarios buwo unsure.gif jau nusileidus apsiwemiau blush2.gif nesupratau kodes,nes niekada sito nebuwo,po to airijoj dar po keliu dienu nusipirkau testa ir kus galwojat,pamaciau 2linijytes nestuke.gif skubiai wel skridau i lietuwa,pas daktarus,nes airijoje nenorejau eiti,ir siaip gimdysiu lietuwoj..tai wa..db wel esu airijoj su pilwuku,i lietuwa grysiu 6menesyje,ir pasiliksiu galutinai lietuwoj wiena,nes waikinui darbas..stai tokia mano istorija.. nestuke.gif (wisas su swentem) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kai pradejau itarti kad nestuke.gif tai net 3 kartus testa dariausi blush2.gif nes netiketa truputeli buvo rolleyes.gif
Kai nuejau pas gydytoja pasake kad 4-5 savaite, nes labai mazas dar ir vos matesi smile.gif nors pagal skaiciavima nuo paskutiniu menesiniu pradzios jau 6 savaites turejo but blink.gif , bet mano menesines ilgos ir nereguliarios buvo, tai turbut todel taip...
Dabar eisiu po 3 savaiciu, kad jau aiskiau viskas matytusi rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
as nestumo testa pasidariau, kai mmm velavo savaite, is pradziu galvojau, kad del stresu, nes kraustemes ir remontus darem, taigi buvo siek tiek streso, o kai netycia is parduotuves parsinesiau nestumo testa ir parode II, negalejau patiketi thumbup.gif pasidariau dar 3 testus, kad isitikinciau, niekas nesikeite... kadangi esu UK, tai tik prisiregistravau pas GP, o liepos pradzioj turejom skristi i LT, ten ir nutariau pasidaryt pirmaji echo, mum tada buvo 9 sav, mazasis zmogelis buvo 2,2 cm ilgio, bet svarbiausia buvo plakanti sirdele, kuria tada pamaciau wub.gif isimylejau ji is pirmo zvilgsnio ir va, mum beliko tik kelios savaiteles ir pamatysim vienas kita, labai labai to laukiu... wub.gif
Atsakyti
Mano gine tada irgi negalėjo, tai susiradau kitos ginės (bele kurios) nr ir nuvariau, tik tam kad nėštumą patvirtintų... Tai ji paklausė kada buvo paskutinės mėnesinės, padarė echo paprastą, parodė kaip atrodo mažas mažas embrioniukas, pasakė, kad folio rūgštį gert pradėčiau, suvardino ką galima daryt/vaglyt ir ko nea ir tiek smile.gif Ai dar sakė kad lb mažas nėštumas, visko būna, taigi nesigirk labai ir jau apie 10 savaitę kad eičiau išsamesnės apžiūros...

Niu tada pas savo gine užsiregistravau, nuvariau, vėl echo (tik jau vaginalinis), padarė nuotraukytę ir liepė su visais tyrimais ir dokumentais atvažiuot stot į įskaitą kai buvo beveik 12 savaičių. Ir jau tada viską žiūrėjo: tepinėlį ėmė, kraują, šlapimą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 08 30, 14:31)
Man pirmą echo ir darė iš išorės, buvo 5 sav. nėštumas ir viską matė labai gerai  mirksiukas.gif

o man kai nuejau 5sav. nestuke.gif tai nieko nedare, sake per anksti ta mazuliuka judint smile.gif g.gif ...liepe gert folio rugsti, saugoti save ir ateit po visu svenciu ax.gif
Atsakyti